1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inchidere centralizata cu pompa vacuum si alarma din fabrica OE cu inchidere centralizata la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de eminence, 28 Apr 2009.

1. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Conteaza daca vrei sa dai circa 700 ron pe o cheie noua. Plus taiat de lama, imperecheat cip si central.
    Eu as cauta cheie in dezmembrari cu mentiunea ca daca nu merge sa o aduci inapoi. Sau daca ai diagnoza incerci in fata schrotului si daca e buna o iei si gata. Nu, le-o dai inapoi.

2. zmeura 1st Gear Member

Locație:
    HR
    Masina:
    Audi A4
    Long time no see.
    Deci problema de mai sus am rezolvat-o acum cativa ani prin curatarea mecanismului de la portbagaj cand s-a facut primavara.Nu am putut sa gasesc exact problema la contact,doar am spalat tot sistemul acela cu motorina si l-am uns cu vaselina,functioneaza perfect de atunci.

Am avut mai nou problema cu pompa vacuum care mergea cand vroia ea.Rezolvarea am gasit-o tot aici,se refac lipiturile de la releele de pe placa (asta in cazul in care merge cu intermitente ca la mine).

Bafta si sper sa nu mai uit sa confirm rezolvarile scrise pe aici.

3. Teko

Teko Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    VW Passat 3C5 2.0 tdi (BMP) 2007 + VW Golf 7 1.6
    Pompa inchidere centralizata

De unde pot gasi un motoras electric de la pompa de inchidere centralizata?
    Numai lucreaza inchiderea la B5. Am verificat pompa si motorasul electric are carbunii terminati si un plot de pe colectorul rotorului este rupt. Se pare ca asta era motivul pentru care lucra numai pe baza de "impulsuri". :)
    O idee, ceva?!

4. Teko

Teko Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Motoras electric pompa de vacum B5

Am o sursa de motoare electrice de c.c.
    Cine ma ajuta cu caracteristicile la motorasul electric de la pompa de vacum la B5? Ma intereseaza turatia? Rotorul este cu 5 poli.

http://www.evselectro.com/motors-12vdc-motor-2298

5. zolik

zolik Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    AJM B5 avant 2001+Altea '06 BJB
    Mi-a murit si mie pompa..astazi am cautat prin toate schrott.urile posibile si nu este,cel de pe Polo,Passat,Golf III au grafitul mai gros(deci mai rezistent ;) )..ce am gasit compatibil a fost cu grafitul spart..ori nu mergeau,asa ca am ales sa mai astept,daca nu gasesc scot motorasul si bag de Passat,sau de Golf III..am gasit la cineva aproape mocca
    Citind topicul am gasit o postare mai veche a lui Ovi ''Atentie, cand ma refer la interiorul pompei de G3 ma refer la tot motorasul, doar rotita de grafit nu se potriveste la grosime si prindere, respectiv distantierul difera''...merge motorasul plug and play sau trebuie facut ceva modificare suplimentara in afara de cositorit firele

6. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Merge motorasul perfect, doar ca trebuie sa tai firele. Polaritatile sunt marcate pe placa

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cositoresti firele si va trebui sa tai si din teava de vacuum pe care sa tragi cativa cm de furtun de cauciuc identic cu cel de vacuum. Eu am facut asta la cel putin 5 b5-uri si merge perfect.

8. Teko

Teko Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Motoarele electrice se potrivesc indiferent de model. Problema este ca la o pompa veche, functionala pe moment, motorasul este "in ultima parte a vietii". asta este ideea pentru care incerc sa gasesc un motoras electric nou. Am gasit, pret aprox. 50 lei, urmeaza doar sa stiu turatia aproximativa a originalului. Asta este solutia perfecta, parerea mea.
    http://www.johnsonelectric.com/en/p...dustry-dc-motors?series=low-voltage-dc-motors

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Teko, imi pare rau sa te dezamagesc insa motorasele se strica foarte rar. Mai toata lumea are probleme fie cu componenta de grafit, fie cu integrata.
    Personal am aruncat motorase in trecut intrucat... nu aveam ce face cu ele dupa ce am inlocuit componenta din grafit.

10. Teko

Teko Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    La mine problema este la motorasul electric. Carbunii erau tociti, unul fiind terminat. Cel terminat a rupt o bucata din cei cinci colectori ai rotorului. In rest celelalte componente ale pompei sunt perfecte. :)
    Daca are cineva un motoras electric in stare buna, ma intereseaza.

11. Teko

Teko Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    Am gasit motoras identic, Johnson, la un service de scule electrice. Pompa functioneaza mai mult decat perfect! :)
    Motorasul electric este cel ce se monteaza pe o bormasina cu acumulator, Makita.

12. gabi_74

gabi_74 Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, C6, 2.0 TDI,CAGB,136 CP,2010
    O problema ce am observat astazi,si anume la inchiderea masini din telecomanda am observat ca nu mai clipesc semnalizarie.Ele clipesc doar la deschidere.Sa fie ceva cu modulul de confort?

13. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A4, B5, 1996 - 1.8i 125 cp - ADR
    Si eu patesc la fel diferenta e ca eu am montat un modul de inchidere am pe cel original al masinii, si nu avea optiunea asta asa ca i-am tras eu fire si doua diode de sens de la semnalizare . Si merge doar partea dreapta, stanga nu mai merge . Cred ca e ceva ce nu face atingere la mine . La tine e totu original sau tot asa ai montat si tu ?

14. gabi_74

gabi_74 Audi Expert

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A6, C6, 2.0 TDI,CAGB,136 CP,2010
    La mine este totul original,dar am rezolvat problema, am scos mufele de la pompa vacumatica de la centralizată, am suflat un pic pe acolo și a mers.Probabil de la căldura asta teribilă.O să văd dacă se repetă povestea.

15. maryus-audia4 1st Gear Member

Locație:
    BUZAU
    Masina:
    AUDI A4 B5 1.9 TDI 2000
    Buna seara,
    Sunt nou pe acest forum si .am o problema cu inchiderea centalizata: nu imi mai functiona pompa vaccum din porbagaj. Se auzea cum pasaia in porbagaj cand actionam din butoanele de pe telecomanda dar nu facea nimic. Am vrut sa il iinlocuiesc cu unul de la dezmembrari identic cu al meu de pe masina(tot cu 3 mufe). Am bagat modulul si nu mai merge nimic, nici inchidere, nici geamuri electrice, nici din butonul de pe usa si nici din telecomada nu mai face nimic. Am pus modulul vechi si tot nu mai merge nici cu asta. Care ar fi problema ?

Ultima editare de un moderator: 24 Aug 2015
  16. breitner

breitner Gold Member

Locație:
    Comarnic, München
    Masina:
    A4 B5, 1.8 Quattro, Passat B5 1.9 TDI AVF 4Motion
    In loc sa te grabesti sa inlocuiesti, mai bine citesti cateva pagini din acest topic si te lamuresti (si te costa si mai putin).

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Marius, am 3 cuvinte pentru ține:
    Diagnoză, diagnoza, diagnoză.
    Modulul din dezmembrări nu mergea pentru ca probabil era alt cod, alt coding, sau defect.
    Modulul actual nu mai merge ce? Nu îți mai merg geamurile? Nu îți mai aprinde plafonieră? Mă îndoiesc. Probabil nu îți mai încuie mașină. Iar asta nu înțeleg ce e așa de ciudat ațâța timp cât din cauza asta te-ai apucat să îl înlocuiești.

18. campary

campary Audi Expert

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    audi A4B5/1,6 ADP/1996
    Incepi cu verificarea sigurantelor fuzibile.

19. costel3232

costel3232 1st Gear Member

Locație:
    mures
    Masina:
    audi a4 16 1995
    Buna seara
    De 3 zile am o problema cu închiderea centralizata. Mai exact cînd deschid masina din telecomanda se deschid toate usile, dar se aude cam 20-30 secunde cum înca mai lucreaza pompa vacuum. Cand închid usile se aude doar 3-4 secunde cum lucreaza vacuum-ul, daca vreau sa închid masina cu cheia la usa de la sofer nu se inchide nici una doar cea de la sofer, în schimb usa de pe partea dreapta pasager functioneaza perfect daca închid cu cheia adică se inchide toate usile. Am citit pe aici dar se pare ca nimeni nu are problema mea. Daca stie careva car ar fi problema va multumesc anticipat.

Ultima editare de un moderator: 27 Aug 2015
  20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Ai pierderi de vacuum.
    Așadar trebuie să descoperi unde sunt pierderile. Eu as începe cu ușa soferului, căci din descrierea ta, acolo e problema.

Distribuie pagina asta