1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire membri TÂRGU MUREȘ

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de mircea_glontzu, 21 Feb 2009.

1. Twiztid

Twiztid 1st Gear Member

Locație:
    Targu Mures
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 2005
    Salut.
    Am si eu o rugaminte pentru membri din Targu-Mures.
    Nu imi puteti zice careva unde gasesc o cosmetica auto de calitate la noi in oras? Dupa fiecare spalare parca imi apar tot mai multe zgarieturi si ciobituri pe caroserie in special pe capota.
    Ma ajuta careva cu o informatie? :uhm:

2. rejo

rejo 1st Gear Member

Locație:
    reghin
    Masina:
    audi B4 1.9 TDI, 95
    salutare, baieti o intrebare. duminica asta este intalnire in mures? as veni si eu daca este. ce tre sa aduc?

3. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    5 lei si poza sa iti faca baietii legitimatie... am glumit
    4 cerculete ar fi bine sa aduci... si lui Mircea o "fetitza" dornica de aventura

4. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    baieti, ne vedem maine ca de obicei la 11 la practiker. ;) au sosit si suportii pt numere :yahoo:
    @ rejo: esti bine-venit...nu trebuie sa aduci nimic :) doar pe tine si masinuta ;) si eventual inca niste posesori de cerculete:hi:
    si fetitza daca ai, adu-o, dar ne intalnim undeva la periferie. sa o transferam la mine :) :) :)

5. Twiztid

Twiztid 1st Gear Member

Locație:
    Targu Mures
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 2005
    deci nu stiti niciunul din voi o cosmetica auto buna? :(

6. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6 3.0 224CP, Touareg 7P 3.0 240CP
    Baieti o intrebare de 10 puncte:
    Maine la ce ora ne intalnim avand in vedere ca la noapte se schimba ora? :)
    Dupa ceasul nou sau ala vechi?

EU zic ca normal ar fi sa ne intalnim dupa ceasul modificat, doar am adus in discutie sa stie toata lumea pe ce lume traim :p

Primiti la intalnire si pietoni?..avand in vedere ca masina mi-e in service dupa ce m-a lasat motorul in timpul mersului :wtf: (pompa de motorina..)

:banghead: ce tare!! am sa plec de la intalnire cu un suport de numar(daca au ajuns)..in mana, eventual mi-l leg de frunte :arco:

Ultima editare: 24 Oct 2009
  7. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    normal ca dupa noua ora ne vom intalni.. sa dormim si noi mai mult :p. Sandu, imi pare rau de ce spui..:( daca pot sa te ajut cu trasportul , ai numarul meu ;)
    @ twiztid.. la zsolt( vis a vis de fosta conserve-mures) faceau cosmetizare, si lucrau chiar bine. acum in acea hala a facut spalatoria ai automatizata. dar din cate stiu eu se mai ocupa. merita sa mergi sa intrebi.

8. Twiztid

Twiztid 1st Gear Member

Locație:
    Targu Mures
    Masina:
    Audi A4 1.9 TDI 2005
    Mersi mult pentru raspuns. O sa incerc saptamana viitoare acolo. Imi vine sa-mi las masina murdara ca macar asa nu se vad zgarieturile. :banghead:

9. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6 3.0 224CP, Touareg 7P 3.0 240CP
    Multam de ajutor, am vb deja cu Cristi Popescu, ma ia el maine!

10. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    zi cu soare la tg-mures, ceea ce acum o saptamana nu speram ca vom mai vedea :p
    ne-am adunat si astazi, (ca sa nu fim imprastiati) :)
    s-a prezentat si un nou membru, Levi, cu un frumos B5-facelift, caruia ii uram bun venit si speram ca s-a simtit bine, si speram ca va mai veni( adica nu speram, il obligam :) )
    inca un lucru interesant ce l-am remarcat a fost masina lui Ionel, care , o data cu schimbarea gumelor de iarna, a trecut si el la " normalitate" de la rotile pe 18 la cele pe 15 :racer:
    imi cer scuze pt claritatea unor poze, nu sunt un profesionist, si am stat cu soarele in fata :whistle2:
    nu pot sa nu mai povestesc ceva. si anume faptul ca astazi am fost " vizitati" de un om de la serviciul paza de la practiker. acesta ne-a spus ca va chema politia.pt ca directorul marketului a sesizat faptul ca noi, de ceva vreme, in fiecare duminica vindem -cumparam masini in parcarea lor. :haha:

11. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Cineva acolo sus e fan Audi ca ne-a dat vremea asta :).
    Pun si eu cateva poze.
    SP_A1442.jpg SP_A1443.jpg SP_A1445.jpg SP_A1446.jpg

:sign_welcome: Bun venit Levi.

Ultima editare: 25 Oct 2009
  12. levi-audi a4

levi-audi a4 3rd Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    AUDI A4, 1.9 TDI 116CP,2001
    Si mie imi pare bine ca am reusit sa ajung azi si ca vam cunscut, sper sa mai pot veni de foarte multe ori si sa nu prea sa ma treceti absent pe la intaniri.Sunt fericit ca si eu sunt posesor de masinuta cu cerculete, ineluse si cum se mai vad pe cateva masini Audi "Regele Inelelor sai soselelor".
    Marius acaum miai vazut masina live dar o sa pun si eu niste poze dupa cum am promis la prezentare masinute.
    Am sa inpart si eu de acum incolo fluturase pe unde pot sa fijm cat mai multi reprezentanti ai orasului, judetului acesta frumos.

Sa ne vedem cu bine si drum bun fara incidente.

13. Ciusto

Ciusto 4th Gear Member

Locație:
    Lupeni
    Masina:
    B 3 2.0 E
    Ce inseamna sa stai intrun oras mare .. nu ca si mine in tinutu uitat de timp ... abia astept sa ajung prin Ms sa vin la intilniri :X

14. alien_zapp 4th Gear Member

Locație:
    tg.mures
    Masina:
    audi A4 1.8T
    hmmm, tura asta am lipsit de la targul cu vanzare audi :), dar sper sa ajung saptamana viitoare... oricum, sfatul meu este sa o lasam mai moale cu traficul de masini pentru ca nimeni nu e PROST si se vor prinde de ponta, despre ce ILEGALITATI se intampla in parcarea Practiker.
    ps. frumoase poze:sly:

15. revenger2

revenger2 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 1.8T
    careva mia lipit o reclama cu vanzari masini in parcare la practiker !!! :tocktock: am vazuto doar azi !!!! bine ca acuma este diagnoza si cand mia trebuit mie nu :( not fair !!! :drag: SI TOTUSI IN TIMPU SAPTAMANI NU MA AJUTA NIMENI CU O DIAGNOZA DUPA ORA 17 !!! voi dona bucuros ceva cash in fondul vostru pentru bere !!

Ultima editare: 26 Oct 2009
  16. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    foarte tare asta cu vanzare de masini :) Stiam eu ca faceti voi ceva ca sa aveti succes in Mures!!Culmea ca vindeti numai Audi.Cum mai merge piata ca sa comparam cu preturile din Sibiu.:lmfao:
    Numai bine tuturor,si grija cu criza,ca musca din membrii.:beerchug:

17. revenger2

revenger2 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A3 1.8T
    sau cel putin un service bun ce are timp dupamasa zicetzimi jur ca cedez psihic am mers la un service recomandat ca fiind super bun mi-a schimbat senzor temperatura , termostat iar acuma nu mai imi arata temperatura corect !! nu mai mi se ridica farurile !!! ii dau foc la masina si la totzi mecanici din mures !

18. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    Revenger, ce probleme ai ca nu mai stiu. la Autocomplet ai incercat?

19. Cristi_774 1st Gear Member

Locație:
    Tg.Mures
    Masina:
    A4,1.9, 2000
    Acum intru pentru prima oara pe site-u acesta si sunt curios cind e urmatoarea intilnire ?Doar in februarie va mai intilniiti ,am vazut bine?

20. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Salut Cristi. Intalnirea din februarie este intalnire de iarna la nivel national. Noi la Tg-Mures ne intalnim in fiecare duminica in parcarea de la Praktiker la ora 11 (a.m.). Te asteptam.

De asemenea te asteptam in sectiunea noilor membri ca sa ne prezinti "cerculetele"

Ultima editare: 27 Oct 2009

Distribuie pagina asta