da. la practiker, la ora 11. Attila. in primul rand am spus ca iti voi dedica victoria. si in al doilea rand nu m-am laudat
ce pacat ca sunt la servici si nu pot veni la intalnire, dar salut pe toti partcipantii la intalnirile clubului audi din mures care sunt convins ca vor fi acolo la ora 11.00 cu toate ca vremea e naspa.
si precum spuneam.. am fost prezenti la ora 11 si astazi. si s-a oprit si ploaia la timp ca sa putem povesti linistiti am mai si pus un nou sticker astazi( eu impreuna cu dan, sa nu ne certam).Asadar ii uram bun venit si lui Adi. si la cat mai multe prezente in "fratia inelelor" cum spune Marius
Bravo băieți ! Văd ca dupa plecare mea au apărut si membrii mai vechi. Apropo astazi, i-am aratat la un audist, care are masina de 2 ani, faptul că are pe telecomanda de la cheie, "deschidere portbagaj" A fost foarte incantat. Si eu mandru. Bun venit noului membru ADI. MS-08-TRJ Cu aceasta ocazie va anunt că NU MAI AM STICKERE.
:D Bine m-ati primit mno, s-au terminat pe mine stickerele. trebuie sa platesc ceva data viitoare:P a little something something. ne vedem duminica viitoare. Daca se va mai tine, as vrea sa ma dau si eu cu kartu:D daca se va mai putea.
Trista treaba Dane... cum o sa ii mai "botezam" acuma ? Le scriem noilor veniti cu un cui pe masina "ClubAudi"... sa vedem cati mai vin la intalniri Bun venit si lui Adi (TRJ)
Bine ai venit Adi .. Saptamana viitoare (maine) merg la mare deci duminica nu voi putea veni...Sper ca teai distrat la botez Dane.
Blondule.. distractie faina sa ai.. si sa te simti bine acolo.. sa ai vreme buna, si bere rece. si sa ma laud si eu.. ca ti-am dat un bec. sa poti sa mergi la mare
mno, mircea te-ai uitat la meci? drum bun blondule. distractie placuta. noroc cu becul ala, ca de nu...
ma nu stiu ce a patit masina mea, dar de cand am plecat de la intalnire, parca merge mai bine. altfel trage motorul:D e mai bine. poate i-a priit. au inviat din cai)
Adi, e de la sticker... ultimu e magic off-topic: Dane lasa-ne cu cainii tai, ca pe langa TV, acuma imi vina sa arunc si calculatoru pe geam