Care avea invitatile alea pentru clubAudi ... eu le-am primit de la Marius Chibe ... mai lasatii cateva sa imi mai aduca ca in parcare la weekend mai pot sa impart :D ( le-am impartit pe toate )
Buna baieti , din pacate eu am fost pedepsit duminica , a trebuit sa ma duc la socrii la masa . Sper sa ajung duminica viitoare , am reusit sa recrutez in seara asta inca un posibil nou membru . ( MS 95 CDS ) A4 visiniu Toate cele bune pana duminica.
Bun venit CDS_tuning. Sper ca ne vedem la intalnirile saptamanale. Te asteptam. Cristiiiiiiii, ai aparut? La intoarcere de la Sestina ai virat stanga spre Ideci si nu te-am mai vazut. Sper ca nu te-am suparat cu ceva.
bun venit CDS, masina imi pare cunoscuta din vedere, e frumoasa. La sectiunea noilor membri poti face o prezentare cu poze, iar pt prezentare live te asteptam duminica
@Dan Am luat-o spre Alunis ca trebuia sa il ridic pe varu` de acolo .. l-am lasat sambata cand am mers spre Sestina si urma sa il iau la intoarcere. Daca am fost suparat pe cineva ... am fost suparat pe "fotomodele" ca mi-au facut figuri de cand am ajuns acolo pana cand am venit acasa. Asa sunt femeile .. nu pot traii cu ele ... dar nici fara ele. Pregatiti un sticker ClubAudi pentru CDS ... am un loc special unde vreau sa il lipesc ........ PE spatele uniformei de la servici.
)))....bine incerc sa vin duminica....sper sa ma trezesc)):P......hai ca sunteti simpatici...redbul iti ****** d tot stiker vezi))))
home sweet home!! bine v-am regasit prieteni. in seara asta am ajuns si eu acasa, cu bine,dupa o saptamana de hoinarit prin romanica.am vaut parte de vreo 2 zile cu ploi, dar in rest vreme buna. drumurile... ca pe la noi.. din traseul de 1300 de km , aprox. 35 % au fost drumuri rele, (dar cu treaba buna am trecut si de ele) .in rest, toul ok. masina s-a comportat foarte bine si multumesc lui D-zeu ca nu am avut nici o problema pe drum. dupa cum am citit , am vazut ca avem cativa membri noi. le urez bun venit in club si la cat mai multe prezente la intalniri. Duminica sper sa ajung si eu la intalnire daca nu intervine nimic,( ca doar pana luni mai am concediu) daca imi dati voie, postez si cateva poze " reprezentative"
Bine ati venit acasa Glontule . Sper ca l-ai adus si pe Dorin, teafar. Doar cu burta umflata de bere.
Bine ai revenit Mircea. Se pare ca nu ai mai avut probleme cu turbina ia stalpu de telegraf e tot pe plafon
Bine ai revenit Mircea si totodata bun venit noilor membrii din club Audi.Din pacate nu o sa ne vedem nici duminica viitoare pentru ca suntem la mare