Inca odata ... felicitari ! Ce ma bucura mult este faptul ca acum in fotografii regasesc chipuri familiare ale unor prieteni ! Sper sa ne revedem sanatosi la Ranca cu tot cu JP-ul
Acum ca am vazut pozele .......12 masini imi pare rau ca nu am reusit sa vin si eu cu un prieten ....Dar duminica viitoare sper sa pot convinge 2 soferi sa venim si noi cu 2 masini..bineinteles..AUDI
Alin, normal ca ne vom revedea la Ranca, sper ca cel putin cei care am fost la Albota(7 masini). Ne bucuram si noi ca urmaresti topicul intalnirilor din Tg.Mures. Dupa cum vezi, inca de la inca de la inceputul anului ne intalnim in fiecare duminica in medie 10 membri, intalniri care nu se limiteaza doar la discutii, deseori se finalizeaza cu iesiri la iarba verde sau in diferite locatii. In aceasta duminica, am discutat cu membri clubului Mures si am vrea sa propunem ca intalnirea de vara 2010 sa se desfasoare la Danes (langa Sighisoara) o locatie potrivita din toate punctele de vedere, credem noi, pentru membri ClubAudi. In acest caz ne-am ocupa toti de organizare si am face ca intalnirea sa fie cel putin atat de placuta ca cea de la Albota. Credem ca nr de participanti dintr-un judet ar trebui sa cantareasca la alegerea unei locatii in vederea organizarii unei intalniri anuale. Nu as vrea sa se supere prietenii nostri din Timis care au participat intr-un numar mai mare la Albota. Iti cerem deocamdata tie si celor care citesc acest post, parerea, urmand ca aceasta propunere sa o lansam dupa intalnirea de la Ranca.
La Danes a fost prima intalnire nationala Dar nu-i bai ... mai ales ca eu sunt innebunit dupa cai Oricum ... stabilim la Ranca Cat despre topicuri ... eu urmaresc cam tot
O intalnire frumoasa, reusita si cu multe masini si povesti si amintiri. Ca de altfel, asa e la noi la Mures. Mie imi place ideea lansata azi, ca sa organizam noi, cei de la Club Audi Mures intalnirea de vara. Mi-ar placea sa fie aleasa propunerea noastra. Astept urmatoare intalnire aici la noi la Mures si sper sa mai apara membrii noi
Baieti faina si intalnirea de azi imi pare rau ca nu am reusit sa vin iar duminica viitoare nici asa nu pot ajunge. Asa ca toate cele bune si la cat mai multi membri noi.
Nu se supara timisul delocdin pacate la noi roata imprejur 150km nu ar fi locatii pt.o intalnire+ca eu deabia astept sa plec din zona cu fiecare ocazie,nu sa merg la o intalnire ''langa casa''.Toate bune si frumoasa intalnirea
Bravo baieti, stam bine la capitolul membrii in Tg. Mures. Vad ca dau roade impartirea fluturaselor. Sa mai tiparesc o tura de fluturase?(Cate) Ultima data am facut 200 buc. Eu am cam tras chiulu de la intalniri vara asta, am mai construit cate ceva la cabana mea, poate facem la anu o intalnire acolo(cheile ramtului-langa Teius). Sper ca in toamna sa stau mai mult pe acasa si sa ajung pe la intalniri. Am gasit un CD la mine in laptop, cu muzica populara, de la Albota. Propietaru sa ia legatura cu mine pentru recuperarea lui.
Ia uite si Timisu' ce sta cu ochii pe Tg. Mures! Nu se supara Timisu', faceti intalniri la voi ca pe la noi nu prea e unde, la noi fuge soarecele pe campie!
Sandu., da., mai poti tipari un rand de fluturasi.. cat despre "Timis".. ne bucuram ca avem sustinerea voastra..
Intalnire de vara Ar iesi o intalnire frumoasa, s-a vazut la intalnirea pe Ardeal din luna Mai ca se poate. Si in plus de atunci C.A. Mures s-a extins. Chiar daca nu se cazeaza toata lumea din tg-ms pana in Danes pe 3 zile, cred din Mures ar fi multi participanti + restul tarii => hadunatura "frumuasa" de hAudiuri. Sa speram ca se vor sincroniza concediile oamenilor. Ramane ideea, insa deocamdata Ranca e urmatoarea. Totusi ar fi frumos sa existe din timp un calendar anual al intalnirilor ClubAudi
Salut baieti Ia uitati aici,nu va bagati?!!! http://www.clubaudi.ro/pareri-sugestii-observatii/12232-suporti-numere-clubaudi.html
Eu am incercat ... dar am avut cu cine ? La Ranca facem sedinta dimineata, dupa micul dejun, sa am cu cine
SALUT am cam lipsit in ultima vreme.. am fos prins cu unele chestii.. Oricum, sper sa ne vedem duminica. Ce e cu Ranca ? L.E. Mea Culpa.. am vazut )