1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire membri TÂRGU MUREȘ

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de mircea_glontzu, 21 Feb 2009.

1. Cristian Popescu

Cristian Popescu 3rd Gear Member

Locație:
    Mureș
    Masina:
    A6 2.7 TDI
    Da domnu,am schimbat-o.....dar numai 1-2 luni.....la iarna punem cauciucuri adecvate!.....s-au poate vom avea iarna usoara;):)

2. Cristian Popescu

Locație:
    Mureș
    Masina:
    A6 2.7 TDI
    da...salut

Scuze baietii,stiu ca am vorbit cu Dani si am zis ca ajung si eu,da i-am specificat la Dan "ca am avut incheiere de luna si am lucrat de noapte":thrashi:......lasa ca duminica sunt liber,asa ca nu mai adorm la loc!:p......

3. levi-audi a4

levi-audi a4 3rd Gear Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    AUDI A4, 1.9 TDI 116CP,2001
    Baieti, nu stie careva dintre voi unde asi putea gasii bec XENON H7, mi sa ars unul si miar trebui fara balast, nui din fabricatie.Am sunat azi la magazinul Tuning din Tudor dar acolo miau zis ca numai doua bucati imi dau deci un set si asa nu prea ma intereseaza deocamdata caci ii cam scump.

Ma puteti contacta si la nr. tel. 0745-812372 sau voi cite e aici daca stiti ceva.

Va multumesc.

4. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    Stiu eu ceva.. ia telefonul ca te sun :p

5. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    Pentru cei care vor sa (re)vada A5 SportBack, gasiti unul in Piata Teatrului.
    SP_A1470.jpg SP_A1473.jpg SP_A1474.jpg

6. Cristian Popescu

Locație:
    Mureș
    Masina:
    A6 2.7 TDI
    Frumos

Da,da....frumos specimen....trebuie vazut si de aproape,fata aia noua,da un aer dinamic si super agresiv,merita,merita.....da noua e prea mult pentru buzunare subtiri:)

7. levi-audi a4

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Multumesc frumos Mirce pentru ajutorul cu XENONUL, am reusit sa cumpar si sal montez, sper sa ma si tine ceva vreme.
    Chiar ca e frumos A5-ul Marius, chiar ieri am vorbit cu cineva din oras si a zis ca a fost si sa uitat la unul Negru in Bucuresti si il va cumpara, asa ca vom ave unul nou cumparat in curan in oras, poate va venii si el pe la intalniri, chir data viitoare cand il vad ii dau un fluturas.

Sper ca maine sa ne vedem, va doresc mereu drum fara evenimente nedorite.

8. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    pak pak.. m-ati inteles? :p vreme buna si astazi la tg-mures.. voie buna de asemenea.. lume multa... tot mai multa...intr-un cuvant. clubaudi. ;)
    astazi am beneficiat si de prezenta lui Zoli de la Fagaras. impreuna cu sotia si cu juniorul Alex..speram ca s-au simtit bine pe la noi. :friends:
    Ii uram bun venit si lui Luci, care s-a prezentat cu un frunos A3 sportback.(B96 EWH)
    Am fost si astazi " o gramada". cred ca vreo 17 masini,.:think:.( ca s-au tot plimbat ) :p
    mai multe.. se vad in poze...
    08112009(008).jpg 08112009(009).jpg SP_A1482.jpg 08112009(003).jpg
    SP_A1492.jpg SP_A1501.jpg SP_A1507.jpg SP_A1512.jpg
    08112009(013).jpg SP_A1513.jpg SP_A1514.jpg 08112009(006).jpg

Ultima editare: 8 Noi 2009
  9. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    14 masini in pozele de mai jos, plus A4-ALB si B4-avant care au plecat mai repede, deci doar 16 masini Mircea. (ramane recordul :o: )
    Sa facem si o prezentare a membrilor participanti de azi, nu de alta dar sa ne cunoasca lumea :) :
    MS33CAM Florin.jpg MS81MRC Mircea.jpg MS30CLM Marius.jpg MS08TRJ Adi.jpg MS11KLE Levi.jpg MS31AUD Cristi.jpg MS08LLG Dan Braston.jpg
    B96EWH Luci.jpg MS24PIA Ionel.jpg MS25SOS Sos.jpg MS93TGM Gigi.jpg BV12CUJ Zoli.jpg B1168UG Florin.jpg MS22ASV Sergiu.jpg
    O intalnire foarte reusita zic eu, fiindca am avut o vreme frumoasa care ne-a permis chiar sa stam la terasa :)
    De azi avem si A3 sportback in ClubAudi Mures, lucru pentru care ii multumim lui Luci :sign_welcome:
    Zoli iti multumim pentru efortul depus (de toate felurile) pentru a ne onora cu prezenta :friends: Ne-ai demonstrat ca cine vrea cu adevarat sa participe la o intalnire poate, chiar daca e vorba de o distanta Fagaras-Mures :applaus: (apropo, ala micu e un scump)

Nu mai pun si alte poze deoarece a pus Glontzu. Cam murdare masinile azi, din ce castigam la piata in fiecare duminica ar trebui sa mai spalam masinile

10. Cammeleon

Cammeleon Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    BMw 318 i
    SAlut,

Baaa.. da are succes piata aia acolo!!! DAca va ganditi deja tre sa dati un procentaj din vanzari la pracktiker!!

Bv. jos palaria!

11. Cristian Popescu

Locație:
    Mureș
    Masina:
    A6 2.7 TDI
    Foarte super

Eu pun toate pozele,ca toate sun super!!!....a fost o alta zi reusita!!!

12. antonzoltan

antonzoltan Bronze Member

Locație:
    Făgăraș
    Masina:
    Audi 80 B4, 1600 tip ADA, 1994
    intradevar o zi faina o intrunire reusita,ciocolata calda buna,baieti de nota 10 multumesc pentru primire si apreciere:hi:off topic Dane data viitoare ma revansez pentru sticker:respekt:

13. DAN.TG-MURES

DAN.TG-MURES Silver Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A6, 2.0 tdi, 2005
    Frumos ca de obicei.
    Cel mai mult mi-au placut următoarele:
    - prezenta lui Zoli din Făgăraș, împreuna cu soția si unul dintre cei mai tineri membrii - Alex (multumim pentru prezentă, am putea lua exemplu)
    - tricoul lui Alex cu inscripția clubaudi.ro
    - jențile superbe ale lui Cristi
    - prezența unui nou membru cu o mașină superbă
    - căpăcelele de la jențile lui Glontzu
    - surpriza pregătită de Marius.

Singura părere de rău este că Attila nu a ajuns la întâlnire.

14. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Bravo Muresul felicitarile noastre;)

15. levi-audi a4

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    A fost intalnire frumoasa si reusita, sa avem parte de cat mai multe asa si sa ne strangem cat mai multi pasionati de ineluse caci ati vazut ce e frumos si la cel de sus ii place si ne rasfata cu caldura si cu soare.
    Tare ma impresionat micul Alex cu tricoul sau, e un baietel tare scump, asa trebuie cum face Zoli de mic trebuie sa fie pasionat de Audi.
    Cristi sa stii a ai jenti foarte frumoasa sa ai grija de ele si dupa parerea mea etrierele ar arata foarte bine rosu vopsite deocamdata pana cand poate gasesti pe undeva ceva e tuning rosu, merge foarte bine rosu cu negru ar scoate in evidenta si mai tare jentile.
    Marius tare mult imi palce sa stii ideea cu calendarul dar sa faci cumva sa apara si jentile lui Ionel sa nu fie suparat.

16. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    @ Cristi....S-a votat.;). cumpara-ti vopsea rosie pt etriere:nyah:
    @ Ionel... fa bine si pune-ti inapoi rotile de vara si prezinta-te la o sedinta foto.. daca vrei sa iti apara in calendar :p

17. calintes

calintes Bronze Member

Locație:
    Reghin
    Masina:
    Audi A6 3.0TDI quattro
    Ce calendar,ce povesti ascunse aveti aici?;)O zi lipsesc si eu si am impresia ca nu mai stiu nimic...

18. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Felicitari pentru inca o zi frumoasa la Mures.Ma bucur pentru voi si sper cat de curand sa ne unim fortele pentru o intalnire ardeleneasca.E bine ca in poze faceti reclama la cei de la Praktiker ca sa nu mai fie suparati.;)Tinetio tot asa:yes:

19. tilu

tilu Bronze Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Audi A3 8V 2.0 TDI DSG
    Baieti,multumesc pentru primire si pentru sticker.Marius buna ideea cu numele participantilor,ca sincer eu n-am retinut decat vreo 2-3 .

20. pintosan 1st Gear Member

Locație:
    tg.mures
    Masina:
    audi a4, 1800, 1995
    ca intotdeauna Ardealui fruncea, asta e ca un fel de provocare pentru ceilalti stapani de inele din tara sa ne depaseasca si sa si o dovedeasca prin poze, pana atunci toata stima pentru cei care au fost si vin in fiecare duminica la intalnirea din tg,mures si asteptam si altii ca har domnului cei de la practiker ne primesc cu bratele deschise si in curand vor scrie pe tabla nu parcare privata practiker ci parcare club audi hahahaha

Distribuie pagina asta