1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire membrii clubului din Nordul Italiei

Discuție în 'Intalniri internationale (International meetings)' creată de CB927MF, 6 Feb 2011.

1. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Eu ce sa zic baieti de nota 10,:yahoo: masini de nota 10,:yahoo: atmosfera de nota 10.:yahoo: si gratarul :hubbahubba:

2. kontraok

kontraok 2nd Gear Member

Locație:
    Saronno ( Italy )
    Masina:
    Audi A6, 2.0 TDI, 2008
    http://https://rcpt.yousendit.com/1110285593/d5effd37b7c1a0ac280391eac55c3024

De aici se pot descarca mare parte dintre pozele de la prima intalnire de nota 10 de aici din Nord Italia.

Multumesc celor fara de care aceasta intalinre nu s-ar fii putut realiza. CELOR PREZENTI ADICA speram ca data viitoare sa fie si mai multa lume si mai multe masini frumoase deci sa fie mai frumos.

JOS PALARIA BAIETI:rockwoot::beerchug::rockwoot:

Atentie fisierul este valabil pana pe data de 09/05/2011 iar dupa aceea este valabil pe mess la kontraok sau la cei care il descarca. apropo fisierul are vreo 70 Mb

3. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Asa e!Nu a pomenit nimeni de gratar pana acum,dar au mers super "carnoasele".Se vede cine are experienta :) Gata la timp,bun si mult!Multumim!;)

4. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    a8 2006 3.0tdi stapanul inelelor
    poate nu imi dau eu seama la ora asta dar imi da :Download link is invalid

5. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Asa e.!..Cel putin asa imi da si mie..:(

6. bencheacata

bencheacata Silver Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    daca nu merge link-ul incercati AICI

7. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Link-ul asta a mers!Le-am tras deja.FRUMOS!!!:applaus:

8. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    Buna din nou ce ziceti de o noua intalnire?:hubbahubba::M-am gandit sa dam o oportunitate si celor care nu au putut sa vina din diverse motive.Ca data m-am gandit ca pe 29 mai ar fi rezonabil;e tot o Duminica.in ceea ce priveste locatia,veniti cu propuneri in asa fel incat sa fie rezonabil si pentru cei mai exigenti dintre noi.Daca ideea vi se pare buna,sa incepem!!!:salute:

9. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Evident ca o noua intalnire nu poate fi decat o idee buna.Ca sa evitam totusi momentele de nehotarare vis-s-vis de locul desfasurarii propriu-zise a "dezmatului"(asta odata reuniti), propun sa ne gandim bine dinainte ce vrem sa facem si unde.Asa n-o sa mai stam atunci sa sunam..sa intrebam..Vrem pizza,cautam un loc unde o fac buna si gata..vrem gratar, cautam (din timp) un loc care se preteaza la gratar si tot asa...

Ultima editare: 3 Mai 2011
  10. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Sunt perfect de acord cu noua intalnire si cum a zis si kinezu este bine sa hotaram din start unde sa mergem ( eu aleg gratarul daca tot e vara), data de 29 e mai mult decat perfecta iar cu locatia merg oriunde e nevoie ca nu se pune problema de distanta atat timp cat masina pentru care se face intrunirea ma duce la locul respectiv... ;)

11. kontraok

kontraok 2nd Gear Member

Locație:
    Saronno ( Italy )
    Masina:
    Audi A6, 2.0 TDI, 2008
    Bine zis sa mai facem una bucata intalnire.
    Cum stiu ca cineva se va da lovit vreau sa incerc sa fiu eu primul desii plang cerculetele pe masca fata, pe data de 29 sunt in vacanta incerc sa ma eschivez numai ca nu sunt sigur ca voi reusii. Cum incercarea moarte nare de ce sa nu incerc totusi poate o facem intr-o alta Duminica daca va place duminica atat de mult ce ati spune de data de 8-05-2011 adica Duminica asta asa stiu ca eu as fii prezent. Stiu ca timpul este scurt dar macar sa se vada ca am avut bunavointa si am incercat sa fiu prezent si la a doua intalnire si asa mai departe.

12. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Pentru Ovidiu si Dan am o mare rugaminte .... Daca tot ati pus in semnatura reclama intalnirii va rog sa modificati si sa scrieti INTALNIRE in loc de Intanlire cum e scris la voi :) .... Multam

Ultima editare de un moderator: 3 Mai 2011
  13. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    multumim Catalin am corectat

14. kontraok

kontraok 2nd Gear Member

Locație:
    Saronno ( Italy )
    Masina:
    Audi A6, 2.0 TDI, 2008
    Ms Catalin am corectat si eu.

15. Il Puio 1st Gear Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    Nu stiu io d-astea...
    Totul foarte frumos...masini, oameni, vreme...si ceva exceptional...gratarul.

16. taz quattro

taz quattro 6th Gear Member

Locație:
    Constanța / Aosta - Italia
    Masina:
    A6 C6 3.0tdi Quattro 165 kw/ex A6 C6 3.0tdi quattro 166 kw sline pachet s6/ex. A4 B6 2.5tdi quattro
    sal pentru mine tot duminca e ideal mai nou sunt gestore de benzinarie si duminica e singura zi libera cand pot sa plec , la femeie i sa desumflat maseaua deci e ok , nici nu se pune problema sa nu fie gratar :footy: . scuze pentru data trecuta dar ma revansez la intalnirea urmatoare . up up up

17. edu2004it 2nd Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    audi a4 2006
    Bravos pentru intalnire, felicitari acelor care au venit si celor care macar cu gandul au fost. La mine serviciul cere mai multe sacrificii ca orice, asta e. La sfarsitul saptamanii sunt rupt, mai precis de pe joi facand cam 800 km la zi, va dati seama ca nu prea imi mai arde de alte plimbari. Felicitari inca o data.

Ultima editare de un moderator: 5 Mai 2011
  18. bencheacata

Locație:
    Bacău
    Masina:
    edu2004it nu cred ca esti singurul care face 800 km la zi iar de drumuri suntem si noi satui pana peste cap plus ca Silviu a facut sambata peste 1000km numai cu gandul la intalnire iar eu eram nedormit de 2 zile in schimb o spun ca nu-mi pare rau nici o secunda ca am fost iar daca ai sa faci un sacrificiu sa ajungi ai sa fii de parerea noastra si nu vei regreta:beerchug:

Deci care, cand si unde a 2a intalnire??? hai sa incepem de pe acum ca sa putem gasi o data accesibila pentru toti iar locul sa fie unul numai bun pentru gratar :respekt:

19. kontraok

kontraok 2nd Gear Member

Locație:
    Saronno ( Italy )
    Masina:
    Audi A6, 2.0 TDI, 2008
    edu2004it zii tata unde stai ca vorba aia, venim noi la tine. Sa ai curte mare si venim. Si inca ceva 800 km pentru multi cunoscuti si impatimiti se numeste serviciu stabil nu te mai plange si hai la urmatoarea intalnire.

20. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    audi a6 4f 2.0 tdi 2006 audi a6 4f 3.0 Tdi 2011
    Salut baieti,

Ma daca ma primiti vin si eu, ce spuneti ? asa ca sa ma pregatesc na ca omul nu ?. Locul si km nu conteaza. Cine se mai baga ? kinezule ce zici ? dar PAZZO ? Sper sa fie un loc mai la ses.

Va salut cu respect silviu

Distribuie pagina asta