1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inchidere centralizata cu pompa vacuum si alarma din fabrica OE cu inchidere centralizata la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de eminence, 28 Apr 2009.

1. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Catalin in primul rand te rog te rog, sa modifici/completezi profilul tau cu masina care o detii (in speta Audi), adica: tipul masinii, an de fabricatie, tipul motor/capacitate cilindrica si obligatoriu cod motor pentru ca data viitoare, daca mai pui intrebari, sa nu stam sa ghicim despre ce tip de masina si motorizare vorbesti. Uita-te la profilul meu si ai sa intelegi despre cum trebuie sa arate si profilul tau. Multumesc.

In al doilea rand daca te referi la instalarea unei alarme aftermarket vezi ca ai gresit topicul si te rog sa citesti topicul despre instalarea unei alarme aftermarket din aceasta arie.

2. Csabia4b5

Csabia4b5 2nd Gear Member

Locație:
    Simleu Silvaniei
    Masina:
    Audi A4 B5 / 1.6 ADP / 95'
    Salut baieti. Am cautat raspuns dar nu am gasit la nimeni aceasta problema. Am a4 b5 '95 si am avut acea problema ca se deschidea doar usa soferului... bun... am desfacut pompa si am refacut mai multe lipituri reci (ma pricep la asta deci nu am facut nici un scurt..am facut lucru foarte bun) mergea forte bine. Am hotarat sa merg la drum mai lung cu pasageri si cand dau sa deschid usile surpriza... Bag cheia in usa invart sa il deschid se si deschide dar imediat il trage inapoi si se inchide. deci nu il pot deschide doar daca in momentul in care dau sa il deschid si ridic de clanta si dupa aia se inchide automat. Iar din interior nu il pot deschide trebuie sa las geamul jos sa bag cheia in usa sa invart cheia si sa trag de clanta repede. Cea mai mare problema e ca portbagajul nu il pot deschide nici cum si nici scaunul nu e rabatabil adica si daca il scot am tabla care separa portbagajul. Ce sfaturi imi puteti da? Precizez ca am luat bornele jos de pe baterie sa nu fie ceva scurt sa mi sa aprinda masina iar la dimineata o sa ma mai uit poate reusesc cumva sa il deschid. O sa va fac si un cideoclip sa vedeti concret . Mersi

3. Ionut lucian

Ionut lucian Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    A4 1,6 BENZINA "97
    Daca compresorul e bun, baga preiune si face vacuum atunci buba poate fi in contactul de la butucul cheii, posibil sa faca scurt si comanda inchiderea usilor. Scoate mufa si vezi cum se manifesta.

4. Csabia4b5

Locație:
    Simleu Silvaniei
    Masina:
    Am văzut ca a fost instalat încă un modul aftermarket pompa originală. În schimb am mișcat de mufa aia mai mică care are mai multe fire și începe sa facă presiune. O sa mă mai uit peste fire și am sa încerc să scot modulul acela afterm. Lipituri reci nu sunt ca le-am refăcut.

5. Csabia4b5

Locație:
    Simleu Silvaniei
    Masina:
    Am rezolvat inchiderea. Am desfacut pompa si m-am uitat la chestia aia din grafit dar e in stare buna. Insa am refacut instalatia sa fie originala.
    Asta a fost inainte:

Asta e modulul pe care l-am eliminat:

Si asta este instalatia refacuta:

Totul functioneaza bine. Si inchiderea si iluminatul interior si geamurile insa am observat ca din cheie nu pot sa cobor geamurile doar sa le urc. Aveti ceva idei ? Trebuie setat sau invatat ?

6. georgeonisor

georgeonisor 1st Gear Member

Locație:
    arad
    Masina:
    audi a 4 b 5
    Salut,
    Cine ma poate ajuta si pe mine ? Am un audi A4 B5 si nu merge sa inchid toate usile. Pe fata se inchide numai cu cheia in usa si pe spate manual. Va multumesc.

7. pinga_zlg

pinga_zlg 6th Gear Member

Locație:
    Sighișoara
    Masina:
    AUDI A4 1.9 TDI 116CP BKE 2005
    Verifica instalatia de vacum .Ai toate sansele sa fie o fisura sau e modulul pe duca si nu face destula presiune

8. coco_catalin

coco_catalin Gold Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Audi A4 B5 / 1.6 ADP / 101 CP / 1997
    Dupa ce am studiat un pic de lectura pe aici :drag: Am gasit la postul #824 la George05 ca ar fi avut o problema asemanatoare cu a mea...
    Deci pana zilele trecute cand incuiam sau descuiam masina, pompa mergea 2.3 sec, acuma imi merge vreo 12-15 sec.
    O sa merg maine la un electrician sa vedem daca am noroc ca George si nu o sa am placuta aia de grafit sparta si daca scap si eu doar cu cateva retusuri.
    In schimb am observat ca si becul din portbagaj are momente cand se aprinde si momente cand nu se aprinde. Are vreo legatura? :sos:

9. campary

campary Audi Expert

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    audi A4B5/1,6 ADP/1996
    Ori placuta de grafit sparta, ori furtunas de vacuum rupt in burdufurile de la usi sau chiar la portbagaj. Becul din portbagaj are intrerupator in broasca. De cele mai multe ori acolo face figuri, dar poate fi si fir intrerupt intre lampa si intrerupator.

10. coco_catalin

coco_catalin Gold Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Un nr de siguranta? Nu se mai aude deloc pompa si pot descuia masina doar la portiera din dreapta sau la portbagaj :(

11. campary

campary Audi Expert

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    audi A4B5/1,6 ADP/1996
    6, 14, 38.

12. coco_catalin

coco_catalin Gold Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Am fost la electrician si s-a rezolvat.
    Rotita din grafit era buna dar s-a ars motorasul, asa mi s-a spus pentru ca a improvizat el un motoras extern (pana voi cauta eu un alt modul de inchidere centralizata) si acuma merge perfect. Inchide masina in 1 secunde jumatate si deschide in 2 secunde.
    Cred ca motorasul (compresor) s-a ars deoarece mufele de la vacuum de la modulul de inchidere nu stiu cum... dar erau un pic iesite, slabite si pe acolo se pierdea vacuum.
    Daca tot s-a scos acel modul de inchidere de la locul lui am descoperit ca aveam si eu o mana de cabluri in plus pe acolo la fel ca Csabia4b5 din postul #945 si s-a eliminat acea alarma.
    Multumesc lui campary pentru ajutor! :beerchug: Bafta si drumuri bune colegi! :racer:

13. melinda bente

melinda bente 1st Gear Member

Locație:
    oradea
    Masina:
    Audi 1.8 ADR 1995 A4B5(8D2)
    coco_catalin sa ne spui ce modul ai gasit si la ce pret (am si eu rotita de grafit sparta). Am inteles ca se poate completa din module de Golf 3 sau Audi 80.

14. coco_catalin

coco_catalin Gold Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Scuza-ma melinda bente, dar nu cred ca e modul de audi ce mi-a pus mie... stiu doar ca mi-a pus ceva ca un motoras care face vacuum (un fel de compresor si e alimentat de vechiul meu modul. Ideea e ca merge ceas :o: si m-a costat 120 lei

(Off topic: desi aveam vreo 15-16 litri de benzina in rezervor, m-am dus in peco sa mai pun vreo 10-12 litri, partea trista era ca si capacul la rezervor era blocat :) m-am facut un pic de ras :haha: )

15. Maskatu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A4/B5/1,6 benzina/1996
    Salut. La masina din profil am probleme cu vacuumul sau cum ii zice. Masina este cumparata de cateva luni si a facut figuri de atunci. Intre timp nestiind care-i treaba, i-am montat inchidere centralizata pe telecomanda. Evident ca nu s-a rezolvat. Masina se descuie singura si are momente cand apasatul telecomenzii nu face nimic. Daca bag cheie in yala se incuie si se descuie la loc. Fie dupa cateva minute, fie instant la modul in care imi da cheia inapoi in yala. Mi-e si frica sa mai merg cu ea fiind mai mereu descuiata. Meseriasul care i-a pus inchiderea s-a uitat la modulul vacuum si zice ca nu face nu stiu ce cablu contact si ca l-a mai intepenit el si ca nu are ce sa ii faca si mai bine schimb tot modulul vacuum care la dezmembrari costa cam 150-200 lei si din cate am inteles contine niste carbuni plus pompa plus electronica. Daca imi bag eu nasul sa caut vreun cablu care nu mai are lipitura ok, oare rezolv ceva ? Va rog un sfat. Nu stiu ce sa ii mai fac. Sau daca ma puteti indruma catre cineva priceput. Nu vreau sa imi bat joc nici de masina nici de bani.

16. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    Daca citeai tot topicul aflai exact de unde este problema ta.

17. Maskatu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Sa citesc 48 de pagini. Sigur.:blink:

18. audi66

audi66 Audi Expert

Locație:
    București / Italy
    Masina:
    - A6 C6 3.0TDI CDYA 2010 -
    la ce raspuns ai dat sunt sigur 99% ca nu te va ajuta nimeni. De ce ? Meriti asta !

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Maskatul raspunsul tau denota bataie de joc la adresa noastra si la adresa forumului pentru ca nu am cum sa numesc astfel raspunsul tau. Ultimele mesaje vor fi sterse.
    Cum adica nu ai timp sa citesti ? Dar noi avem timp sa-ti dam tie explicatii cand explicatiile sunt deja scrise ? In felul in care ai scris raspunsul asta se vede ca iti place "sa inveti" sa iti repari singur ceea ce se strica. Forumul este pentru pasionati.
    Pentru oameni ca tine exista aria de publicitate unde poti apela cu incredere la colegii nostri contra cost evident. Vezi ca nu de prosti ti-am spus sa citesti acest topic pentru ca iti va prinde bine pe viitor daca o sa citesti topicul asta integral. Timpul care il "pierzi" citindu-l te va lamuri in multe privinte privind instalatia inchiderii centralizate care o ai la masina.

20. Maskatu 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Ok. Imi cer scuze. O sa citesc cele 48 de pagini. Sper sa gasesc raspunsul. Nu sunt sigur daca pot repara singur sau este nevoie sa apelez la cineva. M-ati fi putut ajuta macar cu sfatul asta ca sa nu ma trezesc ca ia foc masina. Multumesc.

Distribuie pagina asta