din pacate eu sambata merg la cluj, la revizie , cu "avionul" de la firma. nush cat stau pe-acolo poate fugim la sighi duminica, de la intalnire
Bine ai venit printre noi Alin Mircea bine zici tu sa mergem duminica de la intalnire la un fructo la Sighisoara.
poate raman acolo peste noapte la lucru, si atunci ne vedem acolo, sa vad inca nu stiu... da si de raman acolo... tre sa beau si pt voi
Daca ne organizam maine dupa intalnire pt o plimbare la sighisoara, ma inscriu si eu! Daca ne vedem pe la 11, eu zic ca in jur de 12:30 o putem taia spre sighi si am merge si in coloana cu steguletzele motate! Ce ziceti? Care ar fi doritorii?
Eu probabil o sa ajung la Mures depinde de cum ajung de la nunta duminica dimineata,dar la Sighisoara sigur nu vin ca am ceva probleme de rezolvat dar pentru cei ce ajungeti distractie placuta. Dar 1-2 august sigur vin pentru ca pe atunci am amanat toate planurile.
intalnirea de "clasice" de la Sighisoara a avut loc cu succes. multumesc tuturor celor care au spus PREZENT. din pacate unii s'au grabit spre cabane si nu au putut sta pana la final, iar altii au vrut sa vina mai tarziu dar nu mai avea rost. sper ca s-a simtit bine toata lumea. http://www.clubaudi.ro/intalniri-club-audi/10797-intalnire-audi-80-a-10.html
26 iulie 2009 in ritmul asta nu o sa mai incapem in parcarea de la praktiker. bun venit noilor membri
Buna... Sunt Cristi ( MS27RED ) Mi-a facut placere sa particip pentru prima data la aceasta intalnire. Sunt oarecum impresionat ca la aceasta intalnire participa oameni seriosi si pasionati de masinile lor. Cand mi-a zis Mircea prima data de Clubul Audi , m-am gandit ca la aceste intalniri participa doar persoane care au impresii in cap cu masini noi ... fite .. una alta ... ma gandeam ce sa caut eu acolo cu un Audi din '96 la care nu prea ai ce sa vezi. Multumesc pentru ca mi-ati dovedit ca nu e asa. Multumesc pentru stikerul ClubAudi , il port de acum cu mandrie. Sunt dator cu un post la rubrica noi membrii... pana atunci Id: redbooll21 Tel: 0744-93.28.27 Have a nice day !
Le urez si eu bun venit noilor membri clubaudi tg-mures. bine ati venit si sper sa fiti prezenti de cat mai multe ori la intalniri. Cristi MS 24 RED( A8 - 1996 - 2,8 quattro) Sanyi MS 08 PEG(B4 - 1994 - 2.0 quattro) Fery MS 24 TIP ( audi 90 - 2.3 quattro) Cristi.. cum adica. " ce sa cauti cu masina ta?" asa bijuterie, poti sa fii mandru ca detii un exemplar asa frumos. ma bucur ca te-ai simtit bine la prima intalnire la care participi si sper sa vii la cat mai multe. de la inatalnirea de astazi cativa am mers la o plimbarica , la un suc, la o clatita,etc. pana in cetate la Sighisoara. P.S. pt toti membri din tg-mures si nu numai inatalnirea urmatoare,va avea loc in week endul 1-2 august, la cabana Sestina, pe valea Salardului.. oricine vrea sa spuna prezent este bine-venit.
In primul rand sa ii uram un "BINE AI VENIT" noului membru redbooll21 , speram sa te simti bine in compania colegilor din clubul audi, eu personal am intalnit oameni deosebiti de cand cu aceste intalniri. Asteptam prezantarea masinii! Dupa ce am absentat la cateva intalniri, am revenit azi si a fost o zi excelenta dupa excursia facuta la festivalul medieval de la Sighisoara. Chiar daca am fost doar 4 masini, am fost ca la intalnirea regionala audi, cu mers in coloana si steguletele pe masini. Cateva poze de la intalnire si salutari de la Sara, cel mai mic membru Club Audi(5 luini)!
A fost o zi superba azi. Bun venit noilor membri si la cat mai multe prezente. Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung si eu la Sighisoara dar asta e. Voi ajunge saptamana viitoare la Sestina unde presimt ca va avea loc un chef mare.
Salutare Attila si bun venit noilor membrii (Sanyi, Feri si Cristi), dar si celor care sunt membrii vechi si vin mai rar. A fost o zi record cu participarea a 13 membrii asa cum se vede si in poze. Intalnirea a fost reusita dar din pacate nu am mers decat 4 masini la Sighisoara pentru ca altii au fost Sambata. Deplasarea a fost super pentru ca am mers in coloana, iar la festival ne-am simtit bine. Pentru cei care doresc sa vina la cabana Sestina la urmatoarea intalnire, nr. meu de tel. este 0749.275.860.
As vrea si eu stiker ... da cum nu sunt de aicea din mures nu o sa pot veni la intilniri ... si din cate am inteles nu o sa pot primi ( eu stau doar vara in Targu Mures )
Felicitari!!!!!!!!!! Din nou Sunteti "cei mai tari" By the way ... Mircea, unde e cabana mai exact ? Pe 1 am audit dar poate ajuns spre seara
Da, vorba lui Alin, dati mai multe detalii referitoare la cabana. Locatie, conditii, pret ca poate sunt mai multi interesati si se poate discuta pe aces topic, pana la urma este vorba de o intalnire saptamanala a membrii cublului.
Sandu, nu am dat detalii referitoare la cabana pentru ca noi vrem ca lumea sa se axeze pe intalnirea de la Albota nu sa risipeasca timp si bani pentru alte intalniri. Aceste intalniri necesita totusi eforturi din punct de vedere financiar si al timpului fiecaruia. Deci, din punctul meu de vedere, daca chemam pe toata lumea la iesirile noaste, nu vor mai fi atat de receptivi la intalnirea anuala. Am abservat acest fenomen duminica trecuta cand am vrut sa mergem cat mai multi la Sighisoara sa ne intalnim cu prietenii din alte judete, dar din pacate o alta intalnire Audi desfasurata cu o zi inainte a facut ca acest lucru sa nu se intample. Sper sa ma fac inteles, desi am trecut de la un subiect la altul. Imi cer scuze daca am gresit sau am exagerat cumva, chiar nu am vrut sa supar pe nimeni. Revin totusi la iesirea noastra la cabana invitand pe toata lumea. Pentru detalii despre iesirea de la cabana va rog sa ma contactati: 0749.275.860
deci.. detalii.. iesirea va fi la cabana Sestina, care se afla pe valea salardului.localitatea Salard se afla la aprox 35 km de la Reghin spre Toplita.drumul este mai bun , l-au mai reparat de cand a fost domnu` base prin zona. ( si allroad-ul face fata cu brio ) cabana are o capacitate de 35- 40 de persoane.dispune de apa curenta. cazarea va fi in camere de cate 3..4 paturi. programul este urmatorul: vor fi persoane care merg de vineri seara. in acea seara la meniu va fi pastrav. sambata se vor face niste gratarele iar duminica un papricas de pui. bautura ....va curge atat vineri cat si sambata . ( si duminica pt cei ce nu conduc) taxa la cabana este de 25 de ron pe noapte / persoana.