1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire Club Audi la Domeniul Dracula Danes - 05 - 07 Septembrie 2014

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de george, 20 Mai 2014.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
  2. iulianburleasca

iulianburleasca 2nd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 Avant, 2.0 TDI, 2009
    1. George - 1 persoana ; perioada 4-6 iulie - prefer locatia nr 1 dar vin oriunde atata timp cat ne adunam cu totii
    2. Rotitza - 1 persoana; perioada 4-6 iulie - imi place prima locatie postata de wug - Pensiunea Dracula Danes, dar ma supun majoritatii cu privire la oricare alta.
    3. Stefan - 2 persoane; perioada 4-6 iulie - oriunde se alege sau gasim disponibil .
    4. Marius - 2 persoane; perioada 4-6 iulie - oriunde se alege sau gasim disponibil!
    5. K U L - 2 persoane si jumatate; perioada 4-6 iulie - locatiile 3 si 4 mi s-au parut cele mai interesante.
    6. vasi4manuu 1-2 persoane ; perioada 4-6 iulie - locatiile 3 si 4 mi s-au parut cele mai interesante.
    7. Bet - 2 persoane, perioada 4-6 iulie, imi place prima locatie postata de Wug, mi se pare pretabila, insa vin in orice loc stabilit.
    8. wug - 2 persoane, 4-6 iulie, prima locatie sugerata de mine. Locatie testata
    9. Jony - 2 persoane sper, oricand, oriunde
    10. Iulian - 2 persoane, 4-6 iulie la Bran (Posibilitate drumetii - Brasov, Poiana, Sinaia)

3. GLS

GLS 5th Gear Member

Locație:
    Oxford & London
    Masina:
    Audi A4 B6 Cabrio 1.8T 2003 Ex Audi A6 2.5 TDI 2003
    Am eu o alta propunere, putin mai diferita, avand in vedere ca pe langa intalnirea cu masinile se poate profita si de statiune.
    Din Oradea ne-am putea aduna mai multi audisti minim 4-5 si numarul ar varia in functie de data aleasa.
    Aici in Felix dupa cum unii stiti sau nu, o statiune balneara, pe langa simpla intalnire cu masinile, gasiti tot felul de stranduri, piscine cu apa termala, terase, club, etc. plus posibilitatea de a ramane cazati cateva zile avand in vedere drumul lung parcurs, sa nu fie o cheltuiala cu combustibilul doar pentru o zi.

Propunerea luati-o ca atare si daca unora le va placea, puteti sa stabiliti intre voi o data.

PS: Pentru mine preferabil ar fi dupa 7 iulie cand termin cu Bacalaureatul.

4. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Personal vin anual din 2007 la Baile Felix la o alta intalnire anuala a unui alt club si imi place.
    Dezavantajul e ca pentru unii Bihorul e chiar departe.

5. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Nu vad o problema distanta atata timp cat 99% din cei interesati merg pe diesel. 3-4-500km ar trebui sa fie vazuti ca vorba aia "a walk in a park" ... Avem masini premium, confortabile si economice ...

Eu unul daca as ajunge la Bihor as da o fuga si pana la Viena.

Cunosc oameni trecuti de 70 de ani care se intalnesc bi-anual la Campulung Moldovenesc cu colegi de facultate. Se pleaca si din Bucuresti cu masinile personale. Stau o saptamana ... Think about that ...

6. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Mai sunt 3 saptamani...daca nu se stabilesc si voteaza 1-2 locatii, vom constata ca a trecut data intalnirii si inca nu stim sigur cine/unde merge !
    Formal ma inscriu si eu, insa nu garantez 100% participarea...am o vara complicata:(
    In Campulung am cateva contacte la pensiunile din zona, manastiri, chiar si un outlet cu o oferta interesanta pentru doamne si domni.
    Drumul e ca-n palma din orice directie si sunt cateva trasee interesante atat pentru masini cat si pentru soferi.
    http://www.booking.com/hotel/ro/pen...g;sid=95727a716fa12f8ffb5843e691fcbf1e;dcid=1

7. zolik

zolik Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    AJM B5 avant 2001+Altea '06 BJB
    Pacat..prea devreme,daca se alege alta data un pic mai tarzie,particip cu placere,sunt locuri faine in moldova maramures..harghita,de obicei in zone cu altitudine
    Succes in organizare;)

8. lucian190

lucian190 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A8 - 4H / D4 / 3.0 QUATTRO 250 cp. TDI 2012 cod motor CDTA
    da

:( imi pare tare rau dar exact in acel sfirsit de saptamina voi fi plecat in delegatie. asta este.......... serviciul bate filmul. daca se schimba cumva perioada cu mare drag dar atunci nu am cum sa vin. succes si distractie maxima.

9. Cata_ADC

Cata_ADC Moderator Staff Member

Locație:
    Brasov - Zarnesti
    Masina:
    alta marca I3 , e-drive 2018
    Va pot ajuta eu cu ceva in jurul Branului daca cadeti la invoiala aici
    Ca si recomandare satul fiind de Bran v-as sugera aici: http://www.cetatea-carului.ro/ atat ca amplasare si mancare (camerele nu le-am probat ) :)
    Este splendid

10. Legend

Legend 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B6,AVB,2002
    Poate ca e cam tarziu si cam departe pentru unii sa vin cu o propunere pentru intalnire.E vorba de zona Cheile Nerei din Caras-Severin: peisaje frumoase,cazare buna http://www.rocker-s.ro/inn/indexrom.html ...drumul e cam rau pe vreo 20 km.

Ultima editare: 22 Iun 2014
  11. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    E clar ... cred ca ar trebui schimbat titlul in "Intalnire nationala Club Audi - 2015" ...

12. marius555 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Subaru forester 2004;Audi Urs6 AAN new project ! Skoda Octavia2 vRS tfsi; Mitsu L200 DC-HP
    Deci ?! Ne vedem saptamana viitoare la un gratar cu cercuri sau nu ?!

George tu ai initiat topicul si vrem sa stim ce s-a decis ? Ce-i care ne-am adaugat in lista ne-am exprimat preferintele. Optiunile au fost destule asa ca ...

Consider ca suntem pe ultima turnanta si trebuie sa iei o decizie !

@ Adi : sa inteleg ca nu vrei sa bem o sticla de vin la lumina xenonului ? :)

Stima !

13. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Am sunat la ultimele 3 locatii propuse de mine si au camere libere in perioada stabilita initial insa pretul a crescut cu aprox. 100 ron pe noapte ... Discount-ul este posibil la un numar de peste 5 camere.

@marius555

Oricand cu placere insa numai sa vina odata si ziua aia ... ;)

14. marius555 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Subaru forester 2004;Audi Urs6 AAN new project ! Skoda Octavia2 vRS tfsi; Mitsu L200 DC-HP
    Problema este ca , nu se ia nici o decizie....

15. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Si atunci va intreb, nu vreti voi sa o facem in august, septembrie?

16. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Cel mai probabil o mutam in august. In maxim 2 sapt revin cu oferte concrete si tinem legatura ;)

17. alecs.ro

alecs.ro Bronze Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B8 2011 CAGA 2.0TDI 143hp Multitronic LLA
    in luna august am si eu concediu si as putea sa vin din 18august sunt plecat la felix 3 4 zile daca e pe aproape e mai bine:)acum ast decizia voastra.

18. Dănuț

Dănuț 2nd Gear Member

Locație:
    Calvi-(F) BV-(RO)
    Masina:
    A6,2.5 TDI,Avant,quattro/Golf MK1 cabrio
    Daca ar fi august as veni si eu,nu conteaza locatia sau data dar de preferat ar fi pe la inceputul lunii.

19. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Datorita inceritudinii unei date exacte, din pacate in weekend-ul propus anterior (4-6 iulie) nu mai pot ajunge deoarece am planificat altceva intre timp.

Daca se restabileste o alta data, cu mare placere ma alatur coloanei de masini Audi. :)

Ultima editare: 1 Iul 2014
  20. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Este clar ca nu se va mai intampla nimic in cele 3-4 zile ramane pana in weekend asadar sa vina noile propuneri. Nu am nimic programat deocamdata pentru august/sept.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta