1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire membrii clubului din Nordul Italiei

Discuție în 'Intalniri internationale (International meetings)' creată de CB927MF, 6 Feb 2011.

1. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Tind sa cred ca o sa se amane de vreme ce n-a mai dat nimeni cu pixul pe-aici de vreo 10 zile.

2. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    a8 2006 3.0tdi stapanul inelelor
    Acum e perioada vacantei si,care pleaca in tara care prin alte parti si e mai dificil sa ne vedem in aceeasi formatie,poate chiar mai multi.Eu zic ca daca am face o intalnire cam in a treia saptamana sau spre sfarsitul lunii august,locatia ramanand desigur Aosta,ar fi mai bine pentru toata lumea.Asta e doar parerea mea si nu trebuie tinut cont de ea.Sa aveti o seara buna!
    :sign_ot: Am reparat aerul conditionat la masina!

Ultima editare: 19 Iul 2011
  3. taz quattro

taz quattro 6th Gear Member

Locație:
    Constanța / Aosta - Italia
    Masina:
    A6 C6 3.0tdi Quattro 165 kw/ex A6 C6 3.0tdi quattro 166 kw sline pachet s6/ex. A4 B6 2.5tdi quattro
    Salutari lume , atunci ramane pentru sfarsitul lui august .

4. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    audi a6 4f 2.0 tdi 2006 audi a6 4f 3.0 Tdi 2011
    Salut baietiiii!Cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata,florin te salut si cer scuze ca nu te-am mai sunat.Deci domnul trixulica vra sa ne gasim in zona lui.E o idee buna,dar sa topit zapada ,ca ieri pe monte bianco ningea.Veneam cu cea mai mare placere ,dar fac o cursa de germania si duminica sunt mereu plecat.Eu sunt de acord cu pazzo,sa o lasam pe altadata,sa putem veni cu toti,tu ce zici florin,si tu chinezule,si tu catalin ce ziceti.Ma oftic rau sa nu pot veni.va salut cu respect pe toti,promit ca o sa intru mai des pe forum sa vad ce mai ziceti.Flori masina merge beton am deja 5000km facuti raman dator vandut la tine ciao!

5. taz quattro

Locație:
    Masina:
    A6 C6 3.0tdi Quattro 165 kw/ex A6 C6 3.0tdi quattro 166 kw sline pachet s6/ex. A4 B6 2.5tdi quattro
    Salutari lume nimic nou sub soare ? Deci cand o punem si noi de o intalnire ? ramane la mine la aosta sau schimbam locatia? astept inscrieri pe lista si prezenta mai multa .bafta dan aosta

6. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    Salut eu inca sunt in Romania am lovit un caine cand am intrat in tara si mi-a spart bara.Acum trebuie sa o fac pe casco.Probabil ca o sa ma intorc pe la sfarsitul saptamanii viitoare.

7. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Sal! La Aosta cred ca se sta inca bine la ora asta..e o locatie frumoasa,ar fi pacat sa o schimbam..plus ca pana vine lumea cu sugestii...si pana ne hotaram, trec saptamani bune. Sa ramana Aosta zic. Iar ca termen..deja suntem la sfarsitul lui august. Ar cam trebui sa ne organizam.. septembrie.. prima.. a doua duminica, daca e ok pentru toata lumea.

P.S.Florin am folosit navigatia!N-am avut nicio problema. Acum sunt in masura sa-ti raspund ca cd-ul cu Italia e foarte precis. Ala cu Europa nu l-am testat inca!

P.S.S. Cata...adu vag-com-ul, ca mi se aprinde martorul rosu airbag dupa cum are chef.Sa vedem daca iese ceva.

Ultima editare de un moderator: 23 Aug 2011
  8. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Salut baieti , eu zic sa fie a 3-a Duminica din Septembrie (18) si ca locatie e foarte buna AOSTA poate se mai raceste pana atunci si cred ca pana pe 18 revin toti din vacanta ;), cu temperaturile astea de 40grade se moare acum. :)

9. bencheacata

bencheacata Silver Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    Buna seara tuturor ... Daca e sa fie pe 18 atunci sa fie pe 18 .... voi face tot posibilul sa fiu prezent si pe langa asta eu m-am intors din concediu mai "negru" decat de obicei cu multe peripetii in ce consta domeniul auto si voi avea multe de povestit la intalnire...
    P.S. Vali stii bine ca nu pleaca nicaieri masina fara vag-com si computer iar daca sunt prezent e si vag-ul:friends:

10. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    Cataline ia vezi ce "verbal" :):) am platit saptamana trecuta vroiam sal ajung pe "Dan" care mergea cu 200km :):):) e din 1 Mai pe cand ne intorceam de la intalnirea noastra, de la Genova de 170,00eu + 3 puncte penalizare :angrymod: viteza medie luata de "TUTOR" in zona Fidenza 160,74Km/H. :):):)

Ultima editare: 30 Aug 2011
  11. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Sincer imi pare rau pt tine Florine .... asta ar insemna ca pe viitor cand mai facem intalniri sa nu gonim masinile de parca am fi la concurs pentru ca la urma urmei rezultatele indiferent de cum sunt ele sunt costisitoare si destinatia e aceeasi iar daca o gonim riscam sa ne pierdem unii de altii si sa avem parte de amenzi , consum mare de "gaz" si in cel mai rau caz care nu il doresc nimanui table strambe:blownose:

12. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    Sa ma astept si eu la vreun verbal?:laugh::laugh: Apropos,am si eu de povestit destul.

Ultima editare: 31 Aug 2011
  13. taz quattro

Locație:
    Masina:
    sal lume scuze ca nu am mai intrat pe net mai des dar am avut de alergat ca un nebun . deci cum ramane ne vedem la mine pe 18 septembrie ? sau cum facem ?

14. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Umbla vorba ca cica ne-am intalni pana la urma la Aosta pe 18.E doar o vorba sau se confirma?Sa stim din timp, sa ne aranjam treburile.Care vine? :salute:

15. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
  16. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    1. Catalin
    2. Florin
    Care se mai inscrie sa continue lista...:)

17. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    1. Catalin
    2. Florin
    3. Dan
    Lista e inca deschisa:)

18. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    Mai pun o data adresa pentru cine nu a vazuto:
    Piazza della Republica Aosta ora 9.00-9.30 Duminica 18-09-2011

19. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    --------------------------------------------------------------------------------
    1. Catalin
    2. Florin
    3. Dan
    4. Vali
    Lista e inca deschisa :)

20. augustin24 1st Gear Member

Locație:
    Suceava
    Masina:
    A4 1.9 TDI 2000
    Salutare baieti, acum am descoperit si eu acet topic....am cititi in mare cam ce sa scris am vazut intalnirile si as fi f bucuros sa ma alatur si eu voua. Eu stau in Lonigo, intre vicenza si Verona. Tura asta e cam din scurt si nu cred ca am cum sa ajung dar luna viitoare mai mult ca sigur. Mai tinem legatura....Foarte frumoasa ideea, super :D

Distribuie pagina asta