1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inchidere centralizata cu pompa vacuum si alarma din fabrica OE cu inchidere centralizata la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de eminence, 28 Apr 2009.

1. ibuNNNz 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    A4,bz,98
    Salut,
    Pompa originala nu mai baga aer desi facea zgomotul caracteristic din ce am citit pe acest topic ar fi rotita de grafit, asadar am cumparat una Second-Hand dar nu au aceeasi serie (mi-am asumat riscul de 50-50 si cum am eu mereu noroc nu mi-a iesit ).

Pompa SH inchide mereu dar deschide numai sub anumite conditii , daca conteaza o sa le spun.

Din ce am inteles se poate sa schimb motorul de la pompa originala cu motorul de la pompa SH.

Ce vroiam sa intreb , eu nu am mai desfacut niciodata pompa si nici nu le am prea bine cu lipitul pieselor ( daca e vorba de dezlipit/lipit cateva fire m-as descurca) , as putea eu sa schimb motorasul ? Adica are doar mufe care vin scoase/bagate sau e mai complicat de atat ?

In zona mea nu am gasit pe nimeni sa se bage la asa ceva ..

2. campary

campary Audi Expert

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    audi A4B5/1,6 ADP/1996
    Se poate schimba. Are 2 fire.

3. pinga_zlg

pinga_zlg 6th Gear Member

Locație:
    Sighișoara
    Masina:
    AUDI A4 1.9 TDI 116CP BKE 2005
    Eu chiar azi am schimbat rotita la modulul meu ,care desi nu era sparta nu facea destula presiune. Operatia a durat 15 min si nu e complicata deloc, dar trebuie mare grija cum demontezi sa nu te incurci la montare inapoi. Totul a revenit la normal, inclusiv deschiderea portbagajului.

4. ibuNNNz 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    A4,bz,98
    Ok, multumesc frumos de raspunsuri .
    Maine o sa ma apuc de "reparat" , o sa dau un edit cu rezultatul.

5. ibuNNNz 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    A4,bz,98
    Ok , ma bate putin forumul , nu reusesc sa gasesc butonul de edit , sper sa nu se considere spam..

Am reusit sa schimb motorul in 10 - 20 de minute , mai grea a fost partea cu scoaterea lui din carcasa .. dar in mare eu zic ca este usor sa il schimbi.

Numai bine.

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Poți edita un post scris deja, doar în primele 60 minute.
    Și? Merge ok cu motorul înlocuit și restul al tău?

7. ibuNNNz 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    A4,bz,98
    Aham , nu stiam de chestia cu editatul..
    Da, merge foarte bine , pompa baga aer aprox. 3 secunde (din ce am citit am inteles ca e ok) si primeste intodeauna comenzile de inchis/deschis.

8. pinga_zlg

Locație:
    Sighișoara
    Masina:
    Salutari si La Multi ani ! Stie cineva daca un modul 8D0 862 257 C (fara comanda radio) este compatibil cu 8L0 862 257 K ?

9. LuryAudiA4

LuryAudiA4 1st Gear Member

Locație:
    Roman/Neamt momentan ( Spilamberto Modena it )
    Masina:
    AudiA4 B5,1,8Benzina Gpl,2000
    Salut am schimbat cat de curand pompa de vacum sau modulul ala de la inchiderea centralizata din potbagaj dar nu-mi merge bine inchiderea adica se inchid doar usile de pe partea dreapta si porbagajul pe partea soferului nu functioneaza ,am citit in manual si acolo spune ca trebuie sa ma duc la R. Audi sa-mi reinitializeze instalatia de inchidere.Are cineva sugestii sau sfatuir legate de acesta problema ??? va rog ajutati-ma !! Am uitat sa va spun cand inchid din telecomanda se aude un sunet un zumzet in portiera fata sofer. Chiar daca inchid din cheie sau telecomanda efectul e acelas.

Ultima editare: 26 Dec 2015
  10. pinga_zlg

Locație:
    Sighișoara
    Masina:
    Ti-ai raspuns singur la intrebare. Problema e o scapare de presiune in usa soferului .Trebuie desfacut panoul usii si urmarit traseul furtunului in usa si vazut unde scapa. Cel mai probabil e bun si modulul vechi si l-ai schimbat degeaba, parerea mea. Cat despre reprezentanta aia nu au ce sa-i faca decat sa caute si ei fisura si sa-ti ia o caciula de bani. Cheia ta de semnal modulului pentru deschidere dar acesta are scapari in instalatia de vacum. Dupa remedierea scaparilor totul v-a reveni la normal inclusiv portbagajul.

11. uzi_bistrita 1st Gear Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A4 , 1.6 benzina , 1995
    Salut ,

Am o telecomanda cumparata pentru un AUDI A4 B5 din 1995 si am schimbat bateria la ea . Acuma nu mai merge inchiderea centralizata din telecomanda .eschid usile manual cu cheia Am fost la un service si zice ca e din spate din portbagaj de la VAG com . Nu pot intra in portbagaj sa vad care e treaba pentru ca nu se mai deschide nici cu cheia macar .
    Oare din cauza ca am schimbat bateria sa se fi desincronizat telecomanda cu inchiderea centralizata ?? Am auzit ca sunt ceva metode de sincronzare a telecomenzi cu inchiderea centralizata . Stie careva ???

Ca sa nu sparg butucul de la portbagaj si sa verifice VAG com-ul cum zic cei de la service si sa pun alt butuc cu alta cheie ...

12. catalincrisan

catalincrisan 2nd Gear Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    audi a4b7, motor 2.0 tdi,cod motor blb ,140cp an 2005
    buna ziua.am si eu o intrebare daca las geamul deschis apoi inchid usa din cheie,geamul trebuie sa se inchida?la mine ramane deschis geamul.astept un raspuns.

13. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Nu trebuie sa se inchida daca doar inchizi usa. Daca ti mai lung rotit din cheie pe sensul de inchidere atunci geamul trebuie sa se ridice. S-a mai mentionat asta pe acest forum, in aceast arie cu topicurile aferente, de nenumarate ori pana acum. Ultimele doua mesaje vor fi sterse pentru ca sunt scrise aiurea si inutil si in plus nu au legatura cu acest topic.

14. catalincrisan

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    tocmai ca tin mai mult pe sensul de inchis si nu se inchid geamurile.

15. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Se poate activa asta cu VCDS.

16. robyta 1st Gear Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    Audi A4 2.5 V6, 2000
    Buna ziua !
    Am o problema la inchiderea centralizata la Audi A4 an 2000. Am schimbat motorasul de vaccum de la inchiderea centralizata si am sincronizat cheia dar s-a sincronizat gresit adica = butonul de inchis deschide masina iar cel de deschis inchide masina Iar motorasul de vaccum merge mai mult timp dupa ce se deschide/inchide masina care ar fi problema?
    Mentionez ca am cheie tip briceag cu 3 butoane ! Sincronizarea am facut-o folosind iala de la usa soferului
    Va rog sa ma ajutati ! Va multumesc !

Salut !
    Spune-mi te rog ...asa se intampla si la mine se inchid/deschid usile dar motorasul merge mai mult timp .... care este problema .Merci

17. pinga_zlg

Locație:
    Sighișoara
    Masina:
    Despre comanda inversa de la cheie nu stiu ce sa spun, dar daca modulul merge mai mult de 4-5 sec ori nu e bun, ori ai o pierdere de vacum pe instalatie.

robyta apreciază asta.
  18. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Pentru inchiderea inversa se codeaza din VCDS, se modifica sa nu fie analogica inchiderea

robyta apreciază asta.
  19. robyta 1st Gear Member

Locație:
    Lugoj
    Masina:
    Audi A4 2.5 V6, 2000
    Salut.
    Am rezolvat problema singur. Haideti sa va spun cum am facut !
    investitie - am cumparat un modul de inchidere centralizata cu aceeasi serie doar diferita ultima litera -la mie era B la cel SH era E.
    Am schimbat motorasul de la cea SH si l-am pus la mine ,apoi am sincronizat cheia desi nu trebuia pt ca partea electrica a ramas a mea !
    Cand apasam pe INCHIS masina se deschidea si cand apasam pe DESCHIS( de pe telecomanda vb) masina se inchidea. Motorasul mergea mult ...
    GRESALA ESTE A MEA ! am schimbat bornele la motoras intre ele si asa s-a rezolvat problema !
    Deci defectiunea a fost rotita de grafit care s-a spart in 3 bucati le-am lipit am pus totul la loc si NU A MERS !
    Va multumesc pt disponibilitate celor care mi-au raspuns !

20. catalincrisan

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    buna ziua.unde gases modulul la un audi a4 b5 din 97 pt a lega firele pt inchidere.

Distribuie pagina asta