da am rezolvat. era garnitura de chiuloasa n-am scapat numai cu "vreun colier slabit" totusi am avut noroc. a fost dusa doar pe partea de circuit apa, nu a intrat antigel in ulei .
si uite ca ne-am mai intalnit inca o data si astazi. se pare ca suntem din ce in ce mai multi. inceputul; a fost mai greu. intalnirea de astazi i-o dedicam colegului Attila(cammeleon). care sunt sigur ca si-ar fi dorit sa fie si el cu noi. dar speram ca sapt viitoare va fi prezent.
Felicitari baieti, sper sa ne cunoastem personal daca o sa se organizeze o intalnire zonala aici in Ardeal
bv baieti as vrea sa vinj si eu intro zi dar nu stiu sigur cum voi putea face ca cam am o problema care face cam multe si anume FEMEIA,masina mea audi a6 "98 110cai,poate mai vb p mess uitati id meu de mess poatye vreodata aveti nevioie3 de un sfat ceva sau d ceva intrebari d mecanica va ajut cu ceeea c stiu cu placere danyms15ely e id meu si sunt din Reghin numai bine si la mai mare
Salut danyms15ely. Multumim si te asteptam totusi la intalnire pentru a-ti prezenta "bijuteria ta" si a ne cunoaste. In fiecare duminica la ora 10.00 in parcare la Practiker.
sper totusi sa ajung si eu intro bunitatie a zi acolo si va multumesc pentru invitatie bafta si daca va pot ajuta cu vreun sfat dati un buzz pe mess danyms15ely
iti dau buzz ca mi-ai dat accept( glontzu ) Duminica asta nu ne intalnim, fiind Pastele ,dar dupa aceea cu siguranta ne vei gasi acolo. Sarbatori Fericite!
voi veni si eu la intalnire dar prima data sa imi restituie permisu politia si din cate am inteles se tin in fiecare duminica in parcare la practiker in mures eu sunt din hodac dar voi incerca sa particip la cat mai multe intalniri sa vad cum arata altele
HRISTOS A INVIAT !! te asteptam . am fost in zona hodacului si chiar am vazut ca e plin de audi-uri pe acolo. poate reusesti sa mai aduci cativa. P.S. Dan, ai fost la intalnire ? daca da, cati ati fost?
pak pak, . ce mai "face" colegii din mures? dupa pauza de Paste, sper sa ne vedem maine la 10, nu? cat mai multi