1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire Audi 80

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de CLM, 5 Iul 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. panti

panti Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    audia3 1.9 TDI ALH,seat toledo 1.9 TDI
    abia astept sa ne vedem acolo"!!!!!!!!!!!!!:)

2. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    radu , ne bazam pe tine :) .

3. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    asadar:

25 iulie, Sighisoara

1 MARIU5_Chibe
    2 Bogdan.IS
    3 Radu112
    4 H3ro1n
    5 panti

festivalul de arta medievala, si noi mergem cu stramosii lui Audi... tot o arta sunt si aceste masini :yahoo:
    Radu o sa te contactez in zilele acelea cu ceva timp inainte sa gasim un loc pentru masini, si pentru membri:beerchug:
    vreti cumva sa facem pliante?

Ultima editare: 6 Iul 2009
  4. radu112 4th Gear Member

Locație:
    Sighisoara
    Masina:
    Audi 80 B4 2.0 ABK
    Marius mai bine facem niste stegulete (pe o fata sigla Audi iar pe cealalta parte sigla Clubaudi.ro) , dar daca doriti si pliante facem
    Mai este un baiat din sighisoara dar vad ca nu prea a mai intrat pe forum, are si el un audi 80, o sa vorbesc si cu el sa vina

5. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    o mica idee , pe o parte Audi 80 , si pe cealalta ClubAudi , n-ar fi mai fain asa ? :p

6. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    la pliante ma refeream pentru promovare.
    cu steguletele nu stiu ce sa zic, nu am nimic impotriva, dar o sa ia ceva timp... iar eu pana atunci mai am de mers la nunti, etc
    La Dan din Tg.Mures am inteles ca mai sunt stegulete cu ClubAudi, ramase de la intalnirea pe ardeal din luna mai. 15 lei e pretul lor, si din cate am inteles au fost facute la bucuresti... dinalea pot sa aduc daca mai are, la fel stickere care vin puse pe masina, la 5 lei parca. steguletele sunt inscriptionate pe o singura parte

sper sa se vada steguletele in imagini, h3ro1n stie
    DSCF3760.JPG DSCF3796.JPG

7. enco

enco 2nd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi 80 B4 2.3i Quattro, cod NG - 1992
    Aveti un talent deosebit de a nimeri datele de intalnire exact cand eu nu sunt disponibila !!! Cand a fost intalnirea de la Cavnic am avut parastas pentru tatal meu, la Albota am nunta, iar acum, pentru Sighisoara, fiica mea cea mica are majoratul, deci exclus... Imi pare sincer rau, mai ales ca e o intalnire "tematica"!

8. alex_flo

alex_flo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI 80 1.8S, PM, 1990, EURO2
    :(
    Subscriu si eu la cele spuse de Enco. Mi-ar fi placut mult sa vin la o asemenea intalnire, dar pe 25 iulie am o nunta de la care nu pot lipsi.
    Damn!

9. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    chiar imi pare rau ca nu puteti, totusi spor la distractie acolo unde o sa fiti. vedem cum iese, si daca e totul ok, o sa mai organizam asemenea intalniri

10. nicushor

nicushor 5th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi 80 b4
    uite inca o idee misto :respekt: ......eu nu am nici nunta nici botez si chiar aveam de gand sa vin oricum la festival :yes: dar intrebare mea e ce o sa facem acolo? s-a gandit cineva la un program? nu ne putem baga la terasa sa bem bere si sa povestim de masini (chiar daca ar fi frumos :) )

11. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    ai mai fost la vreo intlnire ClubAudi? fie ea locala, zonala, etc? discutiile vin de la sine, o sa vezi

12. nicushor

nicushor 5th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi 80 b4
    asta e si ideea daca tot fac 100 de km as vrea sa vad ceva din festival, nu sa discut despre masini ca la o intalnire obisnuita. ar fi frumos daca cineva care stie locurile si stie ce se petrece acolo de festival sa ne arate si noua;)

13. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    din cei de pe lista, Radu e din sighisoara. la festival o sa ai ce sa vezi. intalnirea as vrea sa o facem intr'un loc unde sa avem parcare pt masini. de acolo cautam un loc unde sa putem manca la amiaza... si daca bem si o bere e si mai bine. cand a fost intalnirea pe Ardeal la TgMures am facut turul orasului... la sighisoara de exemplu putem urca in cetate... pe parcurs o sa vb si o sa organizam ceva, stai linistit. daca crezi ca vrei sa vii, inscrie'te pe lista, ca sa stim cam cati o sa fim

14. nicushor

nicushor 5th Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi 80 b4
    din cate stiu la Tg. Mures totul a fost organizat si bine gandit cu ceva timp inainte, de asta organizatori au si primit atatea felicitari pentru ca au facut o treaba buna. cred ca asa trebuie facut si acuma daca se vrea ceva serios.

oricum.....

1 MARIU5_Chibe
    2 Bogdan.IS
    3 Radu112
    4 H3ro1n
    5 panti
    6 nicushor

15. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    asta asa e. avem 3 saptamani, asteptam sa vedem cati ne strangem. o sa fie bine. nicushor, am vazut ca esti pe forumul celor de la sibiu, invita'i te rog pe toti, nu conteaza daca au 80 sau alt tip de Audi. valabil pentru toata lumea

bogdan, nu stiu pe unde veniti din oradea, dar puteti veni prin CJ-MS. la fel panti, daca vii din bistrita, si valabil pentru toti care trec prin tg.mures(cei care vin din nord), putem sa ne intalnim dimineata in tg.mures si sa mergem in coloana cu drapelul arborat (adica steguletul ClubAudi):cool:

16. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    traseul am sa-l configurez eu cu ajutorul navigatorului alias taicamiu :p . ar sta bine un stegulet club audi pe un peugeot ? :)) eu nu voi putea veni cu 80-u :( .

traseul care il stabilisem cu taicamiu spre sighisoara era prin cluj napoca :p . dar o sa vad cine mai vine de prin drumu meu , si o sa ne dam intalnire sa venim in grup si sighisoara .

17. panti

panti Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    audia3 1.9 TDI ALH,seat toledo 1.9 TDI
    ar fi frumos sa mergem in coloana de la mures:)

18. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    pai ia o harta... din cluj cum vrei sa ajungi in sighisoara daca nu prin mures?

si inapoi la iasi ai mai multe posibilitati... poti sa vi inapoi in tg mures-reghin-toplita si iesi in p.neamt

asta cu intalnirea in tg.mures era ca idee, o tinem minte si vedem atunci cum facem

19. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    traseul cel mai scurt pt mine este : Oradea - Cluj - Tg mures - Sighisoara , 301 km .
    off topic : recomand Sony Map , un program f tare pt trasee ci masina

20. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Din pacate nu stiu daca voi putea ajunge la Sighisoara,din cauza asta nu ma voi trece pe lista,timpul imi va spune daca o sa am timp si voi fi in zona in perioada aia,o sa va anunt oricum din timp.:arco:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta