pe o ploaie cu care deja ne-am obisnuit de vreo doua saptamani, ne-am adunat si astazi vreo 4 masinute,si Lajos care a ajuns mai tarziu Florine, intr-adevar. esti motivat . dar las` ca o sa fii prezent saptamana viitoare cu distributia nou-nouta
intalnire de 80-uri sambata, 25 iulie va avea loc o intalnire de Audi 80. locatia este Sighisoara, deoarece in acea perioada acolo se desfasoara festivalul medieval. desi este tematica intalnirea, toti posesorii de cerculete sunt invitati. detalii aici: http://www.clubaudi.ro/intalniri-club-audi/10797-intalnire-audi-80-a-4.html
Marius, asteptam poze de la intalnirea Audi 80. Dar se pare ca am lipsit cam mult si nu mai pot intelege unele chestii. (sa inteleg ca exista un grup separat de audisti in mures ?, sau, vreti sa va constituiti un grup separat dar ne invitati si pe noi ceilalti posesori de cerculete, ca asa se intelege - ma rog, asa inteleg eu ) Cred totusi, ca intalnirile "tematice" se pot desfasura impreuna, acolo invatam cu totii cate cava.
in primul rand, bine ai revenit Dane!! in legatura cu intalnirea,nu e nimic "separatist" . Marius vrea sa organizeze o intalnire a posesorilor de "vechituri" cum spune el. adica a posesorilor de Audi 80.dar daca vor sa participe si alti posesori de cerculete, nu neaparat 80..sunt bine-veniti.
nu exista grup separat de 80-uri, si nu se fac intalniri separate. pe un alt thread in care discutam de B3 si B4, s'a nascut ideea unei intalniri de 80-uri, o intalnire singulara, nu neaparat care sa se repete ciclic (saptamanal, etc). am vb cu cateva pers, si ne'am decis sa deschidem un thread pe tema asta. La inceput am intrebat daca sunt "doritori", in cele din urma ne'am hotarat sa organizam, indiferent cati ne strangem de acum incolo; suntem deja vreo 6 inscrisi de pe forum, si am speranta ca vor mai fi, am mai vb cu pers care nu sunt pe forum. tocmai in ideea de a nu fi ceva separatist, am zis ca sunt invitati toti posesorii de Audi, dar insistam pe cei cu 80-uri. Locatia Sighisoara... mi'a venit in cap pur si simplu, nu am stat mult sa aleg, am propus si lumea a fost de acord. Stiu ca s'au mai organizat acolo intalniri. Am ales perioada festivalului medieval pentru ca stiu ca atunci vine multa lume in zona, si vor avea un motiv in plus. Avem un coleg de forum (Radu112) si in Sighi in care imi pun sperantele ca ma ajuta cu organizarea. eu m'am gandit tot la ceva de genul: intalnire, tur al orasului daca va fi posibil in perioada aceea, si eventual o tura prin cetate (din cate stiu asta doar pe jos se poate), o masa la amiaza... astept sa vb cu Radu din Sighisoara sa vad el ce ar mai zice... puteti da si voi idei, mai ales daca vreti sa participati. intalnirea este programata pe o zi, si sa vedem, daca are lumea chef sa viziteze individual anumite obiective, sa se plimbe, etc vom da "liber". totusi, pe cei care vor sa bea si sa se cazeze, i'am invitat duminica dimineata cand se trezesc la tg.mures la intalnire :D am scris pe forumurile din BV, MS, SB, avand in vedere ca sunt orase mai apropiate. cei care vin pana acum sunt din tg.ms, bistrita, sebes parca, sibiu, iasi...
Poate apar si eu ... Ideea este ca o sa fie nebunie cu parcarea. Anul trecut m-am invartit o ora aiurea si abia, abia am gasit un loc la marele fix (adica cativa cm in minus si nu mai aveam loc). Deci ... ramane de vazut
sa stii ca parcarea este unul dintre lucrurile care ma preocupa... am mai fost si eu. vom incerca sa fim acolo de dimineata, inca nu am hotarat o ora. este mai bine de o saptamana timp pt inscrieri... ca sa stim cam cati suntem
si din nou un pic de off topic. dar azi este ziua unui alt membru de la mures. LA MULTI ANI lui Marc!!
La multi ani! si multa sanatate si din partea mea chiar daca vine cu intarziere urarea.Ca de obicei Mircea cel mai atent dintre noi.
interfata vag-com salut sunt in targu mures pana vineri si as vrea sa anulez zgomotul produs de centrua daca nu este cuplata daca este vreun doritor sa ma ajute as fi recunoscator... b7 -2005 nu am interfata.... nu am decat masina si bani de 2-3 beri... sarumana
Salut, eu am o interfata care merge pe B6/B7, dar nu stiu ce se seteaza si unde.. ca nu ma pricep daca stii ce trebuie setat, da-mi un apel si ne intalnim undeva.. iti trimit PM cu nr. de telefon LAji
atentiune atentiune..!!! vin cu o propunere.. sambata e raliul sibiului. cine ar fi de acord sa "dam o fuga" pana acolo?
Eu nu cred ca voi putea veni.Am alte planuri cum sambata nu am avut masina am de mers putin si nu cred ca voi putea merge. Altfel eram prezent. Mai ratez eu in cate-o duminica dar evenimentele importante nu prea le ratez. Iar la cel de la Sighisoara atunci am o nunta si nu pot
maine .. ora 11.. romania.. tg-mures. practiker.. prezenta obligatorie P.S. de Attila nu mai stiti nimic?