1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire Club Audi la Domeniul Dracula Danes - 05 - 07 Septembrie 2014

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de george, 20 Mai 2014.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    Clar da, si eu am tot urmarit zilnic acest topic sa aflu noutati, dar nimic!
    Astept alte propuneri pe august/sept!

2. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Propun 5-7 sep 2014 locatia Dracul

Am sunat acum si sunt disponibile la pensiune cel putin 12 camere duble si una cu pat matrimonial.

Pretul este 160 ron/noapte/camera.

Se ofera din partea locatiei un BBQ sambata seara.

Perioada am ales-o in functie de disponibilitatea locatiei. Eu zic ca daca nu ne hotaram in max. 5 zile o lalaim ca in trecut.

3. alecs.ro

alecs.ro Bronze Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4,B8 2011 CAGA 2.0TDI 143hp Multitronic LLA
    Asteptam parerei, daca nu intervine ceva as fi prezent.

4. iulianburleasca

iulianburleasca 2nd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 Avant, 2.0 TDI, 2009
    Foarte ok locatia, eu confirm participarea! :)

5. marius555 Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    Subaru forester 2004;Audi Urs6 AAN new project ! Skoda Octavia2 vRS tfsi; Mitsu L200 DC-HP
    Da , este superba locatia. Confirm din nou prezenta :)

6. nucugheri

nucugheri Audi Expert

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    Audi A6 C5 1,9 TDI 96 KW
    Confirm si eu prezenta la aceasta locatie in perioada mentionata.
    Mai mult, asigur la TOATA trupa, pentru o seara, (sau cine mai poate si pentru a doua :)) "esenta" de prune sau pere neaparat necesara pentru asemenea evenimente. Sanatate.

7. iVladBogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    A4 B5 1.8T AWT 2001
    Particip, dar nu doresc camera, stau la 50 km. Voi veni intr-o zi in vizita. :hi:

8. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    S-a hotarat sa ramana data mentionata de colegul WUG anterior adica:

Prin urmare Luni in data de 07.07 2014 se vor face rezervarile adica se va da un avans pentru un minim de camere (pana acum sunt confirmari ferme ale colegilor din Bucuresti si nu numai, pentru 7 camere). Se va da un avans catre locatia mentionata. Cei care au data avansul si nu mai pot merge la data stabilita sa fie clar ca pierd avansul.

Cei care mai doresc sa se alature grupului mentionat pana acum va rog sa faceti acest lucru, de urgenta pana in data de Luni 07.07.2014 ora 12.00.
    Mentionati aici in topic ca doriti sa mergeti si vom achita noi/eu avansul pentru voi in suma de 100 lei repet pana Luni la ora 12.00.

Restul de bani se va achita cand ne vom intalni in septembrie la Danes.

Pentru ca cei care vor dori sa participe si daca doresc sa ni se alature vor lua legatura direct la locatia unde am facut deja rezervare.

Am hotarat asta pentru ca tot discutam aiurea (ne intindeam aiurea cu vorba), nimeni nu lua nici o decizie si nu ne mai adunam nici anul asta.
    Asa ca am hotarat ca sa ne vedem/intalnim in Septembrie.

Cei care nu pot veni (data nepotrivita, sunt plecati in alta parte, etc.) ne pare rau ca nu putem sa-i cunoastem/intalnim dar nu putem sa hotaram cand ii este bine cuiva in detrimentul altcuiva. Minoritatea se supune majoritatii.

Acestea fiind spuse si pe cale de consecinta va rog sa mentionati aici (cei care doriti sa mergeti/sa veniti la intalnire) cat mai repede. Noi/Eu voi achita si pentru cei care doresc sa vina (si nu am luat banii vineri la intalnirea din Bucuresti) un avans de 100 lei (vom tine o lista) si vom lua legatura prin PM cu cei care nu am telefonul vostru pentru restul de detalii.

Ultima editare: 11 Iul 2014
  9. rotitza

rotitza Pasionat Audi Staff Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 C7 Allroad - 3.O BiTDI quattro - 2O13 ~ max torque @ 650Nm
    Prezent la intalnire.

10. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Prezent si eu

11. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Am platit azi avans 1000 ron pentru locatia de la Han. La Pensiune/Centrul Ecvestru nu mai au numarul de camere necesare. Oricum o sucim va trebui sa stam in 2 locatii, Hanul avand capacitate maxima de 8 camere din care una este ocupata deja. Distanta este de 5km intre locatii. Sper ca toata lumea sa inteleaga ca daca ne miscam putin mai repede poate ne incadram toti in aceeasi locatie insa asta este situatia in momentul de fata. Este o locatie foarte cautata si disponibilitatea locurilor se poate modifica in cateva ore.

"Buna ziua,

Dupa cum v-am transmis si telefonic, la han avem doar 7 camere disponibile in total. In atasament va transmit oferta si factura proforma. Micul dejun suplimentar se achita pentru camera tripla, tariful de 140 lei este pentru regim double. Va rog reconfirmati.

Va multumim,

Calin
    Echipa Pensiunii Dracula Danes
    0265772211
    0744707799"

Acestea sunt camere de la Han:

1 camera pat twin - 140 ron/camera/noapte
    5 camere triple - 140 ron/camera/noapte
    1 camera superioara - 160 ron/camera/noapte

Pana acum am urmatoarele confirmari:

wug - 2 pers
    bet - 2 pers
    Stefan - 2 pers
    Cristi - 3 pers
    rotitza - 1 pers
    marius555 - 2 pers
    bzn_marius - 2 pers
    nucugheri - 2 pers

Unul din cei confirmati va trebui sa stea la pensiune/ecvestru. In momentul de fata ar mai fi 3 camere libere la pensiune pe care le-am blocat pentru 2 zile in cazul in care mai apar doritori.

@MRR din cele 3 camere de la pensiune/ecvestru una o poti ocupa tu. Confirma te rog si aici numarul de persoane.

Pentru a evita eventuale probleme ulterioare confirmati sunt doar cei care platesc un avans. Pentru mai multe informatii ma puteti contacta: 0722 537870 sau Whatsapp

Ultima editare: 7 Iul 2014
  12. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    wug, corecteaza-ma daca gresesc.
    Deci, locatia are 3 cladiri din care 2 apropiate una de cealalta:
    1. Pensiune.
    2. Centru Ecvestru.
    3. Han (asta e la 5 km distanta de celelalte doua).

Eu nu am inteles ce ati rezervat... hai sa clarificam.
    Ai spus ca la Han sunt 7 camere. Pe lista sunt 8 useri (camere). Asta inseamna ca 1 camera din cei ce au confirmat va fi mutat la pensiune? Si la pensiune mai sunt maxim inca 2 camere in afara de cel mutat?

Concluzie: mai exista loc de cazare doar pentru inca pentru 2 camere? Asta e tot?
    Adica total:
    - 7 camere la Han si
    - 3 camere la pensiune
    cu 5 km distanta intre locatii?

13. wug

wug Platinum Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi S4 C4 2.2T Quattro
    Mai sunt 3 camere la pensiune/ecvestru.

14. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    In acest caz va doresc distractie placuta!

15. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    Cu riscul de a fi carcotas, intalnirea trebuie sa fie club Audi Romania, nu Bucuresti+ inca cativa membri.
    Daca locatia nu ne permite sa ne strangem mai multi hai sa gasim una la fel de civilizata care sa o putem rezerva. Asta inseamna bineinteles sa avem raspunsuri clare cu participantii, data avand-o deja stabilita.
    faptul ca sunt in total 10 camere disponibile nu ne ajuta deloc pentru ca asa cum s-a vazut deja le-am ocupat

16. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    MRR - 2 pers
    Totodata sunt deacord cu Stefan, dar nu ma dau inapoi de la ce am confirmat!

17. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Cu riscul de a fi blamat: pana acum ati avut la dispozitie destul timp sa va hotarati. Ce ati mai asteptat ? Rezervarile deja s-au facut in data si locul mentionat pentru ca daca nu luam nici hotararea asta nu ne mai intalneam nicaieri (poate in parcare unde ne vedem saptamanal). Chiar daca sunt 5 Km intre unele locatii care este problema ?

O zi buna

Ultima editare: 11 Iul 2014
  18. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Problema e ca:
    - se va consuma alcool (imposibilitate folosire auto). Dealtfel politia face ture pe acolo in noptile de weekend.
    - nevestele/prietenele poate vor dori sa se retraga mai repede (cum vor ajunge, cu taxi?).
    - drumul e neasfaltat (sau cel putin era) intre Han si Pensiune.
    - cand ai consumat o oarecare cantitate de alcool (am o idee cam ce cantitate se va consuma :) ), 5 km ii faci la picior in aprox 2 ore. In cazul optimist in care nu adormi pe drum.
    Am fost acolo si stiu ce vorbesc.
    Din start vor fi discutii, pentru ca unii vor face drumul si altii nu (observi ca nu am scris nimic de diferenta de preturi la camere). E foarte frumos acolo insa la 10 camere disponibile, din care 3 la 5 km distanta nu se poate vorbi de o intalnire nationala la aceasta locatie, motiv pentru care am fost rezervat in a promite ceva. Insa in conditiile date, m-am hotarat repede si usor.

19. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Ovidiu atat timp cat nimeni nu a zis nimic decat unii sporadic ca vin am luat hotararea sa mergem acolo unde gasim cel mai repede liber si cat de cat mai interesant.

Data viitoare o sa fixam o data si o locatie care va ramane batutat in cuie nu cu suceala ca pana acum dar asta este alta discutie. Daca vrei sa vii esti binevenit.

20. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Iti dai seama ca daca o sa vin, va trebui sa imi caut cazare in Sighisoara (am gasit chiar la 100 ron in perioada aia, cu rewiev-uri bune) si va trebui sa nu consum alcool. Insa asta e o treaba care nu trebuie sa incurce organizarea de la Danes. Consider ca sunt offtopic asadar nu mai continui.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta