1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Instalatia de racire motor - apa nu sta la 90 grade - la Audi A4 B6

Discuție în 'Audi A4 B6 (2001 – 2005)' creată de mlmmarius, 22 Oct 2007.

1. alexoble18 3rd Gear Member

Locație:
    piatra neamt
    Masina:
    audi a4 2.5 v6 150 cp tiptronic fab 2001
    mai bn astept sa pui o poza sa inteleg calumea sa nu ma leg de altceva...am fost la un magazin de piese auto si am cerut senzorul de temperatura..mi-au zis ca nu mi-l poate comanda daca nu il dau jos ca ei nu au idee cum arata si ce sa caute :rtfm: infine...astept poza

2. alexoble18 3rd Gear Member

Locație:
    piatra neamt
    Masina:
    inca mai astept poza

3. voodoo_boy 3rd Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A4
    Am incercat sa fac aseara poza cand am ajuns dar ningea rau si era noapte...si nu a iesit nimica. O sa incerc astazi...dar sa stii ca e destul de usor de gasit. Exact in spatele motorului...daca ai timp incearca sa arunci un ochi ca sigur ai sa il vezi. Deci cum te uiti in spatele motorului o sa vezi un furtun prin care circula antigelul si acolo gasesti senzorul. Daca imi aduc bine aminte culoare senzorului la mine era albastru asa ca iesea in evidenta....inceraca si daca nu reusesti mai incerc o data cu poza astazi.

4. alexoble18 3rd Gear Member

Locație:
    piatra neamt
    Masina:
    m-am uitat si nimic :( dak ma poti ajuta tu cu o poza ar fi perfect..am fost la un magazin de piese sa comand senzorul si nu a stiut sa mi-l de-a ca nu stia care e ...cica sunt mai multi..intai sa il dau jos si sa ma duc cu el sa il vada sa stie despre care e vorba ..ai un cod ceva sau u cum l-ai luat ?cat ai zis ca ai dat pe el ?

5. voodoo_boy 3rd Gear Member

Locație:
    Romania
    Masina:
    Audi A4
    EU nu am demontat nimica...pur si simplu am fost la magazin si am comandat-o seara iar a doua zi a venit. Eu am cumparat de la Karma (in caz ca esti din Buc). Apropo daca dai piesa jos sa te duci cu ea la magazin nu o sa mai poti merge cu masina pentru ca o sa iti curga tot antigelul.

6. alexoble18 3rd Gear Member

Locație:
    piatra neamt
    Masina:
    nu sunt din buc,sunt din piatra neamt...m-am uitat eu prin spate pe la motor..dar...am fazut eu o mufa albastra..stiu k ai zis k e ceva cu albastru dar nu am desfacut-o....am asteptat poza aia kre ai zis k o pui s o vad..k s fiu sigur k nu fac altceva...

7. alexoble18 3rd Gear Member

Locație:
    piatra neamt
    Masina:
    ma mai ajuti cu poza aia sau sa imi iau gandul ?

8. andrein

andrein Bronze Member

Locație:
    piatra
    Masina:
    Audi
    incearca sa faci o diagnoza. Daca este senzorul defect ar trebui sa gasesti o eroare stocata !!
    Si la ce magazin ai fost de nu au GASIT baietii ce sa comande. Daca ai certificatul si stii ce piese vrei ..totul se gaseste !

9. alexoble18 3rd Gear Member

Locație:
    piatra neamt
    Masina:
    pai am fost cu certificatul si nu a stiut ce sa-mi de-a.. l STEFAN si Compania :wacko:

10. bronx 1st Gear Member

Locație:
    Sfantu Gheorghe
    Masina:
    Audi A4, 1.8T, 2002
    Incalzire apa la 130 grade!

Salut tuturor...am un A4 1.8T si ma confrunt a 2-a oara cu urmatoarea problema: indicatorul din stanga al bordului cel care arata temperatura apei imi indica faptul ca apa are 130 de grade, computerul de bord spune ca totul e OK, nu am aprinsi alti indicatori luminosi in bord...nu inteleg! Prima oara cand mi s-a intamplat chestia asta a fost anul trecut prin luna octombrie, am fost atunci sa o pun pe tester si totul era ok adik apa avea 90 de grade desi indicatorul imi arata vreo 120 de grade...apoi dupa 3 ore si-a revenit! Mentinez ca si atunci cand pun contactul desi masina a stat mai mult de 24 de ore, acul se ridica de pe la 70/80 de grade si nu de la 0! Maine merg iarasi sa o pun pe tester....
    V-ati mai confruntat cu problema asta?

11. blorin

blorin 1st Gear Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4, 1,6, 2003
    Mai mult ca sigur senzorul de temperatura are o problema...
    La mine se intampla acelasi lucru, doar ca acul imi indica o temperatura mai scazuta decat cea reala. Din cauza asta nici motorul nu merge ca lumea si consuma aiurea.

12. daniel84

daniel84 6th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A 3,1.9 TDI din 2000 ,ALH
    sau mai poate fi ceasul din bord stricat ,au fost destule cazuri cand ceasurile au luato razna in special cel de teperatura apa si combustibil

13. bronx 1st Gear Member

Locație:
    Sfantu Gheorghe
    Masina:
    Audi A4, 1.8T, 2002
    De la un senzor...multumesc frumos! Atunci tb sa-l schimb pt ca e suparator...sper sa nu coste prea mult!

14. bronx 1st Gear Member

Locație:
    Sfantu Gheorghe
    Masina:
    Audi A4, 1.8T, 2002
    Si am inteles ca doar ceasul nu-l pot schimba ci tb schimbat tot bordul fapt care complica mult situatia!

15. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002

Ultima editare: 14 Iun 2009
  16. bronx 1st Gear Member

Locație:
    Sfantu Gheorghe
    Masina:
    Audi A4, 1.8T, 2002
    Vreau sa va anunt ca rezolvarea in cazul meu s-a dovedit a fi una simpla:de altfel ca si prima data cu ajutorul testerului + am dat jos borna dp baterie! Cica din cauza bateriei slabe indicatoarele tind sa o mai ia razna!
    P.S. am schimbat bateria si totul e OK! Cam asta a fost la mine...

17. bronx 1st Gear Member

Locație:
    Sfantu Gheorghe
    Masina:
    Audi A4, 1.8T, 2002
    Multumesc frumos pt sfaturi si interesul acordat problemei mele!

18. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002
    da poate fi si asta dar cind dai jos bateria se reseteaza totul si implicit si acele asteapta putin timp ptr ca si la mine era la fel dupa citva timp o lua razna iarasi :readit:

19. bronx 1st Gear Member

Locație:
    Sfantu Gheorghe
    Masina:
    Audi A4, 1.8T, 2002
    Acum ramane de vazut ce se va intampla...sper sa nu fie de curand pt ca plec in concediu si nu vreau probleme!

20. by694bh

by694bh Gold Member

Locație:
    Ivrea(TO)-Baia Mare
    Masina:
    AUDI A4 2.0 ALT 2002
    concediu placut si fara probleme
    :bye:

Distribuie pagina asta