Pt. unii dintre ei spun doar atat : isi fac meseria,aia e treaba lor.Da' pt. unii...moamaaa ce bucati le-as da si eu! Pân' la urma,vine careva maine?Facem o listutza?
Naspa fratilor ! Asa e cand ai neamuri "dragastoase"!!! Ieri mi-au venit pe la 2 si au plecat abia pe la 23... Ati fost careva?Ca pe ploaia aia...
Pentru marius dedicatie... ca ai audi pe benzina. Hai ca mai inchidem ochii, da sa vii cu nubira pe gaz.... Si nu asteptati poze ca la nokia 1616 mi s-a stricat camera Daca vreti, pentru ultimele saptamani cand lipsesc pozele o sa fac o sedinta foto cu KID-ul lui braston.. in timp ce arde
niste poze pentru domnu Levi, care se intreba daca mai sunt intalniri .. ca el tot vine si nu e nimeni. P.S. cei care au plecat repede nu au prins sesiunea foto sau noi am asteptat sa plece?...
Craciun Fericit Mureseni mei,ne este dor de voi si va uram numai bine sanatate si un an nou mai bun si mai bogat decat 2012,glontule cu calendarul sper ca nu ma uiti,sti ca sunt primul sau ultimul din lista dar te rog sa nu ma uiti ca ma omoara nevasta-mea daca nu vede calendarul pe perete cu club audi.nu vreau sa ma