1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire membrii clubului din Nordul Italiei

Discuție în 'Intalniri internationale (International meetings)' creată de CB927MF, 6 Feb 2011.

1. taz quattro

taz quattro 6th Gear Member

Locație:
    Constanța / Aosta - Italia
    Masina:
    A6 C6 3.0tdi Quattro 165 kw/ex A6 C6 3.0tdi quattro 166 kw sline pachet s6/ex. A4 B6 2.5tdi quattro
    resoftare

Salutari la toata lumea , am vorbit cu George tipu cu resoftarile pentru a mea si iam propus sa se deplaseze si in italia daca ne adunam cativa doritori de resoftare . Ce parere aveti se baga cineva ? Astept raspunsul vostru .

Cred ca pe om il putem aduce la Bergamo la ORIO AL SERIO si poate face circa 5 masini pe zi , ori cum ne ajunge mult mai ieftin sa il aducem pe al nostru din romania decat sa facem o resoftare aici in italia . SI daca e sa fie mai multe masini si nu le poate face in 1 zi cred ca se gaseste un coleg din milano sau inprejurimi sa il gazduiasca o seara .

Salutari din congelatorul Italiei :arco: d
    Dan AOSTA

Ultima editare: 13 Mar 2011
  2. edu2004it 2nd Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    audi a4 2006
    ce vrei sa zici prin resoftare colegu?

3. taz quattro

Locație:
    Masina:
    A6 C6 3.0tdi Quattro 165 kw/ex A6 C6 3.0tdi quattro 166 kw sline pachet s6/ex. A4 B6 2.5tdi quattro
    adica se ia softul original din calculatorul masini se salveaza pe cd ,o copie se imbunatateste in limitele de siguranta ale motorului de exemplu eu la A4 B6 quatro 180 cai si 370nm pot sa ajung la 215 cai si 450 nm fara sa afecteze motorul si scade consumul cam cu jumate de litru pana la 1l de motorina la mers normal . in esenta masina trage mai bine la plaje mai joase de turatie ,consuma mai putin etc.... :undwech:

Ultima editare de un moderator: 13 Mar 2011
  4. taz quattro

Locație:
    Masina:
    lume

Manca-vasi gura frate am dat zvon de cheltuiala si nu mai intra nimeni sa posteze :):laugh::search::lazy:

5. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    audi a6 4f 2.0 tdi 2006 audi a6 4f 3.0 Tdi 2011
    Salut trixulica!cand spui cheltuiala te referi la intalnirea di nordul italiei sau la treaba cu venirea lui george tipul cu resoftarile?si ce cheltuiala ar fii?cei care ar fii interesati de resoftare cred ca e normal sa sa tina si la cheltuiala cu softarea nu?poate sunt altii, care au facuto sau care nui intereseaza,eu unu nu sunt multumit cu 140 de cai si nu as face,si nici nu as cumpara o masina softata,e parera mea ,ai jicnit lumea cand ai spus ca nu se baga nici unul

6. taz quattro

Locație:
    Masina:
    re

Sal daca nu ai vazut era scris in gluma nu ca ma intereseaza,eu am scris de resoftare doar ca sa vada lumea ca omu e dispus sa se deplaseze si la noi in italia.atata

am vazut ca nu mai posteaza nimeni pe thread ul de intalnire nordul italiei si de aia am spus ca nu mai zice nimeni nimic daca nu ne hotaram si mai asteptam 6 luni sa se stranga 100 de masini din nordul italiei mai avem de asteptat nu toti intra pe forum audi club

7. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    audi a6 4f 2.0 tdi 2006 audi a6 4f 3.0 Tdi 2011
    Eu am luato in serios,antalnirea asta cand va avea loc nu se stie,pote multi nu au timp,tu crezi ca sunt 100 de romani cu audi?sau pot veni si cu panda?gulmesc sti de unde lua un vag com 10.6?mersi si scuze

8. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    a8 2006 3.0tdi stapanul inelelor
    salut.daca avem putina rabdare se va face si intalnirea asta numai sa se mai potoleasca cu ploile astea ca altfel ce facem,unde ne ducem?si,cine stie poate mai intra cineva in lista....o seara buna!!

9. taz quattro

Locație:
    Masina:
    etka

sal cine are etka pe un cd ?

nu reusesc sa il scot de pe net nu merge pur si simplu .:sob: daca il are un coleg din italia si e dispus sa il trimita prin posta contracost binenteles .asi fi foarte recunoscator . multumesc adresa pe pm . :undwech::sos:

10. bencheacata

bencheacata Silver Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    pana acum vad ca nu a mai aparut nimeni in lista noastra de intalneala asa ca eu zic, ca ar fi bine sa ne decidem pentru o locatie... Iar cand ne vom intalni (sper cat de curand) va aduc tot ce am in dotare legat de softuri iar scanarile si codari , adaptari cu vag com le fac gratuit pentru oricine.;)

11. taz quattro

Locație:
    Masina:
    Sal are dreptate colegu trebuie stabilit o intalnire si o data , eu ca locatie propun lacul viverone care e cam la intersectia dintre distantele majoritare, http://www.youtube.com/watch?v=1okbUvUGAc0&feature=related cine crede ca se pretaeaza locatia sa dea un vot sau o parere (aviz amatorilor de pescuit e plin de crap ) bafta si a la prosima .

12. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    intr-adevar locul este ideal ... doar ca trebuie sa vedem ce zic colegii din emilia romagna deoarece pentru ei nu e chiar asa de aproape :p

13. edu2004it 2nd Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    audi a4 2006
    nu stiu cat e de (e cam la intersectia dintre distantele majoritare, )

14. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Eu zic sa fixam data si locatia iar care vine vine nui nici o problema daca cineva nu poate veni, chiar daca ne strangem si 6 persoane tot e bine caci mai stam si noi la barfa.
    Aviz celor ce vor veni si daca vor ceva softuri sa aduca cu ei memorie externa sau PC-ul pentru a putea face "copia"/"incolla":):):).

15. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    intanire

Ai dreptate!Propunerea mea ar fi sa fie intr-o duminica(mai sant care lucreaza sambata), iar daca s-ar putea confirma prezenta dinainte ar fi si mai bine..o sa stim exact cati santem.

16. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Eu as propune ziua de 1 mai la viverone unde spune si trixulica... Ce spuneti?

17. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Locatia e buna si frumoasa numai ca nu prea e la mijloc tinind cont ca majoritatea sunt din zona centrala (Modena;Cremona;Bologna;Parma;Reggio Emilia;Padova;Piacenza) mijlocul pentru toti ar fi Piacenza sau Cremona. Data de 1 Mai e buna, mai ramane doar locatia.

18. edu2004it 2nd Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    audi a4 2006
    salutare ,cam asa am spus si eu ca nu prea e la mijloc, eu de ex:cu serviciul meu trb sa incep munca duminica pe la 2 noaptea ce fac daca vin pana acolo?cad mort.si nu prea e bine ca in acea zi mai am de facut si 800 km (sofer tir)

19. kontraok

kontraok 2nd Gear Member

Locație:
    Saronno ( Italy )
    Masina:
    Audi A6, 2.0 TDI, 2008
    Hai baietii sa facem odata intalnirea asta.

20. kontraok

kontraok 2nd Gear Member

Locație:
    Saronno ( Italy )
    Masina:
    Audi A6, 2.0 TDI, 2008
    Filmuletul este ok ca zona insa nu stiu daca este vreo parcare pe langa lac cat sa incapem toti sper sa nu fim 3 :)

Am ajuns odata din greseala pe la Ticino (un raulet pe langa Milano) sa va faceti un calcul de distanta este pe la 50 km de Milano este ok nu stiu cat de aproape se poate ajunge langa apa dar este padure umbra si relativ serpentine urcusuri si coborasuri (un fel de Transfagarasean de 3km LOL) caut din nou locatia pe Google Earth si va zic pana atunci spuneti-mi voi daca este prea departe sau gasiti voi o zona de padure lac ceva peisaj.
    Sa fie frumos sa fie mici si bere sa nu veniti cu manele :P CA PLEC :))

Distribuie pagina asta