1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inchidere centralizata cu pompa vacuum si alarma din fabrica OE cu inchidere centralizata la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de eminence, 28 Apr 2009.

1. johny85 1st Gear Member

Locație:
    ploiesti
    Masina:
    a4 1.9 D 1998
    iti multumesc de raspuns , am sa ma duc sa incerc si o sa te tin la curent. Deci daca nu se aude nimic inseamna ca e pompa arsa?

2. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Ori e arsa, ori s-a spart grafitul si e blocat motorasul, ori se mai intampla sa intre apa pe acolo si sa fie mufele (pinii) oxidate.

3. johny85 1st Gear Member

Locație:
    ploiesti
    Masina:
    a4 1.9 D 1998
    salut ovidiutm , am incercat sa fac ce mi ai spus dar nu se aude nimic in portbagaj. m am uitat in portbagaj in partea dreapta sub mocheta aceea dar acolo este o chestie rotunda dar care tiind sa cred ca este pompa de motorina care cred eu ca nu are treaba cu inchiderea ? m am uitat si sub bancheta spate far nu am vazut nimic care sa mi dea de inteles ca acolo se afla pompa de vacum de la inchidere , m am uitat si in fata partea dreapta sub mocheta dar la fel nimic . unde in alta parte as putea sa o gasesc?

4. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    johny85 ai citit acest topic integral si nu ai gasit nici o poza cu pompa ta de vacuum unde este ea amplasata ?

5. costel71

costel71 6th Gear Member

Locație:
    Brad - Hunedoara
    Masina:
    Audi A4 B5 Avant / 1.6 AHL / 1997
    In partea dreapta, in lateral, nu pe podeaua portbagajului. La mine este o "usita", acolo tin si triunghiul, ( am avant ), am rezervorul de la apa spalator hayon, si tot acolo e si modulul. E imbracat intr-o cutiuta din spuma de burete.

6. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pompa de vacuum si modulul de comfort se afla la toate b5-urile pe partea dreapta spate in portbagaj in spatele mochetei de pe lateral:
    - la avant e in dreptul stopului
    - la saloon e sub podea.

7. hau 1st Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    A2 1.4 2005 BBY
    De mentionat:

Tentativa de realizat artificiul cu seringa (sa creezi presiune/vid in circuitul pneumatic, in scopul inchiderii/deschiderii usilor si portbagajului) pica, deoarece acest circuit este deschis permanent, si doar atunci cand actioneaza pompa se etanseaza cu ajutorul unei electrovalve din interiorul modulului de inchidere centralizata.

Ultima editare de un moderator: 28 Feb 2014
  8. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Audi A4b5 AFN1,9 TDI feb.1999 Audi A4B5 AFN1,9TDI quattro, august1999
    Gresit ! Daca scoti furtunasul din pompa si in capat bagi o seringa (destul de mare) si etansezi, functioneaza.
    Oricum, interesanta metoda ta cu sarme si cabluri, poate pui un cablu de frana si la reglajul farurilor daca ti se arde vreun motoras ;)

Ultima editare: 28 Feb 2014
  9. rosu_ghe Bronze Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Audi a4 b5 avant ajm 2000, Audi a4 b8 avant CAGA 2010
    Daca instalatia pneumatica este in regula, este suficient sa tragi sau sa sufli si direct cu gura si tot trebuie sa-ti raspunda la test.

10. hau 1st Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    A2 1.4 2005 BBY
    Nu stiu la altii cum o fi, dar la mine am explicat ca mai exista o electrovalva mititica (tot in modul, pe langa pompa) care nu etanseaza circuitul pneumatic decat in momentul in care functioneaza pompa, in rest este un circuit deschis in care sufli pana ti se intuneca.

Rautateo care esti, este o solutie de urgenta (am mai descris, cred, situatia: centralizata nu cedeaza insistentelor, butucul de la portbagaj intepenit; daca mai pui la socoteala rezervorul pe terminatelea, ce e de ales: unde se opreste, acolo o las sau o masura - nah, de care esti constient ca o sa faca haz x sau y - discreta si eficienta?)

Ehehehei, inseamna ca esti bine-mersi cu portbagajul deschis si te doare la papuci de artificii, de solutii/improvizatii si de rautatile aferente.

11. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Audi A4b5 AFN1,9 TDI feb.1999 Audi A4B5 AFN1,9TDI quattro, august1999
    hau, imi place ca esti incisiv, desi nu ai decat 4 postari ;) Vad ca esti unicat, nu vreau sa intru in polemici cu tine, dar furtunul ala o data scos din pompa nu mai are nici o treaba cu electrovalva aia. In plus, o data scos, vorba colegului RosuGhe., poti sufla si cu gura, si nu ti se intuneca, stai linistit ca nu sufli in alcoolmetru...
    Daca poti sa faci artificiul de care vorbeai la portbagaj, nu vad cum ajungi acolo, mai ales cum lucrezi acolo, daca spui ca nu poti scoate furtunasul din pompa...
    Eu nu am facut altceva decat sa-ti dau niste idei competente, in rest, e treaba ta, in definitiv e masina ta. In general, oamenii intra pe forumuri cand au nevoie de un sfat, o opinie, o parere. Ca o primesc si nu le place, asta e alta poveste.

:salute:

12. 24CFG

24CFG 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    A4 B5 1.9TDI AJM
    Salut! Azi mi-am activat incuiatul portierelor de la 15 km/h si nu-mi mai merge inchiderea centralizata. Aveti idee de la ce ar putea fi? Luminile in masina se aprind, deci siguranta e buna.

13. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Nu are treaba una cu alta.
    Dar spune-ne cum ai procedat sa activezi inchiderea via speed.
    Si apoi daca ai scanat masina, ce erori ai.
    Motorasul de la pompa de vacuum din portbagaj se aude mergand cand incui/descui masina? Daca da, cam cate secunde?

14. 24CFG

24CFG 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    A4 B5 1.9TDI AJM
    Pompa se aude mergand cand incui sau descui. Pompa se aude pana in 3 secunde.
    Pentru inchiderea usilor a viteza peste 15km/h am adaugat 32 la Coding.Acum se inchid usile la 15 km\h si se deschid la scoaterea cheii din contact.
    Erorile am uitat sa le sterg.
    Erori:
    -00956 - Key 2: Adaptation Limit Surpassed
    29-00 - short to ground
    -01367 - Central locking pump run time exceeded (likely leak)
    35-00--
    -00956 - key 2
    09-00 - adaptation limit surpassed
    Multumesc!

15. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ia si verifica codingul din nou. Sa nu fi gresit la adaugarea +00032. Poate ai gresit, chiar daca pare simplu sa adaugi 32 la valoarea initiala. Adica iti notezi valoarea si incepi sa scazi optiunile. Daca nu ajungi la 0 inseamna ca ai codingul gresit.

+00001 - Rear Lid Opening via Rear Lid Lock
    +00002 - Anti-Theft Confirmation via Blink
    +00004 - Selective Locking
    +00008 - Anti-Theft-System
    +00016 - Reverse Lock And Unlock Functions On Remote
    +00032 - Locking via Speed (15mph)
    +00064 - Comfort Closing via Remote Control
    +00128 - Turn Off Continuous Blinking Of Alarm LED When Anti-Theft Armed
    +00256 - Rear Lid Logic
    +00512 - Remote Control "Close" Confirmation (1x Blink)
    +01024 - Confirmation Anti-Theft Warning System Horn Activation
    +02048 - Door/Window Logic (USA)
    +04096 - Remote Control "Open" Confirmation (2x Blink)
    +08192 - Remote Control

16. 24CFG

24CFG 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    A4 B5 1.9TDI AJM
    Am reusit cu (virgula) codul.! Multumesc Ovidiu!

Ultima editare: 5 Mar 2014
  17. Sh0k3r 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 B5, 1.6 ADP
    Salut, de cateva zile nu mai merge inchiderea centralizata(din cheie, nu detin telecomanda). Ce trebuie verificat mai intai?

18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Pompa de vacuum din portbagaj.

19. campary

campary Audi Expert

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    audi A4B5/1,6 ADP/1996
    Eu as incepe cu siguranta fuzibila nr. 6, de 5A.

20. Sh0k3r 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    A4 B5, 1.6 ADP
    Mersi

Maine ma ocup de pompa si va anunt ce descopar, mersi pentru sfaturi.

Distribuie pagina asta