1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inchidere centralizata din telecomanda After Market si Alarma After Market la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de TTs, 14 Feb 2009.

1. maao 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    a4 avant,1.9 tdi,ajm,85 kw,2001
    am adus pompa vacuum in casa am verificat de lipituri reci, nu am gasit dar preventiv am pus pistolul de lipit pe ici pe colo, grafitul nu e spart, asadar ar trebui sa fie totul in regula zic, vedem acum de ce parere e si masina

2. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Audi A4b5 AFN1,9 TDI feb.1999 Audi A4B5 AFN1,9TDI quattro, august1999
    Maao , dacă zici că telecomanda nu este cea a masinii, atunci cred ca nici închiderea centralizată a masinii nu mai acţionează independent. Sigur nu ai un modul de închidere centralizată aftermarket? Poţi pune o poză cu telecomanda?

3. maao 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    precum gandeam, pompa vacuum nu avea nimic, nu era nici umeda nici oxidata, problema cu lumina din plafoniera am rezolvat o, era un contact imperfect, legat de fotografie inca n am citit cum sa postez, banuiesc ca tre sa le urc pe un url apoi sa dau link, oricum e o saracie din aia ieftina gen cheie briceag cu 3 butoane marca thunder

Ultima editare: 5 Mar 2013
  4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
  5. maao 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    si totusi... doresc sa revin la inchiderea de fabrica, modulul asta after market e plug and play in locul celuilalt sau se pune separat si se anuleaza cel oem?
    oricum am omis sa spun ca atunci cand pun contactul aud de sub bord un sunet ciudat care in prima instanta m a dus cu gandul la un scurt ori pe la modulul inchiderii ori pe la vreun releu dar cum nu mai am probleme cu altceva ramane totusi modulul de inchidere a fi cel care emite acele sunete

6. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Daca vrei sa revii la inchiderea de fabrica, s-ar putea sa ramai fara telecomanda. Nu stim ce modul OEM ai, cu sau fara telecomanda. Iar cel aftermarket e pus, probabil, din 2 motive : ori nu avea inchidere cu telecomanda, si a vrut cu, ori nu mai mergea pur si simplu modulul OEM. Cel aftermarket se pune legat direct de firele celui OEM. Cel mai adesea se pune langa cel OEM, dar sunt si cazuri cand se leaga de mufele din stalpul fata stanga, in partea de jos, atunci modulul se pune sub volan, in zona fuzibilelor, de acolo poate veni si sunetul ala. Daca scoti capacul de la fuzibile si te uiti inauntru, nu m-ar mira sa-l vezi. Ca Thunder e nume de inchidere centralizada si eventual cu alarma.
    :salute:

7. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Modulul aftermarket este legat undeva sub volan.
    Modulul oem este in portabagaj dupa cum bine stii.
    Evident se elimina modulul after si trebuie vazut ce are modulul tau oem, pentru ca sigur s-a intamplat ceva de a pus modulul ala Thunder.

8. maao 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    apropo, am un passat cu volan pe dreapta cu motor afn donator de piese pt fostul meu passat, are modul de inchidere, credeti ca se potriveste la mufe? asta avand cheie cu 2 butoane dar evident nefunctionale si nu din cauza bateriilor
    Ovidiu ma bulversezi...modulul de inchidere de obicei stiu ca este sub bord si nu in portbagaj, a nu se confunda cu modulul de confort care intr adevar este in pompa vacuum aflata in portbagaj la modelul meu de audi

9. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Ma gandesc, vechiul proprietar sa nu fi facut ca mine la celalalt b5, i-am pus o alarma cu inchidere centralizata, Cobra, cu pager si alea alea. Doar ca sa inchid-deschid din telecomanda, altfel mergea inchiderea cu cheia in yala usii, n-am avut probleme. Probleme am avut dupa vreo 3 ani, ca, coborau geamurile aiurea, mi s-a ars o fuzibila, am schimbat-o, baiat destept am pus una de 15 in loc de 5, mi-a luat foc instalatia de inchidere cu tot cu furtunase, am refacut-o fir cu fir si furtun cu furtun, a mers ca noua.Cobra insa, a cam ramas fara...limba :))

maao, depinde ce modul ai tu pe masina. Daca nu ne dai ceva date, numar piesa, foto, etc, nu putem face prea multe, nici noi nu suntem...mama omida ! :thumbsup:

10. maao 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    nici eu nu sunt mama omida sa va spun :) cica regula e sa desfac, sa vad, eventual sa fac poze... altfel nu mi dau seama, oricum am atatea de facut la ea incat am apucat sa dau fetele de usa jos de pe stanga fata si spate si m am blocat, asa se intampla cand ai multe de facut, nu stii cu ce sa incepi, nici timpul nu e aliatul meu zilele astea, maine promit sa ma uit sub bord sa vad ce e cu modulul, si poate desfac si broasca sa polizez pinii sa se poata inchide\deschide si de la usa sofer
    Mikaela, niciodata dar niciodata sa nu mai faci asa ceva, sigurantele sunt calculate sa nu treaca un curent continuu mai mult de jumatate sau maxim 1\4 din cat poate suporta traseul de dupa ele, de aia sunt fire subtiri si fire groase, in functie de cat de subtire e firul se pune si o siguranta cu lita subtire, daca tu pui o siguranta cu lita groasa pe un traseu cu fire subtiri e clar ca se v a intampla o data sa ti arda cel putin traseul daca nu intreaga masina, cred ca ai scapat totusi ieftin si ca o chestie offtopic care sa ma contrazica imi aduc aminte de tineretile mele cand conduceam un oltcit iar cand se ardea o siguranta o scoteam si bobinam lita, aia oare cum naiba nu lua foc ? :)))

Ultima editare: 6 Mar 2013
  11. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Mie-mi spui? Eu am pus-o p'aia de 15 ca nu aveam alta momentan, si am uitat s-o mai schimb:keule:
    Oltciturile? Pai alea nu se stricau, ca erau facute de olteni ! :whistle2: Rog oltenii sa nu se supere pe mine :respekt:
    Gata, ca sunt :sign_ot:

12. maao 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    modulul de inchidere + telecomanda thunder
    problema este ca modulul l am scos de pe masina si am aceleasi simptome
    acum luand treaba logic, calculatorul de confort face si treaba modulului de inchidere sau este un modul separat care sa actioneze doar inchiderea\deschiderea masinii, gen asta din poza?, daca da, unde este amplasat?

13. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Maao, modulul de închidere centralizată e unul si acelasi cu modulul confort. E cel pe care l-ai desfăcut. Si dacă tot asa face, atunci acolo e problema...
    L.E. Ar trebui să vezi unde duc firele de la mufa modulului pe care l-ai scos. Era sub volan, pe unde ţi-am zis? Dacă da, atunci firele sigur sunt legate jos, la baza stalpului, in stânga la piciorul stâng al şoferului. Scoate capacul de plastic, vezi ca are 2 şuruburi, ai să vezi o serie de mufe. Controlează bine mufele, uneori se sfidează contactele si fac tot felul de chestii ciudate, ca la tine! Te trezesti mâine-poimâine ca vezi tv. pe IC si te miri de ce :))

14. maao 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
  15. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Toate sunt chinezarii la preţul asta.Dar nu inseamna ca nu o să iti meargă vreo 3-4 ani. Eu m-as orienta mai degrabă la un modul OEM chiar sh. Câte mufe are al tău? Cu 3 mufe, e modelul cu telecomandă.

16. maao 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    cu 3 mufe este, n am citit codul de pe pompa, si pana la urma urmei daca i au o pompa ma duce undeva la vreo 200 lei, imi trebuiesc si telecomenzile ca asta nu are decat o cheie fara butoane, banuiesc ca trebuie pus si pe tester pt adaptare...s ar putea ca aceasta distractie sa coste lejer peste 500 lei ma gandesc, si parca nu prea ar merita

17. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Nu pot să nu iti dau dreptate. Dacă ai fi avut cheile originale cu telecomandă, era altceva. Asa însă , mai bine pui una AM, vezi insa să nu ai probleme cu cablurile. Uita-te mâine la stâlp si vezi dacă e ceva acolo.

18. maao 1st Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    macristian eu incerc sa repar inchiderea centralizata oem, nicidecum chinezaria aia thunder, iar problemele pe care le am precum a spus si mikaela persista si dupa ce am anulat inchiderea AM, asadar repet problemele pe care le expun sunt legate strict de inchiderea OEM
    mi a venit o idee cu ce se ocupa cele 2 mufe in afara de cea mai mare care da curent?

19. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Nu stiu ce idee ţi-a venit, da' imi miroase a modificări sau legături cu te miri ce ... nu te apuca să modifici ceva, in mufele alea ai legături cu ECU , controale de lumini ambient, mai stiu io ce e p'acolo... ce vrei să faci?

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Cauta-ti un modul de inchidere centralizata in dezmembrari, fie unul cu acelasi cod fie unul cu cod compatibil.
    Daca nu stii care este lista codurilor compatibile, ecrie aici codul pompei si iti spun eu ce sa cauti.

Distribuie pagina asta