1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire membrii clubului din Nordul Italiei

Discuție în 'Intalniri internationale (International meetings)' creată de CB927MF, 6 Feb 2011.

1. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Silvio eu sant pentru..am zis-o deja de ceva timp,iar pazzo daca nu ma insel e cel care a fost cu ideea unei a doua intalniri.De adunat ne adunam ceva mai curajos vad tura asta...dar pana acum nicio locatie...sa inteleg ca v-a placut Genova si mai vreti o tura?:) Adevarul e ca nu am reusit sa vedem nimic din Genova,sant locuri f frumoase,dar nu s-a stiut dinainte de gratar si restul..ar fi fost altfel organizarea.Nu-i nimic...data asta o sa stim deja lucrurile astea si atunci o sa mearga mult mai lin toata treaba,desi a avut si "confuzia" initiala farmecul ei..trebuie sa recunosc:icon_thumright:

2. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Silvio uite aici fisierul PDF cu POMPA de ULEI caci pe PM nu til pot trimite.

3. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    a8 2006 3.0tdi stapanul inelelor
    Da, eu am propus o a doua intalnire pentru a oferi oportunitatea de a veni si colegilor care nu au putut sa vina din diverse motive. Cu cat suntem mai multi cu atat mai bine si garantat gratarul :hubbahubba: nu o sa lipseasca. Eu am propus data lasand locatia la alegerea voastra pentru ca eu vin oriunde se face.

Ultima editare de un moderator: 6 Mai 2011
  4. edu2004it 2nd Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    audi a4 2006
    DA MULTUMESC DE ....URARI. Asa e, am un servici stabil de ce nu am venit e ca eu duminica incep la 1 noaptea serviciul cam de aceea. Sper sa pot veni si eu pe la reuniunile acestea.

Ultima editare de un moderator: 4 Iul 2013
  5. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    audi a6 4f 2.0 tdi 2006 audi a6 4f 3.0 Tdi 2011
    edu2004it nu o lua in nume de rau, nu e baiat rau kontraok (ovidiu), e de nota 10 nu glumesc si cred ca el a spus-o in gluma. Lucrezi pe camion nu?Stim bine si eu si catalin cum e sa incepi sa conduci de la miezul noptii, e greu. Eu acum incep de la 3 dimineata si termin la 8-9 seara. Sunt beat de oboseala, dar ce sa facem asta e ,poate o sa alegem un loc unde sa fie ceva mai aproape pentru toti.

Drumuri bune la toti !

Mersi florin raman dator, te salut !

Ultima editare de un moderator: 6 Mai 2011
  6. edu2004it 2nd Gear Member

Locație:
    galati
    Masina:
    audi a4 2006
    Nu am luat-o in nume de rau sub nici o forma. Nu am de ce sa ma supar stati linistiti. Eu cu pazzo mai vorbim pe la telefon, nu e nimica cu suparare. Drumuri bune.

Ultima editare de un moderator: 7 Mai 2011
  7. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    :sign_ot:Am luat examenul permis 'C'!!!:arco:
    Hai baieti, sa gasim locatia aia!!!!

8. juliano37 1st Gear Member

Locație:
    Roma
    Masina:
    Ford Ka, Golf IV
    salutare baieti, cand mai faceti cate-o intalnire de genul asta, anuntati-ma si pe mine. Vin si eu. Primiti pe cineva de la Roma fara limita de km? :)

9. bencheacata

bencheacata Silver Member

Locație:
    Bacău
    Masina:
    Audi Q7 4L 3.0TDI quattro
    Desigur Juliano , cu cea mai mare placere esti binevenit si chiar suntem bucurosi ca se mareste lista noasta de candidati la intalnire:sign_welcome:

10. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    Bine ai venit printre noi Juliano sigur ca esti binevenit cu cea mai mare placere stai cu ochii pe thread-ul acesta ca aici ne punem de acord.Daca ai citit tot de la inceput cred ca ti-ai dat seama ca s-a facut prima intalnire.Acum vrem sa o facem pe a doua si,momentan ar fi pe 29 mai.mai ramane sa gasim o locatie.:sign_welcome:

11. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    din partea lui giuliano fara numarrrrrrrrrrr.....km:sign_welcome: te salut si poate ne vedem la urmatoarea intalnire sanate!!;)

Felicitari PAZZO :applaus: si multi km fara nici un incident rutier :racer:

Ultima editare de un moderator: 9 Mai 2011
  12. juliano37 1st Gear Member

Locație:
    Roma
    Masina:
    Ford Ka, Golf IV
    N-am mai mancat o bere cu romanii mei de mult timp.. ar fii fain!

13. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Din cate am citit ,caracteristicile locului de intalnire ar trebui sa fie urmatoarele:sa fie apa(mare,lac),eventual padure, sa fie parcare(destul de mare pt toata lumea si de preferat fara plata), sa fie loc de gratar!Concluzie:stiu ca o sa ziceti "hai mah...iar?", dar imi asum riscul si propun Voltri(Genova).E plaja,parcare fara plata,se face gratar si mai e si un supermarket mare la 2 pasi(nu ca am veni nepregatiti...dar asa pt orice eventualitate).Se merge prin oras pana acolo...nu munti ..se poate si fara autostrada!Iar daca propunerea mea displace..nu ma supar!Macar nu mai plecam de la 0..plecam de la 1!
    "Silvio"..ai zis ca mai cunosti in zona..poti confirma sau infirma spusele mele!

14. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    Zona e frumoasa,Voltre eu am fost an portul de marfuri,acolo nu poti intra si nici nu ai ce face acolo,nu as pute sa spun un loc exact pentru-ca eu am vazut de sus de pe autostrada,nustiu o sa fiu mai atent ca trec miercuri sau joi prin zona mai e timp sau sa mai propuna si alti colegi o locatie.

15. CB927MF

CB927MF Audi Expert

Locație:
    **VrAnCeA®**
    Masina:
    AUDI A6 1.9TDI AVF 131Cp 2002
    Propun si eu ca locatie Lago di Garda (Localita Torri del Benaco Via Gardesana, 58 VR ) astea sunt coordonatele 45.60627,10.685685 aici este o parcare destul de mare unde costa 1,00eu/ora iar loc de gratar este exact pe marginea lacului. Este o zona superba spun asta cunoscand zona. Parcarea se afla exact in fata castelului.

Ultima editare de un moderator: 4 Iul 2013
  16. kinezu

kinezu 3rd Gear Member

Locație:
    Genova, Italia
    Masina:
    Audi A4B8 2.0TDI
    Florin,o sa razi.:)...dar sincer Lago di Garda mi-a trecut si mie prin minte.Am fost in vacanta in vara anul trecut :yahoo: si ne-a placut mult!Dar necunoscand locul prea bine...am zis ce rost are?..Propun un loc pe care doar l-am vizitat?!?!Mi se pare fain ca locatie..:yum:..la momentul asta sant putin peste 50% ca merg.Ramane de vazut cum mai merge pe la munca, sa pot spune DA 100% :superman:!Sa vedem reactia celorlalti!

17. taz quattro

taz quattro 6th Gear Member

Locație:
    Constanța / Aosta - Italia
    Masina:
    A6 C6 3.0tdi Quattro 165 kw/ex A6 C6 3.0tdi quattro 166 kw sline pachet s6/ex. A4 B6 2.5tdi quattro
    sal daca e duminica eu vin cu cea mai mare placere fara nr de km (nu merg pana in calabria sa se inteleaga ) :) ramane pe 29 mai ? merge GARDA sau VIVERONE la mai mare ....

18. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    Nu mai propune nimeni nici o locatie??

19. pazzo 5th Gear Member

Locație:
    italia reggio emilia
    Masina:
    Am spus ca las la alegerea voastra locatia insa vin si eu cu o propunere.Zic sa ne intalnim la Parma.Florin cunoaste zona numai buna de gratar langa PO cu padure si parcare mare si gratis.Ideea e sa fie umbra si cine are pasiune poate sa arunce si un bat in apa.

20. silvio

silvio Silver Member

Locație:
    Milano
    Masina:
    Acolo vroiam si eu sa propun si putem sa ne ancredem in florin ca o sa gaseasca el un loc frumos,daca se poate fara parcari cu plata bravo pazzo va salut pe toti

Distribuie pagina asta