@4ndi- nu sa facut pt ca nu ai cu cine sa faci eu am zis sa fie lunea seara in parcarea din dentru de la vulturu negru si am zis sa stabileasca ora dar nimeni nimik.in ritmul asta nu o sa mai facem niciodata.
eu zic ca daca stabilim o data si o ora la care sa ne intalnim,incet incet se strange lumea,si daca la inceput suntem doar noi:P.trebuie sa incepem si o sa vina lumea pe parcurs
vin si eu ... ziua si ora ? :X ... si daca ne adunam doar 2-3 tot ar fi bn :D ... Calin vine si el daca e in cursu sapt, il sun eu si il aduc )
pai hai sa facem maine seara:D...sa zicem de la 19.eu unu vin,si daca ne stabilim o zi pe saptamana se aduna lumea.ce ziceti?
salut K ne intalnim maine seara la ora 19. doar ca eu nu pot veni cu audi ca fac naveta cu dacia pe drumurile astea si am gaz pe ea si vin economik cu ea ca doar ii criza.da ma gandesc ca nu ii o problema eu vin.doar sa stabilim si unde sa fie intalnirea. Nu mai scrie in limbaj de chat sau mess si cu prescurtari. Respecta limba romana si gramatica limbii romane. Dupa punct sau la inceputul propozitiei sau frazei cuvantul se incepe obligatoriu cu litera MARE. Citeste si respecta regulamentul.
Eeee, cum nu zice nime nimic, eu zic ca vin !! ... si daca o sa fiu doar eu cu tine Saptamana asta lucrez de dimineata, deci dupa masa pot sa vin in orice zi dupa ora 14 ( exceptie maine ), iar saptamana viitoare sunt schimbul 2, deci doar de dimineata pot atunci ... Daca facem saptamana asta Joi sau Vineri eu sunt prezent
Salutare tuturor...cand faceti asa o intalnire intre audi-sti anuntati-ma si pe mine "ca poate" mai aduc cu mine inca vreo 2 parteneri... Cele bune si sa ne intalnim cu bine
Salutare tuturor. Si eu as veni la o intalnire daca se tine undeva. Apropo s-a tinut vreo intalnire. Daca da, cum a iesit ?
Ca deja m`am saturat. Vineri de la ora 19:00 11/11/11 sus la ciuperca. Eu v`oi fi cu un A6 1.8t cu numere rosii, albastru inchis metalis pearl sau ce dumnezeu de culoare are. V`oi mai fi cu un prieten care are A3. Daca nu o sa vina, eu v`oi fi singur. Stam pana la vreo ora 8-9 depinde cata lume o sa fie. Dupa aia putem merge la un suc vedem noi acolo. Deja de nu`stiu cate luni astept. Haide`ti sa ne strangem VINERI ORA 19 SUS LA CIUPERCA. Ne vedem/auzim/cunoastem acolo.
Eu din pacate tre sa plec din oras dupa-amiaza,catre jud. CJ. si numai duminica spre seara ajung.... dar daca mai stabiliti o alta intalnire intr-o alta zii sa anuntati aici pe CLUB-AUDI, sa stiu sa aduc si eu cativa audi-sti cu mine!!:D PS scrieti aici despre ce ati discutat sa fiu in curs cu lumea..sa nu pierd nimik...fff trist acum ca nu pot sa fiu si eu maine acolo( dar ma bucur si asa ca exista o vointa din partea cuiva...spre sa va distarti baieti(si fete daca sunt)