Sunt placi de beton , dar numai cum te apropii de bistrita, pana acolo e asfalt proaspat daca imi amintesc bine....
helllaaauuu!!! nu mai dati nici un semn de viata.. deci? ne vedem maine la ora 16 la hipodrom ? care mai vine? eu unu ma duc. si daca o sa fiu singur imi fac poze si pe postez sa vedeti si voi
Eu= Prezent deci deja suntem 2 Si daca tot suntem numai 2.. ce zici de partenere si dupa ce ne-am saturat de masini de o pizza? :->
Intalnirea a avut loc, Duminica 15 martie, in parcarea de la hippodorm, in tg-mures. participanti: mircea04 cammeleon Da! Am fost 2 uite si niste poze, sa speram ca in viitor vom fii mai multi,
Frumoasa initiativa baieti, la mai multi participanti data viitoare, interesanta comparatia intre 2 Avantu-ri de la Audi ... este un inceput data vitoare sunt convins ca o sa va strangeti intr-un numar mai mare
SUPER. In sfarsit. Bravo baieti. Scz., dar am citit forumul deabia duminica seara. Si n-am stiut de intalnire. Data viitoare sper sa nu mai lipsesc. Poate duminica viitoare......................?
vlad, asa-i ca e frumoasa comparatia? cum ii spuneam si lui cammeleon. vreau sa imi pun kit S-line. si e o comparatie de genu " before- after" am reusit sa ne intalnim si noi cumva. chiar daca numai 2 eu nu mai pun poze ca-s la fel cu cele ce le-a postat cammeleon. sper ca Duminica viitoare sa fim mai multi. macar 3
poza intalnire hipodrom 22.03.2009 ramane stabilit deocamdata, ca in fiecare duminica la ora 16.00 sa ne vedem la hipodrom. mircea sicer imi pare rau, cred ca trebuia sa te anunt dar am omis. scz. sper sa fim mai multi duminica viitoare.
nu-i bai.las ca sapt viitoare sigur o sa fim macar 3 si poate e vreme buna mergem undeva la un fructo..
Hey, Uite inca o poza de la intalnire... Mircea.. nu stiu ce s-a intamplat Nu stiai de intalnire? Am fo plecat in ungaria si nu am urmarit forumul.. de accea nu ti-am raspuns..
ar fi bie sa mai facem campanie fiecare, pentru a aduna cat mai multi, sper sa mai aduc inca unul pe duminica
Da .. cand stau la semafor si vad un audi, tot imi vine sa ies din masina si sa zic de forum si de intalnire, poate ca suna cam ciudat dar...
Frumos lasa ca data viitoare sunt convins ca o sa depasiti "cifra" 2......e bine ca v-ati intalnit, la mine in SM nu am cu cine...oricum sper sa se incalzeasca un pic vremea si poate daca iesim la un gratar o sa reusim sa ne strangem mai multi si-n NV-ul tarii....ma bucur ca a-ti reusit sa va mai cunoaste-ti si personal alti 2 membrii din MS...
asa e. eu stau si ma uit prima data daca nu are cumva sticker cu "club audi" din pacate din cate audiuri am vazut in oras( si sunt o gramada) nu am mai vazut nici unul cu club audi
Sal, Uite am fost azi la poker, si mai dat de unu'cu un audi a6 din 2005, i-am zis de forum, cica o sa intre, si i-am zis si de intalnire duminica, a zis ca daca are timp vine si el pe acol,.