1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire membrii clubului din Nordul Italiei

Discuție în 'Intalniri internationale (International meetings)' creată de CB927MF, 6 Feb 2011.

1. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    audi a6 4f 2.0 tdi 2006 audi a6 4f 3.0 Tdi 2011
    An parcarea noastra:yahoo:Vin si eu.De la Milano mai e cineva care vine?Acum se vede cine e parolist.Glumesc vine cine vrea, si daca poate cu respect va salut pe toti: salut organizatori:applaus:RESPECT!!!

2. jony_2008v Guest

salut la toti vin si eu de la rimini pe 6 pa pa

3. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    Daca ploaie?paraca era acoperita terasa aia nu?ce ziceti baietii?Catalin a spus ca duminica ploua....Eu am vazut pe un site ca duminica,Parma va fi frumos pana seara la ora 5 ,atunci va veni ploaia temperatura va fii de 21de grade si gheata la mall:)))))) ai ma ca doar nu suntem pe jos,nu?

4. Aurel G

Aurel G Audi Expert

Locație:
    Italia - Vicenza / CHISINAU - Rep. Moldova
    Masina:
    AUDI A6 C7, 2.0TDI, CNHA ,QUATTRO, 2016.
    Salut baieti, imi pare rau dar mi se pare ca nu o sa vin ca nici acum nu mi-au reparat-o nemernicii, sunt negru ca taciunea, nici nustiu ce sa mai zic.

5. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    Dar ce probleme ai la masina?Daca o lasi la broscarii astia sa o repare,si tu nu ai cunostinte in mecanica,nu spun ca trebuie sa fii inginer mecanic,dar sa te pricepi un pic,o sa treci mereu pe la ei.Masina mea au tinuto 26 de zile pentru a schimba 4 injectoare,pompa tandem ,si pompa din rezervor.Ami spuneau niste minciuni, de te durea capul.Nu avem timp eram plecat in cursa mereu .Nu ma-m mai dus 2 zile la munca am mers la oficina si in doua zile am terminat masina.Am dat si rezervorul jos si lam spalat.Acum nu ma mai doare capul ,sa mai caut mecanici ,e un baiat din ucraina are un atelier cu tot ce trebuie, si eu si toti prieteni mei, mergem la el daca e nevoie si noapte repara.Facem si gratar reparam si masina si cu bani putini.Asa ca, stai pe capul lor acolo sa o repare ,si dupa aia uita de oficina de merda.te salut!!

Ultima editare: 3 Mai 2012
  6. Aurel G

Aurel G Audi Expert

Locație:
    Masina:
    Si la mine e aceeasi problema - schimb de injectoare si pompa de injectie. Tu ai asteptat putin , eu deja am doua luni deja, in fiecare zi imi spun ca piesele ajung maine, maine, si asa in fiecare zi, deja m-am saturat sa ma cert cu ei. Mai am un pic de rabdare ca mi-au spus ca-mi fac un pic de scont si le platesc toata suma in rate, ca este un sac de euroni.
    Am si eu aici un amic moldovean de la mine din tara dar el are deschis o carozzerie si se ocupa numai cu lucrari de caroserie si cu vopsirea, este <atrezzat> bine si faci cu bani putini. Mi s-a intimplat cu 2 ani in urma un accident cu un alt audi si italienii imi cereau aproape 1500 euro, in schimb la el cu 550 am aranjat toata treaba . E bine sa ai asa ceva prin apropiere ca mai economisesti un pic de bani.

7. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Salut baieti se apropie ziua de duminica :) sper sa fie frumos maine merg sa fac cumparaturile :beerchug: si duminica incepe "distractia".:yahoo:
    Dan o sa fie in parcare pe la 9,30-10,00 sa va astepte.

8. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    a8 2006 3.0tdi stapanul inelelor
    Deci,va astept maine dimineata?

9. Aurel G

Aurel G Audi Expert

Locație:
    Masina:
    Salut, cu parere de rau nu o sa vin, asa si nu mi-au facut masina, si nu am gasit pe nimeni cu cine sa vin toti sunt ocupati.
    Am zis ca mai bine sa spun de dinainte ca nu vin , decit sa spun ca vin si pe urma nu vin. Sunt cu nervii la pamint, sper ca data viitoare se va primi sa vin, imi pare rau.

10. jony_2008v Guest

salut la toata lumea imi spune si mie cineva mai cu exactitate unde e intalnirea

11. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    Intalnirea e la Parma.Trebuie sa iesi din autostrada la Parma fiere.Cum ai iesit din autostrada la vreo 500 de metri e o parcare mare si acolo astept eu.Las nr meu de tel pentru cine nu il are:3284745060

12. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    Salut Dane!Usita nu e parma centru?sau gresesc?

13. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    Da,da uscita parma centro!

14. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Sorry....nu ajung!Nu am reusit sa gasesc pe nimeni dispus sa ma duca si sa ma aduca.Data viitoare..."automunito" sper.Distractie maxima, poze si clipuri....mi raccomando :)

15. Aurel G

Aurel G Audi Expert

Locație:
    Masina:
    Cit de mult te inteleg...

16. edu2004it 2nd Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    audi a4 2006
    ce super intalnire,bravo bravo complimentele mele organizatorului care s-a ocupat cu de toate.bv bv bv.(eu extracomunitarul)

17. SV 23 FBI

SV 23 FBI 5th Gear Member

Locație:
    Torino
    Masina:
    A4 B9 2.0 TDI quattro 190 CP DETA 2016
    Asteptam poze si clipuri cum a spus kinezu :D.

18. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Imediat si pozele de "CRIZA":) numai ca abia acum am terminat de spalat vasele.:):)
    Au fost 8 masini dar super frumos, :applaus: si timpul a tinut cu noi mai jos las pozele sa vorbeasca. :)

Ultima editare de un moderator: 6 Mai 2012
  19. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    :applaus:Complimente organizatorului;timp bun,oameni unu si unu chiar daca am fost mai putini,"masa de criza":p si pentru inceput un pachet de poze super ce vorbesc de la sine:salute:

20. Aurel G

Aurel G Audi Expert

Locație:
    Masina:
    nu-mi ramine decit sa va invidiez un pic... a fost o gluma.

Distribuie pagina asta