eu ma bag.. Attila.. iti voi dedica victoria dati-mi voie sa-i urez " LA MULTI ANI" si lui Sandu. sa ai sanatate si noroc!!!
ca de obicei Mircea a fost pe faza cu zilele de nastere... te desemnam de acum sa fii si cel care cumpara cadouri daca vrei LA MULTI ANI, SANDU sa ne traiesti !
23 Aug 2009 membri noi si astazi dupa cum se vede (de fapt in pozele astea nu prea se vede) ->>> "botezul" cu sticker pt BLOndu permiteti'mi sa ii urez La Multi Ani lui Ciusto (Cipri) care face azi 18 "anisori"... cand mai vine la intalniri pe viitor, sa speram ca o sa fie el la volan , detinator de plastic
foarte tare poza cu botezul...mersi de primire baietsi ..imi pare rau ca nu am mai stat dupa. Ce putea interveni oare ? : nemuritorul drum la tsara :. Distractsie faina la albota pentru cei care mergetsi .
da. multumesc Dane.. apreciez de acum te las pe tine. vad ca ai mana buna.. ajunge cate stickere am lipit . mai iau o pauza
Lasa Glonțule ca eu nu ma pricep. Tu esti maestru. Asa ca succes in continuare. Dau un Jack la Albota. Important e, sa avem cat mai multe astfel de Botezuri.
Karting am facut rost de poza si de la karting apropo baieti, care au fost rezultatele? am vrut sa pun la pariuri...
Multe multumiri pentru urarile de ziua mea, rusine mie ca nu am intrat pe site de ceva vreme(am fost plecat si inca urmeaza sa mai plec). Oricum mersi ca nu ati uitat de mine si sper sa reusesc sa ma revansez la o intalnire(dau eu de baut). Eu din pacate nu prea reusesc sa stau week-endurile in oras, doar cand am nunti, in rest plec la munte. Dar vine si vremea cand ma linistesc si voi face act de prezenta la intalnirile saptamanale. Oricum cu siguranta voi fi prezent la Albota, unde sper sa dea sotia mea de baut, ca e ziua ei atunci. Sunt incantat sa vad ca ne inmultim la intalniri si ma incanta sa vad in trafic cat mai multe stikere clubaudi. Eu am sa plec in concediu luna sept asa ca ne vedem ori la Albota ori in luna octombrie la intalnirile saptamanale! Baieti tineti-o tot asa, sunteti cei mai tari!!
Multumim pentru aprecieri Sandule. Vreau sa sti ca am ramas impresionat de filmuletul de la botez. Aveti o printesa mica.
Salut, La multi ani cu intarziere Sandule,.... Mircea ai fost primu la cart.... ca nu am fost eu acolo...... asa ca .. MAI incet cu laudele..
Ai dreptate Attila, hai sa-i dam o lectie la Mircea. Ce zici? Daca nu vrei, sau nu poti, atunci trebuie sa ma bucur singur, atunci cand il voi trece pe locul doi.