imi pare rau ca nu ati reusit sa va intalniti.. asta e.. Alien, sa mai vii si duminica viitoare. cu siguranta o sa fie cineva..
Imi pare rau ca nu a fost intalnire duminica dar dupa cum prea bine stiti a avut loc intalnirea anuala iar o mare parte din membri au fost acolo.
imi pare chiar rau ca nu vati intalnit.Asa puteati demonstra cu adevarat ca Muresul are club puternic.Daca membrii importanti au plecat,nu ar trebui sa insemne ca nu va puteti intalniDar nar trebui sa vorbesc eu care la Sibiu aproape ca sunt singur.
Este si vina mea, am fost la o petrecere toata noaptea. Am vrut sa merg, dar cand m-am trezit (dupa doar 2 ore), efectiv nu am putut sa ma urc la volan. Oboseala nu era o problema care sa ma impiedice, insa alcoolul a fost. Oricum am aflat ulterior ca orasul a fost impanzit de pol rutiera nu stiu de ce. Mii de scuze ca am dezamagit. Sper sa nu se mai repete.
SAlut, Vad ca v-ati distrat OK la Albota... postez aici deoarece dincolo dl. Deocamdata a scris clar sa scrie doar cine a participat Ne mai auzim,
......nasol!!! cred ca te inteleg probabil noi (restul) nu facem parte din clubaudi sau nu conducem AUDI POATE totusi ne arata in Regulamentul forumului unde scrie ca ceilalti membri AUDI chiar daca nu au participat la intilnire NU au dreptul,,,,,pentru ca polueza topicul btw cei care nu au participat la ultima intilnire au dreptul de a vota pt urmatoare locatie din februarie 2010?????
probabil noi (restul) nu facem parte din clubaudi sau nu conducem AUDI Originaly posted by RED RED cred ca de data asta tu esti cel rautacios.Daca stai bine sa analizezi situatia nu mi se pare ca Alin ar fi adus vreo atingere mebrilor nici,vorba de incalcarea regulamentului ,,Titlul acestu topic este "Impresii intalnirea de la Albota". Sa-l traduc ... in acest thread discutam cei care am fost si care avem impresii ... nu cei care regreta.,,cam asta a zis Alin si eu consider ca se intelege suficient de clar ca bate mai ales la cei care s-au tot inghesuit sa-si dea cu parerea si sa voteze pentru Albota si ulterior nu au participat(unii motivat,altii mai putin)iar titlul acestui topic iti traduce clar ideea ,,impresii de la intalnire,,iar eu nu vad cum ar putea avea cineva care nu a participat,impresii despre acel eveniment.Desi as avea inca multe de spus in acest sens,sper ca am fost suficient de clar desi am scris prea mult,dar nu pot sa vad ca unii sunt carcotasi fara motiv.
E mai mult decat suficient! Si nu, voturile pentru urmatoarea intalnire le cantaresc cei care au votat/nu au votat dar au aratat ca pot participa!
si ca sa fiu si eu rautacios, va rog sa nu mai poluati si topicul de la MURES cu discutii de-astea ne vedem duminica la ora 11, ca de obicei
Atunci ne vedem duminica. Eu voi fi acolo. Sper sa avem parte din nou de membrii noi ca in ultimele 2 intalniri care s-au tinut.
Salut, Calin... ce ai scris cred ca s-a referit si pentru mine... DAR cred ca stiti motivele mele de ce nu am participat...si daca ma gandesc nici nu am votat, in fine.... as fi vrut sa felicit si eu organizatorii si participantii... Cand era intalnirea "zona ardeal" nu a fost asa ceva mentionat pe topic... Si cer scuze lui Mircea... nu mai "poluez" topicul, Bafta, spor la intalniri!
attila.. nu s-a referit nimeni la tine..stim bine cu totii de ce nu ai fost prezent, si de asemenea stim ca ai fi fost prezent daca erai intara.. daca citesti mai bine topicul cu impresiile de la intalnire o sa-ti dai seama la cine se refera comentariile lui calin.. cat despre poluarea topicului. am glumit cred ca ti-ai dat seama..
Attila nu era vorba despre tine, doar tu esti de-al casei, faci parte din "familie", Pe tine te asteptam acasa. La intalnirile de duminica ne uitam inspre șosea poate-poate apari si tu. NORMAL ca Mircea a glumit cu poluarea și Calin nu sa referit la tine, noi stim ca nu ai fi lipsit de la nici o intalnire oriunde s-ar fi tinut, daca erai acasa. Sanatate si sa ne vedem cu bine.
Din pacate nu voi putea ajunge nici duminica asta , inca un weekend pe drumuri . Sper sa nu mai intervina nimic duminica viitoare si sa pot ajunge la intalnire ... pana atunci bafta pentru cei ce se intalnesc duminica asta. Numai bine!
Attila tu te-ai randuit de un scandal cu minePai cum se poate sa te gandesti ca am facut referire la tine? Situatia ta o stim foarte bine si clar ca erai primul care ne-ar fi impins din spate la intalnire daca erai pe aceste meleaguriEu cred ca am scris foarte clar la cine am facut referire.Asa ca nu mai poza in victima si te asteptam acasa cand se poate.Pana atunci toate cele bune si sa stii ca nu te-am uitat cu ce m-ai rugat dar inca am o situatie complicata.Pentru ceilalti multe salutari si ne vedem duminica.
"Attila tu te-ai randuit de un scandal cu mine" mdea..... cu un om de 200 cm sa ma iau la scandal.....mai vreau sa ma intorc in tara... "Eu cred ca am scris foarte clar la cine am facut referire." GATA inteles, capish, OK... "Pana atunci toate cele bune si sa stii ca nu te-am uitat cu ce m-ai rugat dar inca am o situatie complicata." Ti-am zis ca nu e urgent! Bafta la toti,
intr-o duminica frumoasa... C.A. Mures s-a reunit... again 12 masini in poze, 13 participante (A6 argintiu a plecat inainte de "sedinta foto"). scuze pt calitatea pozelor, atata poate telefonul, era obosit si el
da. se pare ca vremea inca tine cu noi.. ceea ce ne bucura. azi am avut inca un nou membru. relativ nou. pt ca a mai venit o data dar nu eram noi prezenti.eram la cluj parca. Oricum. Florine,( alien) bine ai venit in club. dupa intalnire, cei care am mai ramas, ne-am deplasat la un fructo in complexul week end( in coloana cu stegulete , bine-nteles)