1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Inchidere centralizata din telecomanda After Market si Alarma After Market la A4 B5

Discuție în 'Audi A4 B5 (1994 – 2001)' creată de TTs, 14 Feb 2009.

1. campary

campary Audi Expert

Locație:
    Ploieşti
    Masina:
    audi A4B5/1,6 ADP/1996
    Pe firul care comanda aprinderea lampilor de semnalizare (intre alarma si instalatia masinii) exista o dioda de sens, care, la tine e intrerupta. Din alarma pleaca doua fire care duc la circuitul de semnalizare al masinii, cauta firele si vei gasi diodele, cate una pe fiecare fir.

2. turbocip

turbocip Gold Member

Locație:
    București / Voluntari
    Masina:
    Audi A4/8E 1.9TDI 185 CP
    Da - semnalul e problema , semnalul=comanda !

3. madalin91

madalin91 3rd Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi A3 , 1.9 TDI , An 2000
    Sia revenit de la sine problema orcum ms mult.

4. cat 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    a4 1,8t quattro aeb,a38l
    Am si eu o intrebare :stie cineva daca se poate face o copie [transfer ] la telecomanda ?Am decat una model mai vechi DIAMOND cu un singur buton pt inchis -dechis cred ca e originala a masinii 1996

5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Cum adica transfer?
    Daca ai 2 chei cu telecomanda, raspunsul e da, se pot invata ambele pe masina ta, cu conditia sa fie acelasi model si sa lucreze pe aceeasi frecventa.

6. cat 5th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    a4 1,8t quattro aeb,a38l
    Nu am inchiderea pe cheie .are si cheia un buton dar pe ala cand apesi se aprinde un bec sa vezi unde o bagi
    Alarma e separat intr-o cutiuta cu un singur buton care inchide -deschide
    Aia o vreau dublata am gasit ceva dar e la Timisoara un magazin de piese pt telecomenzi

7. mikaela4

mikaela4 Platinum Member

Locație:
    Barcelona
    Masina:
    Audi A4b5 AFN1,9 TDI feb.1999 Audi A4B5 AFN1,9TDI quattro, august1999
    cat, ce ai tu este Aftermarket, nu e inchiderea de serie a masinii.
    :salute:

8. idu 1991 1st Gear Member

Locație:
    tg jiu
    Masina:
    audi a4 1.6 . 1999
    salut am un a4 b5 din 99 s am gasit in porbagaj langa pompa de vacum un dispozitiv pe care scrie VOTEX KEY LESS ENTRI MODULE 4M1046V3D s nu stiu exact ce rol are . am facut cateva cercetari pe net da nu am gasit niciun raspuns exact ma puteti ajuta ?

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    key less entri module inseamna modul de inchidere centralizata cu deschidere prin telecomanda.
    Votex e marca acelui modul.
    Cred ca nu mai e nevoie sa spun ca e ceva adaugat ulterior si strain de fabrica Audi.

10. idu 1991 1st Gear Member

Locație:
    tg jiu
    Masina:
    audi a4 1.6 . 1999
    Da, asta am citit si eu pe net dar eu nu am chei cu telecomanda. Am o singura cheie. De unde as putea lua telecomanda compatibila sau trebuie sa schimb modulu si sa iau altul cu telecomanda ?

Ultima editare de un moderator: 9 Ian 2014
  11. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    A4, B5, 1996 - 1.8i 125 cp - ADR
    Mai mult ca sigur cred ca trebuie sa schimbi modulu.

12. marian344

marian344 6th Gear Member

Locație:
    Satu Mare
    Masina:
    Audi Q3 - 2.0 TDI-2016 -110KW- CUVC / Audi A4 B6 Cabrio 1,8T 120 kw-BFB
    Ajm

La mine pe un A4 B5, cu aceste piese din poza atasata, a functionat închiderea centralizata :idea: si a mers totul perfect inclusiv coborarea/ridicarea geamurilor din telecomanda. :p

Ultima editare de un moderator: 10 Ian 2014
  13. idu 1991 1st Gear Member

Locație:
    tg jiu
    Masina:
    audi a4 1.6 . 1999
    Alta solutie nu e decat sa schimb modulul, nu ? apropo tu ce inchidere ai folossit de s-a potrivit.

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Oameni buni, inchiderea centralizata si functionarea geamurilor electrice respectiv a luminilor din masina sunt efectuate de 2 module total diferite dar care se afla sub aceeasi carcasa.
    Partea de inchidere, vorbesc de cea oem, are si piese de schimb (unele, nu chiar toate piesele) respectiv accepta si chei noi care pot fi invatate. De asemenea, unele inchideri stiu telecomanda, unele nu. Daca ai o inchidere ce nu stie trelecomanda, adaugi un modul, fie el si aftermarket care face aceasta inchidere, insa dupa cum se vede in pozele lui idu sau ale lui marian, telecomanda e separata de cheie, doar e un lucru adaugat ulterior de ceea ce a montat Audi.
    In functie de iesirile ce cunoaste modulul de inchidere aftermarket, poate comanda si geamurile sa se inchida pe incuiere. Simplu. Insa ceea ce multi dintre voi nu stiti e ca inchiderea geamurilor pe incuiat cu modul after inchide automat geamurile pana la capat odata cu incuierea usilor, in timp ce inchiderea originala, permite atata inchiderea cat si deschiderea doar daca se doreste si cel mai important - atat de mult cat se doreste... asta in conditiile in care vara vrei sa lasi geamul usor intredeschis.
    idu, poti cauta cheie compatibila cu modulul aftermarket ce il ai tu montat insa de obicei se vinde doar modulul cu 2 chei. Si, cine stie, poate nu gasesti nici asa sa cumperi...
    Daca vrei sa rezolvi problema, cel mai probabil va trebui sa cumperi alt modul, fie aftermarket (preturile pleaca de 80 ron si pot ajunge si la 3.500 ron - da, ai citit bine) fie oem care poate costa de la 300 ron (doar modulul + chei) si la care mai adaugam manopera.

15. idu 1991 1st Gear Member

Locație:
    tg jiu
    Masina:
    audi a4 1.6 . 1999
    Multumesc mult pentru lamurire. Dar daca gasesc la dezmembrari telecomanda de la acelasi model de modul care il am, poate fi adaptata ?

16. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Ovidiu, sa inteleg, ca daca eu vreau sa`mi iau alt modul de confort, chiar daca ii conectez mufele alea 2 , n`o sa mearga inchiderea daca nu e configurata cheia dupa el ? Sau pur si simplu iau modulum conectez cele 2 mufe din portbagaj si`o sa am inchidere + aprinderea plafonierei cand scot cheia din contact ?

Ps: Nu am alarma sau altceva AM pe masina referitor la inchidere.

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    idu, cred ca tu esti foarte optimist. Gaseste tu telecomanda si apoi mai vezi tu. Si daca o gasesti nu cred ca iti vinde cineva doar telecomanda fara modul. Modul de imperechere, il gasesti la producatorul modului respectiv, noi nu avem de unde sa stim.

Ogyo, exista module (confort+central) cu 2 mufe si cu 3 mufe. Daca tu ai cu 2 mufe dintr-ala trebuie sa cumperi. Confortul iti va functiona (inclusiv lumina plafoniera la scoaterea cheii din contact) si inchiderea va functiona si ea insa depinde de tipul de modul daca stie si telecomanda. Zi-mi ce cod scrie pe modulul tau original.

18. Ogyo

Ogyo Silver Member

Locație:
    Buzau
    Masina:
    Da e cu 2 mufe . Codul este 4AO 862 257 A .
    Daca iau altu doar il pun sau mai tre sa il configurez dupa cheie ?
    Nu am inchidere pe buton la cheie, telecomanda sau orice altceva .

19. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    In cazul tau, nu trebuie configurat nimic, doar il montezi si te bucuri de el.

20. kong 1st Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audi a4 1.9tdi
    Salut.Am un b5 din 97 si nu am decat inchider centralizata pe cheie.As vrea sa pun o alarma pentru a castiga si inchidere de la distanta dar as vrea una cu cheie briceag sa nu folosesc si cheia pentru contact si telecomanda pt deschis-inchis.Ce alarma recomandati si dac stiti pe cineva in Timisoara care se pricepe sa monteze alarma si sa mute cipul in cheia de la alarma.Un centru pentru facut chei auto in TM stiti?.Scz dar am 3 luni de cand m-am mutat in tm.va multumesc.

Distribuie pagina asta