Sa lasam pe duminica viitoare Clujul, ca poate mergem mai multi si, e vreme mai buna si, pot si eu si, daca tot mergem sa bem ca porcii..............apa plata - cum zice Mircea .
si apropo am facut niste fluturasi (pliante) cu mesajul de a chema la intalnirea de Duminica 29.03.2009, cat mai multi posesori ai marcii Audi, si toate astea pentru a "marii familia membrilor" o parte din fluturasi i-am pus pe masini, desigur Audi daca mai este cineva care vrea sa ma ajute la distribuirea fluturasilor................sa ma contacteze.
adu duminica la intalnire sa iau si eu cativa. chestia cu clujul nu e rea. dar duminica asta nu ma incumet. tocmai am vazut ca am ceva scurgeri de antigel nu stiu de unde. sper sa nu fie ceva grav doar vreun colier slabit ceva. tre sa vb cu mecanicul sa vad cand are timp sa faca o inspectie
Hey, Da sa ne reglam ceasurile sa nu mai existe scuze Lajos, da o sa fim, vine si Dan(ms93rus), mircea, si eu, deci cu tine suntem 4 deja Deci ne vedem maine la ora 16 , la hippodrom
si uite ca a mai avut loc o intalnire la mures si de data asta ne-am strans si noi ca toti oamenii am fost 6.. si numaratoarea sper ca va continua
offff((( de ce astazi si eu nu am stiut nimic??(((..asa chef aveam sa vin si eu si nu am stiut nimic(...
sper sa ajung si eu odata dar nu stiu unde ii hipodromul:-s sau unde vati intalnit ca eu is din blaj si is cam varza cu muresul:-s...
pai daca o sa vi asta nu e o problema.avem telefoane,avem forumul. te indrumam . daca nu ma ofer eu sa ies in intampinarea ta urmareste discutiile in continuare si mai tinem legatura
s-ar putea sa ajung duminica viitoare dar nu promit nimic!!! si probabil voi mai veni cu un preten cu un audi:D!!!!sper sa reusesc sa ajung!!!..o sa ma mai uit pe topic si stau la curent!!
Salut, Da! Gheatza s-a spart, am avut nevoie de doua intalniri, putina propaganda si iata ca am reusit sa ne strangem 6 Poze nu mai pun, ca sunt la fel ce s-au postat deja, baieti sa continuati tot asa, pe cand voi ajunge acasa din suedia sa fiti macar 20
Felicitari, ... vad ca a-ti reusit sa mobilizati lumea in zona, ma bucur cand vad atatia pasionati ai marcii stransi impreuna, ce zice-ti poate va mobilizati si face-ti un efort sa veniti la Snagov in Iunie(12-14) la intalnirea pe tara,http://www.clubaudi.ro/intalniri-ev...rea-anuala-club-audi-romania-12-14-iunie.html locuri de cazare mai sunt si inca nu-i timpul pierdut