1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire membrii clubului din Nordul Italiei

Discuție în 'Intalniri internationale (International meetings)' creată de CB927MF, 6 Feb 2011.

1. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    audi a6 4f 2.0 tdi 2006 audi a6 4f 3.0 Tdi 2011
    Dar nu anteleg trixulica e tm69sex ? Trixulica nu mai vrei sa mananci ? Cum ramane cu organizarea ? Sau cauta kinezu ceva locuri pe la Liguria ? Nu mai zici nimic vali ? Eu va salut pe toti.

Ultima editare de un moderator: 4 Iul 2013
  2. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 B7 - S-line - 2.0 TDI ( BRE ) 140 CP
    Apropo, poze nu ati mai pus si voi de la intalniri ?. :)

3. taz quattro

taz quattro 6th Gear Member

Locație:
    Constanța / Aosta - Italia
    Masina:
    A6 C6 3.0tdi Quattro 165 kw/ex A6 C6 3.0tdi quattro 166 kw sline pachet s6/ex. A4 B6 2.5tdi quattro
    vale d aosta

Poze pilla cum reusesc mai pun si altele

4. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    Ma trixulica,cauta ceva liber, si unde putem facem gratare,ca de nu ,o sa murim de foame.Ai ca fac,si rime:p ce mai, iese poietul din mine:laugh:.Sa nu organizati nimic pana pe 20 iulie,plec an Tara sa fac revizia la masina Dar poate se face an tara ce va antalniri,o sa verific ,sau daca aflati voi spuneti-mi si mie.Sper ca nu ma cearta ,cineva ca iar am scris negramatical,dar nu am scoala multa,am batut profesorul,si am plecat sa ma fac ,utecist,si sa lucrez ,pe marile santiere la patriei noastre,ca sofer pe basculanta.Asa ca soferi, cu multa carte nu cred ca sunt,dar mai fratilor....avem scoala vieti,este GEO ?(de george cu pasatul,e vorba.)Va salut toate cele bune si o duminica placuta.kinezule nu mai zici nimic?Atatea terapi,nu mai poti,ai ca vine fratele tau ,sa dea o mana,pai te las eu la greu?Te salut ,saluta si copilotul tau,de viata.CIAO!:)

Ultima editare: 2 Iul 2011
  5. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    @macristian1:il puio a completat pozele de la ultima intalnire aici
    http://www.idpstockphotos.com/Cars/C...7316342_BdSGfX
    Reusite...parerea mea!Apropos...felicitari pt poze Il Puio!Sa mai faci!:)

@silvio:Adevarul e ca am avut probleme cu netul un timp si de aia mai absent din peisaj.Multumiri pt gandurile bune si de la mine si de la copilotul meu..:).Ne vedem la urmatoarea, care o sa fie organizata astfel incat sa fii si tu prezent bineinteles!

Iar ce e offtopic...e offtopic!Mai bine pe privat sau pe thread-urile corespunzatoare.In felul asta nu e loc de discutii in contradictoriu inutile,care nu duc la nimic constructiv in final!

Astea fiind spuse, va salut si astept urmatorul eveniment!

6. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Vorba unui prieten, trebuie sa aratati italienilor cum stim sa ne distram noi romanii. De senzatie pozele cu gratarul de la intalnirea din Parma :).

Intalniti-va mai des, cu toate ca stiu ca munca va tine departe de distractie si nu mai ai nici un chef de nimic dupa nopti nedormite la serviciu.

Mi-am insusit critica pozitiva si constructica si intradevar polemicile nu-si au locul pe acest topic. Distractie placuta in continure cand va veti mai intalni. Sanatate si spor la munca. Respectele mele.

O zi buna

7. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    macristian1 sunt multi romani, ce au uitat sa se distreze in stil romanesc. Alti au si uitat sa vorbeasca romaneste. Un exemplar l-am gasit azi, mecanic baiatul, schimba cauciucuri. Dar cei care ne-am adunat pe acest forum, sunt fara fite si vorbesc inca romaneste.

Ultima editare de un moderator: 3 Iul 2011
  8. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Sant offtopic,dar n-am sa ma lungesc.Silvio ziceai ca te duci in Ro sa faci ITP-ul.Nu se poate face si aici?Nu exista un echivalent al ITP-ului romansesc si in Italia?Trebuie sa faci un drum in Ro doar pt atat?Am incheiat!Scuze de :sign_ot:

9. bencheacata

bencheacata Silver Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    Kinezu iti raspund eu la intrebarea ta ..Eu ieri m-am intors din Romania si am fost special pentru ITP iar de facut nu are cine sa iti faca aici deoarece stampila si tipla care se pune pe cetrificat se pune doar la unitatile autorizate RAR .

10. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    Ai grija sa nu te gaseasca fara,sunt putin care stiu sa verifice revizia,sehestreaza masina,eu pentru revizie plec acum la mine mai am 4 zile si expira.Seful meu ma luat cu el,sa faca revizia la masina.Au verificat ,masina am schimbat un rulment si placute,cand am adus talonul si cartea de identitate,se uita la ea ca curca in lemne.Au dat telefon nustiu pe unde ,si iau spus lu sefu ,va fan culoooo cu a tua machina.Nu se poate,eu am ramas cu masina revizionata fara sa platesc nimic.Asa ca ai acasa domn Vali

11. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    :scared2: Multumesc baieti!Sant exact cuvintele pe care vroiam sa le aud!:think:

12. Cristi Staff Member Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Pentru cei care au masinile inmatriculate in Romania. Inspectia Tehnica Periodica adica I.T.P. se face exclusiv in tara unde este inmatriculata masina, deci in Romania. Asa ca cei care au masini cu numere de Romania o data la 2 ani veniti in tara pentru ITP.

O noapte buna

13. taz quattro

Locație:
    Masina:
    A6 C6 3.0tdi Quattro 165 kw/ex A6 C6 3.0tdi quattro 166 kw sline pachet s6/ex. A4 B6 2.5tdi quattro
    Deci gratar la mine le Aosta pe data de 24 Iulie e bine ? Ca sa apuce si silvio sa se intoarca din tara :) . astept raspuns si bine inteles faimoasa lista neagra .
    cine urmaeaza sa dea cu batu pe foaie . bafta

Apropo locatia se afla la 1800 m inaltime este o fosta gara de tren care de 2 ani e abandonata e loc pentru circa 40 de masini si pentru gratar deci cred ca e bine ca sa ajungem acolo 17 km de serpentine si urcus (cine are Quattro stie ) singuru inconvenient e ca nu avem apa curenta si wc dar sunt jdemiiiiii de hectare de padure in jur apa aducem cu bidoanele :)) restul se stie grataru masinile si lumea buna ..........plus avem acces la mine la benzinarie la elevator scule ...etc puiu stie ...hai sus

1. Trixulica

Ultima editare: 4 Iul 2011
  14. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    1. Trixulica
    2. CB927MF
    Lasa si tu o adresa precisa unde sa venim, apropo aduc gratarul meu sau ai tu?

15. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    1. Trixulica
    2. CB927MF
    3. bencheacata

Hop si eu pe lista neagra ; desi nu garantez 100% ca am sa ajung totusi voi face tot posibilul sa fiu in "formatie" pe 24

16. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    a8 2006 3.0tdi stapanul inelelor
    Din pacate nu o sa fiu pe 24:sadlike: pentru ca plec in tara:blownose:

17. taz quattro

Locație:
    Masina:
    Salutari lume , deci cine vine are de urmat urmatoarele instructiuni foarte simple . Gps pe Piazza dela Republica Aosta
    pe autostrada se iese la Aosta est eu astept imediat dupa caselo aosta est . ora de intalnire cred ca ora 9.30 /10.00.
    gratar cine mai are unu sa il ia , singura problema sunt mici in aosta nu se gasesc ca nu avem magazin romanesc . cine vine de la milano sau torino sa se gandeasca el si ne socotim la aosta .

nr de tel 3273266704 wind
    3463107605 vodafone

daca mai e ceva si am uitat mai trageti-ma de urechi

PAZZO sa zici ca o mai invartim cu data sa fim toti impreuna :rockwoot:

18. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Nu se pune problema micilor .... Din acest punct de vedere fac eu aprovizionarea cu produsele romanesti. Singurul lucru de care nu dispun este gratarul dar banuiesc ca il va aduce Florin ca de fiecare data :p

19. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Cu parere de rau...daca data ramane asta..nu cred sa reusesc sa ajung!Duminica de dupa sau mai incolo, spre august, e ok!Nu vreau sa tin lumea in loc pt mine....dar santem 2 absenti din ce-am citit si al treilea cata, care nici el nu e 100% sigur.

20. taz quattro

Locație:
    Masina:
    sal lume deci cum ramane cu intalnirea mai o facem sau asteptam sa isi revina lumea ?

Distribuie pagina asta