1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire Audi 80

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de CLM, 5 Iul 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. enco

enco 2nd Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi 80 B4 2.3i Quattro, cod NG - 1992
    FELICITARI SI CASA DE PIATRA si de la mine !!!

2. vandu 3rd Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi 80 B3
    multam fain!!!...daca ajungem,dau de baut;)...si DAAA..daca o sa avem un baietel.....il invata tata ce inseamna AUDI...si daca e fetita.............. nu e nici un impediment:) o invat si pe ea!:p

3. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    salutari, vesti noi (si bune, zic eu)
    tocmai am vb cu cineva care va avea acolo terasa in perioada festivalului. nu trebuie sa comandam acelasi tip de mancare, au zis ca fac fata sa ne serveasca separat, fiecare ce doreste. undeva la 20-25 de lei ne-au promis ca ne satura, si bem si o bere :beerchug: ceea ce ne pun ei la dispozitie ar fi: cotlete, mici, pulpe, hamsii, parca si frigarui... ma rog nu le stiu pe de rost, iar ca si garnituri cartofi prajiti, muraturi, etc. daca ne hotaram, poate obtinem si un bonus.. ceva de genul o bere la un meniu...
    repet, este doar o propunere, inca nu am trecut la negocieri. daca nu doriti afara, in teresa, la aer (exista umbrele in caz de ploaie), Radu mi'a zis ca incearca sa caute un local.
    termen limita: avand in vedere ca sambata va fi intalnirea, pana joi seara (23 iulie) ar trebui sa stim un numar de persoane, dar si un numar de masini
    cei care inca nu v'ati decis, joi seara ar fi termenul limita, iar cei care deja sunteti pe lista, tot pana joi seara ar trebui sa stim nr de persoane, asa ca va rog completati in dreptul pozitiei din lista nr de pers, si daca e cazul nr de masini

am preluat lista dintr-un post anterior:
    1 MARIU5_Chibe/MS 30 CLM/1 pers
    2 Bogdan.IS
    3 Radu112
    4 H3ro1n
    5 panti
    6 nicushor
    ...

lista celor nesiguri:
    1 Sergiu (TgM)/MS 22 ASV (A4)/1 pers
    ...

Ultima editare: 17 Iul 2009
  4. OvyBj

OvyBj Silver Member

Locație:
    Blaj/Sibiu
    Masina:
    Audi 80 b3 '91 1.6 cod PP 51kw
    Baieti eu nu stiu sigur daca mai pot veni! cam atunci va trebui sa merg sa imi confirm locul la facultate si sa imi caut chirie,camin...deci nu stiu sigur daca voi putea ajunge. daca cumva ajung va gasesc eu cumva!! sau vad cum va anunt cu o zii inainte!! Imi pare foarte rau ca ajung sa fac chestia asta dar nu am incotro!!! sper sa nu va suparati!!, mai ales marius care se chinuie sa organizeze totul ca la carte!! sper sa ma intelegeti si poate totusi o vizita fac!!!:3sadwalk:

5. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    1 MARIU5_Chibe/MS 30 CLM/1 pers
    2 Bogdan.IS
    3 Radu112
    4 panti
    5 nicushor
    ...

lista celor nesiguri:
    2 Filalucian/SB 08 FTW (A4)/4 pers
    Miercuri imi iau permisul si atunci voi lua hotararea daca voi trece in lista de mai sus.
    Mai trebuie hotarat locul de intalnire si ora.

6. CoCaine

CoCaine Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B5 avant (AFN)
    Din pacate nu apuc sa scap de stresul licentei ca sa ma prezint si eu alaturi de voi.
    Va urez distractie placuta si felicitari organizatorilor.
    Va salut de la Iasi,
    Costan.

7. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    am vb cu Radu la tel, am zis ca locul de intalnire sa fie la giratoriu la intrare, deoarece acolo vin si cei dinspre SB si cei dinspre tg.mures. ca si ora m'am gandit pe la 10-11, ramane de vazut, sa vedem ce programe avem toti. eu din mures fac sub 1 ora, dar altii vin din zone mai indepartate, nu putem sa ii trezim cu noaptea in cap. ar fi 2 variante:
    [A] ne intalnim dimineata, ce vizitam ramane surpriza, am discutat cate ceva cu Radu, pe la amiaza mancam, si pe dupamasa fiecare are program liber
    ne intalnim pe la amiaza, dupa discutii continuam cu o masa (tot discutii, mama cat o sa vorbim :blahblah1:) si dupamasa vedem ce este de vazut prin oras
    oricum chestiile astea o sa le stabilesc cu radu zilele urmatoare, si vor fi comunicate pe forum aici. ca totul sa iasa ok, trebuie ca voi sa participati, asa a fost la tg.mures. de mare ajutor ar fi daca lista amintita ar creste, si s'ar concretiza.

din cate am inteles anumite parti ale orasului le vom parcurge cu masinile, dar unde nu se poate (urcarea in cetate, turnul cu ceas, etc) mergem cu pejosu, in plimbare

@ h3ro1n: o sa iti dai pumni in buzunare daca nu vii :) am glumit, daca nu ai incotro si doar sambata poti sa te inscrii, aste este, intelegem. din cate stiu eu inscrierea si chestiile alea nu dureaza f mult, doar trebuie completate ceva acte, ca doar nu te muti acuma in camin(o sa te saturi de el), si pe la amiaza poti ajunge (berea aia, fir'ar sa fie:banghead:)

8. OvyBj

OvyBj Silver Member

Locație:
    Blaj/Sibiu
    Masina:
    de inscris m-am inscris azi. dar trebe mers sa imi confirm locul la facultate!!! atunci va trebui sa fac ceva acte de camin! cel mai bine ii sa ma treceti la cei indecisi:) ca nu stiu sigur cum vor merge lucrurile si poate ajung! chiar daca mai tarziu!! moi descurca eu sa va gasesc!! dar sigur nu sunt ca vin!!! asa ca lista aia cu nehotaratii mi se potriveste(chiar daca nu imi place:()

9. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    ok ovy, mai este timp 1 sapt, stai linistit, doar ai vazut ca joi seara este limita, am pus'o asa de siguranta. chiar nici sambata dimineata nu ar fi tarziu, (cauta-ma pe tel in cazul asta) important ar fi sa poti veni. bafta sa iti rezolvi treburile

1 MARIU5_Chibe/MS 30 CLM (B4)/1 pers
    2 Bogdan.IS
    3 Radu112
    4 panti
    5 nicushor
    ...and waiting...

lista celor nesiguri:
    3 h3ro1n/AB ?? MIS(B3)/

10. OvyBj

OvyBj Silver Member

Locație:
    Blaj/Sibiu
    Masina:
    mersi mult de intelegere!!! da doamne sa pot ajunge ca imi place la intalnirilea astea!!! mersi mult de intelegere!!! va anunt eu!!!!:yes:1 MARIU5_Chibe/MS 30 CLM (B4)/1 pers
    2 Bogdan.IS
    3 Radu112
    4 panti
    5 nicushor
    ...

lista celor nesiguri:
    3 h3ro1n/AB 11 MIS(B3)

11. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    forumul e plin de 80-uri , si per total suntem 8 ...
    cum ziceam eu nu voi putea veni cu masina , si asa masina este putin in ,,paragina,, deoarece vreau sa ii pun imitatie de piele pe plafon si portiere , si voi veni cu o alta masina .
    cat despre capitolul unde ne vedem cu totii , sa pune-ti cateva informatii :)
    Numai Bine !

12. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    o sa punem, dar ziceam mai sus ca poate mergem in coloana de la tg.mures, cei care veniti dinspre CJ sau dinspre Bistrita/Reghin

13. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    2 Bogdan.IS
    3 Radu112
    4 panti
    5 nicushor
    6 Sanyi/MS ?? PEG (B4 quattro)/2-4 pers
    ...

lista celor nesiguri:
    3 h3ro1n/AB 11 MIS(B3)
    4 MS ?? SXK (B3) (TgM)

(nu stiu toate persoanele dupa nume, ii "agat" prin oras)

Bogdane, am inteles ca pleci in vacanta. daca nu vei avea acces la net, ia nr meu de tel de mai jos si cauta'ma joi sau vineri, sa iti zic cum facem cu plecarea din mures, sa stabilim o ora. Luni sau marti decidem o ora... pastram legatura baieti

ps. stegulete nu mai sunt, aduc vreo 6 stickere cu mine daca sunt doritori

Ultima editare: 19 Iul 2009
  14. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    ok, cei care veniti, propuneti o ora. nu stiu dinspre sibiu sau alte zone cat timp va ia drumul. cei care veniti prin tg.mures (panti, bogdan) la ce ora puteti fi la tg-ms? din tg-ms mai este de mers aproape 1 ora pana la sighisoara. sau sa pun problema altfel: la ce ora doriti sa ne intalnim la sighisoara? si apoi stbilim o ora de intalnire si in tg-ms... astept propuneri

15. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    din cate am observat pt mine drumul mai scurt este direct spre sighisoara ... eu daca vin , vin direct la sighisoara .
    a ... si o ora ... pe la un 1 , 2 e ok sa fim la sighisoara ? sau mai tarziu ?

16. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    cam asa as zice si eu, pt mine e indiferent. propuneti si ceilalti

17. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    2 Bogdan.IS
    3 Radu112
    4 panti
    5 nicushor
    6 Sanyi/MS ?? PEG (B4 quattro)/2-4 pers
    7 Filalucian/SB 08 FTW (A4)/4 pers
    ...

lista celor nesiguri:
    2 h3ro1n/AB 11 MIS(B3)
    3 MS ?? SXK (B3) (TgM)

Am schimbat listele,inca nu sunt sigur daca vom fi 4 sau 2 persoane,dar va mai anunt.Cat despre ora,eu ma gandeam sa fie totusi ceva mai devreme,pe la 12,dar cred ca e bine sa o lasam dupa cei care vin mai de departe.Din Sibiu facem maxim 1ora jumate,nicushor nu a mai dat nici un semn,nu stiu sigur daca vine.
    h3ro1n daca te hotarasti sa vi,poate ne intalnim in Sibiu si mergem incolo impreuna.

18. OvyBj

OvyBj Silver Member

Locație:
    Blaj/Sibiu
    Masina:

Inca nu pot da un rspuns!! depinde de situatia financiara:)) Dar daca voi veni ne intalnim in copsa mica in petrom ca doar trecem pe acolo spre Sighisoara!! dar va anunt eu!! daca vin la sighisoara ,la intoarcere cred c a vin direct in sibiu ca trebe sa imi confirm locul la facultate!! da inca nu stiu nimic ....depinde cum stau cu $$ :p...oricum va mai anunt eu!!!

19. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    eu dau un raspuns , din pacate negativ :Flush: . a intervenit ceva si trebuie sa merg direct catre oradea ...
    spor o intalnire mortala si sa faceti multe poze :p

20. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    :sob:as vrea si ceilalti inscrisi pe lista sa mai dati un semn de viata... cred ca se va transforma intr'o intalnire de tirgumureseni :unsure:
    oricum voi fi acolo... si singur... numa k tre sa rog pe cineva sa imi faca poze sa am ce sa pun pe forum

Ultima editare: 22 Iul 2009
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta