1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire Club Audi la Domeniul Dracula Danes - 05 - 07 Septembrie 2014

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de george, 20 Mai 2014.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Catalin B8

Catalin B8 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0 TDI 2008
    Ma bag si eu!
    Perioada: dupa w-endul 20-22 iunie
    Persoane: 2
    Locatie: putem alege si o statiune la mare daca tot este vara si daca nu este prea departe pt colegii din tara. Oricum la volanul unui Audi, nimic nu este departe ;)

2. vlad_brb

vlad_brb 5th Gear Member

Locație:
    Alba Iulia
    Masina:
    Mercedes Benz C250
  3. anarchy

anarchy Gold Member

Locație:
    Wild West
    Masina:
    A6 C7 3.0TDI
    as veni si eu cu drag ..
    nr persoane : 2,5
    perioada : oricand in afara de iulie

4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    La volanul unui Audi, pana la mare raman fara permis de 3 ori. Tie iti convine ca ai urcat pe "autostrada" Soarelui (daca pot sa ii spun si la aia autostrada) insa tare as vrea sa te vad sa vii din Timisoara pana la mare. :uhm:

5. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
  6. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Salutare!
    Desi ma laudam ca preiau initiativa, programul meu a fost in intregime ocupat pe luna iunie asa ca voi incerca sa vedem ce putem face incepand cu luna iulie!
    ( Pentru membrii din CJ voi fi acolo pe 12-14/15 iun si 27-28 iun iar in B voi fi in 16-21 iun :p )

Propun weekendul 4-6 iulie ca data de intalnire si am sa va rog sa va inscrieti toti cei care doriti sa ajungeti pentru a vedea cate camere ne-ar trebui si cat de mare sa fie locatia. Data nu e batuta in cuie, in schimb cu cat mai repede cu atat mai bine dpmdv pentru ca vine vara si multi o sa fie plecati prin concedii ...

Colegul wug a preluat si initiativa si a propus cateva locatii asa ca ii multumesc pentru asta dar am sa vin si eu cu cateva locatii selectate de Stefan caruia ii multumesc din nou pentru ajutor!

1. Pensiunea Podul cetatii- are 26 locuri,arata ok, spatiu mare, teren tenis si piscina, pret rezonabil si are si restaurant cu preturi decente
    http://www.turistinfo.ro/sasciori/cazare-sasciori/pensiunea_podul_cetatii-c84809.html

2. Pensiunea Conacul dintre rauri :
    http://www.turistinfo.ro/gura_raului/cazare-gura_raului/pensiunea_conacul_dintre_rauri-c571.html

3. Pensiunea Valea Mariei
    http://www.turistinfo.ro/ranca/cazare-ranca/pensiunea_valea_mariei-c34299.html

4. Pensiunea Craiul Muntilor
    http://www.turistinfo.ro/ranca/cazare-ranca/pensiunea_craiul_muntilor-c33418.html

5. Pensiunea Castania
    http://www.turistinfo.ro/polovragi/..._castania/poze-pensiunea_castania-c58770.html

Cine are alte propunei pentru cazare va rog sa le spuneti pentru a le lua in discutie si pe alea!

Incep lista si astept cat mai repede sa o completam pentru a vedea unde ne incadram ca numar de persoane ( sper ca nu va fi cazul sa stergem din persoane cand va trebui sa platim un avans :gun2: )

1. George - 1 persoana ; perioada 4-6 iulie - prefer locatia nr 1 dar vin oriunde atata timp cat ne adunam cu totii :beerchug:

Ultima editare: 3 Iun 2014
  7. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    1. George - 1 persoana ; perioada 4-6 iulie - prefer locatia nr 1 dar vin oriunde atata timp cat ne adunam cu totii
    2. Rotitza - 1 persoana; perioada 4-6 iulie - ma supun majoritatii cu privire la alegerea locatiei. Oriunde cu placere :)

8. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    1. George - 1 persoana ; perioada 4-6 iulie - prefer locatia nr 1 dar vin oriunde atata timp cat ne adunam cu totii
    2. Rotitza - 1 persoana; perioada 4-6 iulie - ma supun majoritatii cu privire la alegerea locatiei.
    3. Stefan - 2 persoane; perioada 4-6 iulie - oriunde se alege sau gasim disponibil :)

9. marius555 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Subaru forester 2004;Audi Urs6 AAN new project ! Skoda Octavia2 vRS tfsi; Mitsu L200 DC-HP
    2. Rotitza - 1 persoana; perioada 4-6 iulie - ma supun majoritatii cu privire la alegerea locatiei.
    3. Stefan - 2 persoane; perioada 4-6 iulie - oriunde se alege sau gasim disponibil .
    4. Marius - 2 persoane; perioada 4-6 iulie - oriunde se alege sau gasim disponibil!

10. K U L

K U L Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 4G 3.0 BITDI
    3. Stefan - 2 persoane; perioada 4-6 iulie - oriunde se alege sau gasim disponibil .
    4. Marius - 2 persoane; perioada 4-6 iulie - oriunde se alege sau gasim disponibil!
    5. K U L - 2 persoane si jumatate; perioada 4-6 iulie - locatiile 3 si 4 mi s-au parut cele mai interesante.

11. vasi4manuu

vasi4manuu 2nd Gear Member

Locație:
    timisoara
    Masina:
    audi a4,1.9 tdi awx,2002
    5. K U L - 2 persoane si jumatate; perioada 4-6 iulie - locatiile 3 si 4 mi s-au parut cele mai interesante.
    6. vasi4manuu 1-2 persoane ; perioada 4-6 iulie - locatiile 3 si 4 mi s-au parut cele mai interesante.

Ultima editare de un moderator: 4 Iun 2014
  12. bet

bet Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 4G 2O12
    6. vasi4manuu 1-2 persoane ; perioada 4-6 iulie - locatiile 3 si 4 mi s-au parut cele mai interesante.
    7. Bet - 2 persoane, perioada 4-6 iulie, imi place prima locatie postata de Wug, mi se pare pretabila, insa vin in orice loc stabilit.

Ultima editare de un moderator: 5 Iun 2014
  13. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    7. Bet - 2 persoane, perioada 4-6 iulie, imi place prima locatie postata de Wug, mi se pare pretabila, insa vin in orice loc stabilit.
    8. wug - 2 persoane, 4-6 iulie, prima locatie sugerata de mine. Locatie testata personal.

14. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    2. Rotitza - 1 persoana; perioada 4-6 iulie - imi place prima locatie postata de wug - Pensiunea Dracula Danes, dar ma supun majoritatii cu privire la oricare alta.
    8. wug - 2 persoane, 4-6 iulie, prima locatie sugerata de mine. Locatie testata personal.

Timisoara mai e cu noi? :)

Ultima editare: 5 Iun 2014
  15. cata181

cata181 Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 D4 3.0 TDI Quattro 190 kW (254 PS)
    Da, nasol pica pentru mine. In patru plec de aici, pe sase ajung in Bucuresti, pana fac asigurare si toate cele mai dureaza doua zile, asta este, poate data viitoare. Si cand ma gandesc cat de aproape era...si cat de binevenita dupa trei luni de stat in camp... imi fac sange rau degeaba... Banuiesc ca este inutil sa incerc sa va rog sa o dati o saptamana mai incolo, nu?

16. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Am vb. la Danes. Primul weekend disponibil este in luna septembrie ...

17. george

george Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    [quattro] - A4 B8.5 2013 & Q5 8R 2017
    Catalin stai linistit ca se pare ca oricum e mult prea greu sa ne organizam asa de repede ...

wug : pacat, ar fi fost frumos ;)

Din cate vad oricum suntem cativa care dorim aceasta intalnire asa ca dpmdv putem continua discutiile strict intre noi pana ajungem la un numitor comun si apoi sa facem public locatia si data petru toata lumea care ar dori sa mai mearga ...

Lasam lista deschisa pana miercuri, 11.06.2014 pentru doritori poate mai apare cineva pana atunci :)

18. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    5. Pensiunea Castania mai are 3 camere libere pentru perioada 4-6 iulie ...

Am mai gasit cateva care au si locuri pentru perioada respectiva.

Leprovence - Zona Bran. E ceva mai scump insa arata bini. Pana si la Cheile Gradistei e fully booked la pretul de 300 ron/noapte.
    lobogo.ro - Zona Harghita Bai. Un panzio decent. 200 ron/noapte.
    Cheile Cibinului - Jud. Sibiu. Mai rustic si izolat ...

19. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    2. Rotitza - 1 persoana; perioada 4-6 iulie - imi place prima locatie postata de wug - Pensiunea Dracula Danes, dar ma supun majoritatii cu privire la oricare alta.
    8. wug - 2 persoane, 4-6 iulie, prima locatie sugerata de mine. Locatie testata
    9. Jony - 2 persoane sper, oricand, oriunde

20. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    In numele mai multor persoane din Timisoara (nu toate, e adevarat) pentru noi e prea devreme data de 4-6 iulie. Personal am 3 examene de licenta in saptamana 7-12 iulie. August sau septembrie suna mult mai bine, insa cum nu vrem sa va taiem elanul am preferat sa nu ne adaugam pe lista si sa incurcam socotelile.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta