I'm in...daca se fac intalniri la Oradea...eu sunt din Baia Mare, dar sunt aici la facultate si cu una alta...daca va hotarati promit sa imi fac aparitia...aduc si eu 8 cerculete :D
si eu sunt de aproape de Oradea...si as vrea sa particip odata si eu la o intalnire a membrilor Audi,,,daca se face vreodata la noi in oras sa ma anuntati va rog si pe mine,..cei care initiaza intalnirea... astept
@boresque e o idee chiar foarte buna, mai ales locul ales ce zici de o zi de vineri, adica seara? cred ca atunci nu prea e atat de aglomerat si cred ca toata lumea e mai liber vineri... hai propuneti o data si ora exacta sa vedem cine e deacord. oricum vad ca ar fi deja cel putin @danuiza @hmcostin tu si eu, deja 4 si daca facem in 2-3 saptamani si e stabilit exact, sunt sigur ca mai afla si altcineva...ba chiar mai putem astepta sa fie cam in aprilie ca si vremea se face mai frumos si macar putem sta la un suc fara sa murim d frig. hm?
In fiecare luni seara sunt prin Oradea si sunt disponibil... insa vad ca sunteti tare nehotarati sa va intalniti, ba ca e prea frig, ba ca sunteti prea putini, ba asteptati unii dupa altii. Propuneti o intalnire saptamanala si cine doreste sa vina va veni. Daca o lalaiti asa nu va veti intalni niciodata.
Ovidiu ai 100% dreptate hai sa fie luni seara sa vii si tu, ca cel putin eu te consider unul dintre cei mai activi si experti forumist si ar fi pacat sa nu ne intalnim. ora?
Sa zicem ora 20. Insa te les sa alegi o locatie unde sa mergem sa bem ceva si sa vorbim. Eu ma cazez undeva prin Sanmartin asadar ar fi idea undeva unde sa stiu unde sa vin. E vreun loc dragut prin zona Nufarul? Eu sunt impreuna cu un coleg de servici, asadar cine mai doreste sa vina e binevenit. Calin, ar fi bine sa vii si tu ca sa iti dau clemele.
daca e vb de zona nufarul, cred ca cel mai evident ar fi Lotus center ma gandesc stii unde e... fiind vorba de luni nu cred ca sunt prea multi deci putem sta la un suc si avem si parcare relativ liber (totusi nu ca in weekend)
Da stiu unde e Lotus insa trebuie sa fi mai specific, ca Lotusul nu e tocmai mic. P.S. Nu va tine nimic sa organizati si in weekend, vedeti si voi care sunteti si cand e mai bine sa organizati intalnirea, in weekend sau in timpul saptamanii.
ceea ce stim deja e: - ovidiutm nu poate veni doar luni spre seara. - bodik7 ar vrea in weekend. - pentru mine ar fi egal cand si cum in rest? care ar fi situatia? sa vedem asa in mare cam cum ar fi cel mai ok la marea majoritate...? PS: nu mai stiu exact cine era cu ideea la "ciuperca" dar cred ca art fi mai ok ca e si frumos e si destul loc si e si un bar unde putem servi un suc sau ceva...
eu pot doar in weekend pentru ca atunci vin acasa de la cluj unde sunt la facultate...as vrea sa vin si eu luni dar din pacate nu pot orcum daca o sa se organizeze odata in weekend o sa fac tot posibilul sa vin
prezent daca e ceva intalnire numa sa mai gasesc discutia asta ca sa stiu unde si cand si mai aduc cu sigurantza cativa posesori
sal baieti hotarativa cand si unde sa facem intalnirea.eu zic ca luni seara ar fi perfect.eu sunt din avram iancu dar sunt la faculta in oradea eu in wichend nu sunt in oradea.
Luni seara langa Primarie? Is disponibil oricand si ori unde, numai sa organizam odata si noi o intalnire!
eu zic ca cel mai perfect ar fi parcareas mare din centru (pe malul crisului) ca acoloo avem loc si daca venim mai multi si e foarte aproape sa intram la un suc sau ceva sub pasaj. hm?
I'm in, sper doar sa fie seara oricand ar fi, in timpul zilei cred ca toti avem alte activitati ! :P si as alege parcarea mare din centru :D
k baieti ramanem atunci pe maine seara in parcarea din centru ar fi cel mai ok.doar sa ziceti si ora?
s-a mai facut pana la urma intalnirea?hai sa facem ceva de genu macar o data la 2 saptamani...ati fi de acord?