am reusit sa ne adunam cativa si astazi . vremea a tinut cu noi(cat a putut).. ne e dor de Attila, nu mia stim nimic de el.. speram sa fie ok. in rest.. nimic altceva.. cateva poze
Salut, salut Nu prea am acces la internet ca mi-am schimbat apartamentul.... mai dureaza vreo luna.. in rest totul bine, soare ..si mare. Cu ocazia asta va salut pe toti, aveti grija de voi, si mie mi-e dor de voi si de cerculete... Sper sa ne vedem cat mai curand... Numai bine la toti
Ati, ne pare bine ca mai dai cate un semn de viata. Te asteptam acasa la intalniri. , dar, ce inseamna ”Sper sa ne vedem cat mai curand...” , sa intelegem ca vi acasa pana la intalnirea de la Albota? ca tre sa te ”fac” la Karting Cum stai cu masina? ai rezolvat problemele? ...Lucrezi?
Si noi te salutam Ati si ne bucuram ca ai dat macar un semn de viata.Iti doresc si spor la treaba si distractie placuta.
salut lumea...e primul meu post..e prima vizita pe acest forum...ma cheama alin..si am si eu un audi..vreau sa stiu cand facets intalnirile astea ptk vreau sa particip..stau in 7noi si din cate vad va adunatsi langa real?...
Aline, (blondule). bine ai venit pe forum!!! Da, ne intalnim in fiecare Duminica la ora 11. in parcarea de la Practiker.dupa cum se vede si in poze, daca rasfoiesti putin topicul asta prezinta-ne si noua masinuta ta la sectiunea noilor membri , fa niste poze ( int. + ext) si ataseaza-le.
ms mult pentru primire duminica asta nu pot veni...104 in localitate (o am doar de 1 luna si cva) ..sapt viitoare imi dau carnetu inapoi si o sa vin..de abia astept ptk am auzit numai lucruri bune despre voi.
ok aline, sper sa-ti iei plasticul inapoi cat mai urgent. si sa ai mare grija de el daca duminica asta nu o sa vii nu e problema. dar mare atentie. duminica cealalata( adica week endul 1- 2 august) organizam o iesire la cabana la Sestina, pe valea salardului. ar fi frumos sa vii si tu .( si oricine altcineva doreste). urmareste in continuare discutiile pe forum. tinem legatura. P.S. in septembrie va fi intalnirea anuala a clubaudi. poate te inscrii si tu inca nu e tarziu. uite aici. stabilire detalii intalnirea anuala lista plati pana atunci nu uita sa ne prezinti masina aici
am prezentat'o dja :P...cauta k vei gasi...in rest in septembrie am ceva planuri si nu cred k voi veni, iar in 1 august am nunta :|...e un preten f bun si coleg de munca si nu am cum sa lipsesc..mai ales ca in masina mea voi duce mireasa ;..eventual in 2 sa fug pana la voi la o poveste. Mai vorbim oricum
Domnilor saptamana asta apar si eu la intalnire, dupa o absenta indelungata . Ne adunam cativa? mergem si la un cico si o eungenie? Salutari lui Ati!
chiar asa sandu.. era cazul sa mai spui si tu prezent ne intalnim dara si saptamana asta, si de ploua si de ninge si de-i soare
Poate dam o fuga Sambata dupa-amiaza la FESTIVALUL MEDIEVAL de la Sighisoara, sa bem un fructo cu cei de la AUDI 80. Exista doritori ? Mai vrea cineva sa mergem ?
noi la 1 ne intalnim la sighisoara... la 12 la petromu dinspre corunca. grupati'va la mai putine masini, sa puteti bea si bere. poate mai cooptam mureseni pt intalnirea de duminica
Oricum e o intalnire mai mult locala,si nu prea e intalnire de 80-uri,asa ca chiar miar place sa revad pe cei din Mures
Salut, Daca nu ati aflat inca, in parcarea de la Auchan/Baumax se fac testari gratuite de frane si telescoape.