1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire membri TÂRGU MUREȘ

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de mircea_glontzu, 21 Feb 2009.

1. KOPILU 6th Gear Member

Locație:
    com hodac , jud mures
    Masina:
    a4, 1.8 20v avant, 98; A4, B6 1.9 TDI,2002
    LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA:beerchug:

2. calintes

calintes Bronze Member

Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI quattro
    Va multumesc mult tuturor pentru urari.:friends:Va astept la o bere sau ce vreti voi:beerchug:

3. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    nu uitati maine de intalnire. la ora 11. chiar daca ploua eu voi fi prezent.:racer:

4. KOPILU 6th Gear Member

Locație:
    com hodac , jud mures
    Masina:
    eu voi lipsi.:sob: Dar sunt motivat. Mircea stie

5. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    pe o ploaie cu care deja ne-am obisnuit de vreo doua saptamani, ne-am adunat si astazi vreo 4 masinute,si Lajos care a ajuns mai tarziu :p
    Florine, intr-adevar. esti motivat :meeting:. dar las` ca o sa fii prezent saptamana viitoare cu distributia nou-nouta :)

6. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
  7. DAN.TG-MURES

DAN.TG-MURES Silver Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A6, 2.0 tdi, 2005
    Marius, asteptam poze de la intalnirea Audi 80.
    Dar se pare ca am lipsit cam mult si nu mai pot intelege unele chestii.
    (sa inteleg ca exista un grup separat de audisti in mures ?, sau, vreti sa va constituiti un grup separat dar ne invitati si pe noi ceilalti posesori de cerculete, ca asa se intelege :asskicking: - ma rog, asa inteleg eu :keule:)
    Cred totusi, ca intalnirile "tematice" se pot desfasura impreuna, acolo invatam cu totii cate cava.:respekt:

8. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    in primul rand, bine ai revenit Dane!:friends:!
    in legatura cu intalnirea,nu e nimic "separatist" :p . Marius vrea sa organizeze o intalnire a posesorilor de "vechituri" cum spune el. adica a posesorilor de Audi 80.dar daca vor sa participe si alti posesori de cerculete, nu neaparat 80..sunt bine-veniti.;)

9. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    nu exista grup separat de 80-uri, si nu se fac intalniri separate. pe un alt thread in care discutam de B3 si B4, s'a nascut ideea unei intalniri de 80-uri, o intalnire singulara, nu neaparat care sa se repete ciclic (saptamanal, etc). am vb cu cateva pers, si ne'am decis sa deschidem un thread pe tema asta. La inceput am intrebat daca sunt "doritori", in cele din urma ne'am hotarat sa organizam, indiferent cati ne strangem de acum incolo; suntem deja vreo 6 inscrisi de pe forum, si am speranta ca vor mai fi, am mai vb cu pers care nu sunt pe forum. tocmai in ideea de a nu fi ceva separatist, am zis ca sunt invitati toti posesorii de Audi, dar insistam pe cei cu 80-uri. Locatia Sighisoara... mi'a venit in cap pur si simplu, nu am stat mult sa aleg, am propus si lumea a fost de acord. Stiu ca s'au mai organizat acolo intalniri. Am ales perioada festivalului medieval pentru ca stiu ca atunci vine multa lume in zona, si vor avea un motiv in plus. Avem un coleg de forum (Radu112) si in Sighi in care imi pun sperantele ca ma ajuta cu organizarea. eu m'am gandit tot la ceva de genul: intalnire, tur al orasului daca va fi posibil in perioada aceea, si eventual o tura prin cetate (din cate stiu asta doar pe jos se poate), o masa la amiaza... astept sa vb cu Radu din Sighisoara sa vad el ce ar mai zice... puteti da si voi idei, mai ales daca vreti sa participati.
    intalnirea este programata pe o zi, si sa vedem, daca are lumea chef sa viziteze individual anumite obiective, sa se plimbe, etc vom da "liber". totusi, pe cei care vor sa bea si sa se cazeze, i'am invitat duminica dimineata cand se trezesc la tg.mures la intalnire :D
    am scris pe forumurile din BV, MS, SB, avand in vedere ca sunt orase mai apropiate. cei care vin pana acum sunt din tg.ms, bistrita, sebes parca, sibiu, iasi...

Ultima editare: 14 Iul 2009
  10. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Poate apar si eu ...
    Ideea este ca o sa fie nebunie cu parcarea.
    Anul trecut m-am invartit o ora aiurea si abia, abia am gasit un loc la marele fix (adica cativa cm in minus si nu mai aveam loc).
    Deci ... ramane de vazut ;)

11. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    sa stii ca parcarea este unul dintre lucrurile care ma preocupa... am mai fost si eu. vom incerca sa fim acolo de dimineata, inca nu am hotarat o ora. este mai bine de o saptamana timp pt inscrieri... ca sa stim cam cati suntem

12. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    si din nou un pic de off topic. dar azi este ziua unui alt membru de la mures. LA MULTI ANI lui Marc!!:beerchug:

13. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    La Multi Ani si din partea "mia" :beerchug:
    Mircea, te desemnam responsabil cu zilele de nastere :cool:

14. calintes

calintes Bronze Member

Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI quattro
    La multi ani! si multa sanatate si din partea mea chiar daca vine cu intarziere urarea.Ca de obicei Mircea cel mai atent dintre noi.:friends:

15. janc

janc 1st Gear Member

Locație:
    Pl
    Masina:
    Audi A4
    interfata vag-com

salut sunt in targu mures pana vineri si as vrea sa anulez zgomotul produs de centrua daca nu este cuplata daca este vreun doritor sa ma ajute as fi recunoscator...:anbet: b7 -2005 nu am interfata.... nu am decat masina si bani de 2-3 beri... sarumana

16. Lajos farkas

Lajos farkas 5th Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A4, 2.0 TDI 150CP DEUA 2016
    Salut, eu am o interfata care merge pe B6/B7, dar nu stiu ce se seteaza si unde.. ca nu ma pricep :) daca stii ce trebuie setat, da-mi un apel si ne intalnim undeva.. iti trimit PM cu nr. de telefon

LAji

17. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    atentiune atentiune..!!! :) vin cu o propunere.. sambata e raliul sibiului. cine ar fi de acord sa "dam o fuga" pana acolo? ;)

18. KOPILU 6th Gear Member

Locație:
    com hodac , jud mures
    Masina:
    Eu nu cred ca voi putea veni.Am alte planuri cum sambata nu am avut masina:tumble:
    am de mers putin si nu cred ca voi putea merge. Altfel eram prezent. Mai ratez eu in cate-o duminica dar evenimentele importante nu prea le ratez. Iar la cel de la Sighisoara atunci am o nunta si nu pot

19. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    sambata in 18 nunta, DND :yahoo:

20. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina: