1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnire nationala 2014 - Baile Felix

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de ovidiutm, 22 Iul 2014.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    Deci..
    sa incepem cu ce se cuvine : multumuri si aprecieri organizatorilor pentru ce au organizat ( si au organizat bine) , pentru efort, pentru ce au pregatit, pentru atentii, pentru tot. din cauza unor principii nu le voi da numele. :p
    a iesit totul ok . totul a fost frumos de cand am ajuns pana cand am plecat ;)
    ne-am simtit bine cu totii la un loc, indiferent care de unde a venit. si asta conteaza pana la urma. ca asta a fost scopul intalnirii: sa ne simtim bine si , vorba lui Zoli, dupa ce bem ceva sa ne si cunoastem :)

postez si eu cateva poze facute cu "sapunul" . :photo:
    dar le asteptam pe alea profi ;)

Ultima editare de un moderator: 2 Noi 2014
  2. h0rm0n

h0rm0n 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A4B8
    Niște detalii/dotări și prețuri la fiecare masină nu pui?
    :)

3. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Ma bucur daca v-au placut intalnirea si suprizele! ;)
    Abia am asteptat sa ma reintalnesc cu voi, familia Audi si chiar daca am alergat de colo-colo, am compensat cu un program prelungit la piscina.
    boresque, iti multumim si tie pentru surpriza placuta pe care ne-ai facut-o.
    De asemenea multumesc si oradenilor care, desi in numar mic, ne-au ajutat cu traficul, in special Adi, Andra si Vlad.
    Si nu in ultimul rand, noi, Timisoara, va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi la inca un eveniment marca clubaudi.

Ultima editare: 2 Noi 2014
  4. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    @h0rm0n cand imi vad masina in poze si in film... iti spun tot ce vrei sa stii :)
    Ovi , as fi prelungit si eu programul la piscina.. dar un rasarit sub nori am mai vazut si eu :) plus ca Sandu era tot mai amenintator :haha:

Ultima editare: 2 Noi 2014
  5. coco_catalin

coco_catalin Gold Member

Locație:
    Botoșani
    Masina:
    Audi A4 B5 / 1.6 ADP / 101 CP / 1997
    Ovi: Asa e, moldova a fost absenta... iar.[/QUOTE]

Totusi am vazut un audi rosu de BC :) Tot e bun... :)

6. Adrian.

Adrian. 1st Gear Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    A4 1.9 Tdi
    Băieții, în primul rând îmi voi cere mii de scuze ca nu am putut fi alături de voi sâmbătă, în acelaş rând îmi cer scuze şi în numele orădenilor care nu au fost la întâlnire ori din motive personale, ori nu ştiu. Vreau să mulțumesc pentru atenție ! Mă bucur că vați simțit bine ( sau mai puțin bine, din cauza prezenței) la noi, prin intermediul acestui mesaj vă salută si RGO. Sper să mai veniți şi la anu , vă aşteptăm cu mult drag.

7. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    In sfarsit am ajuns si eu acasa, ca de obicei ultimul :)

8. Sonia-Monica

Sonia-Monica 1st Gear Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A1 1.4 TFSI 122 CP 2011
    Super intalnire! Eu una m-am simtit minunat (chiar si in prezenta TDI-urilor cu "i" rosu din Mures:)) ) Felicitari si multumim!!

9. JSA

JSA 1st Gear Member

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    Audi A3 8L 1.9 tdi ASZ ,Skoda octavia 1.9 tdi 2003,
    Foarte reusita intalnirea :D multumiri si aprecieri organizatorilor. O asteptam pe urmatoarea ! xD

10. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    Ma bucur ca am putut fi si eu alaturi de voi, chiar si pentru cateva ore in timpul cat am stat si eu acasa (weekend), pentru ca azi m-am reintors in delegatie in Austria! A fost frumos, multumesc inca o data pentru cadou!
    Duminica pe la ora 14 aproximativ, am intalnit in trafic la iesire din Oradea spre Cluj, convoiul Targu-Mures, nu stiu daca m-a observat careva, eu v-am vazut! Numai bine tuturor!

11. GLS

GLS 5th Gear Member

Locație:
    Oxford & London
    Masina:
    Audi A4 B6 Cabrio 1.8T 2003 Ex Audi A6 2.5 TDI 2003
    Ma bucur ca ati ales orasul nostru ca destinatie cu toate ca multi dintre oradeni nu au apreciat faptul acesta si nu si-au sacrificat cateva ore sa apara si ei, insa nu ii condamn, daca au avut altceva mai bun de facut, treaba lor. Eu personal m-am simtit foarte bine alaturi de niste straini pe care parca ii cunosteam de o perioada lunga de timp si nu preferam in nici un fel sa fi facut altceva in acea zi.

Multumesc pentru cadou, are un loc de onoare in camera mea unde il vad zilnic. :)
    Astept cu nerabdare filmarile si restul pozelor.

In viitor sper sa pot fi prezent la mai multe intalniri nationale, asta daca soarta nu ma va obliga sa ma despart de masina mea, ceea ce pe zi ce trece pare tot mai inevitabil.. :( asta e.. sper ca pe viitor sa reusesc sa revin la cele patru cercuri cat mai repede posibil, chiar si daca nu, eu unul mereu ma voi simti ca un membru.

Ultima editare: 3 Noi 2014
  12. mircea_glontzu

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    nu te-am vazut... :sadlike:
    se accepta scuza cum ca se anuntase MCV la iesire?
    doar dupa el ne fugeau ochii. nu de alta, dar "selfie-urile" lor sunt tare scumpe :)

13. iulianburleasca

iulianburleasca 2nd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 Avant, 2.0 TDI, 2009
    Super intalnire!
    Felicitari organizatorilor!
    Deci ce gust are acum cafeau cand o savurati din cea mai Audista cana? :p

14. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Iuliane, tocmai ce ma pregateam sa postez si eu insa mi-ai luat-o inainte cu poza asta! :)

15. CLM

CLM Platinum Member

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    B6 1.9 Q; ex: B5 1.8 Q; ex: B5 1.8T; ex: B4 2.0;
    Frumoasa intalnire, ca mai toate de altfel.
    Felicitari si multumiri organizatorilor si celor implicati, ne-am simtit minunat!
    @MRR : te-am observat ;)
    @ coco_catalin cei din Tm s-au ocupat de toate detaliile... inclusiv sa avem masina din Moldova :)
    Pe viitor atentie cat va expuneti la abur fiindca provoaca ameteli, dureri de cap, etc. :)

Ultima editare: 4 Noi 2014
  16. MRR

MRR Silver Member

Locație:
    Oradea
    Masina:
    Audi A4 B8 Avant 2.0 TDI CR (CAGA),143 CP,2009
    mircea-glontzu, da da, toata ziua a fost MCV-ul la iesire din oradea spre cj, probabil verificau masinile de stampilele si voturile furate pentru nea Ponta : )).

CLM, mersi de raspuns, cum am zis, s-a nimerit sa va intalnesc pe drum si v-am vazut!;)
    Drumuri bune tuturor si numai bine!
    Sa auzim de bine!

Ultima editare: 4 Noi 2014
  17. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Multumesc tuturor celor care s-au implicat,ma bucur ca am revazut prieteni vechi si ca am refacut "dusmania" cu Glontzu si CLM, sper sa ne revedem curand cine stie,poate la Bucuresti asa cum a promis Lucian190 sau poate chiar la Sibiu undeva in primavara,dar nu promit nimic :P Il felicit pe Ovidiu,caruia trebuie sa ii multumim ca ne-a demonstrat ca intalniri destul de mari inca mai sunt posibile cu membrii acestui forum si nu sunt doar posibile ci si frumoase.Numai bine si tuturor celor carora nu am reusit sa le strang mana la plecare.

18. iulianburleasca

iulianburleasca 2nd Gear Member

Locație:
    Pitesti
    Masina:
    A4 Avant, 2.0 TDI, 2009
    Ovi am postat cat am putut de repede poza pentru ca eu eram nerabdator va vad cat de faine sunt pozele la rezolutie mare si am vrut sa o impart cu tot forumul.

Eu sunt f f f curios sa vad filmuletele :)

19. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6 3.0 224CP, Touareg 7P 3.0 240CP
    Salutare,

ma bucur ca am reintalnit prieteni vechi si altii noi, multumim Ovidiu pentru organizare, ne-am simtit foarte bine. Sper sa se fi incheiat perioada de pauza la capitolul intalniri, astfel incat sa reusim sa ne vedem cel putin o data pe an de aici in colo.

Mi-a placut mult ideea cu cerculetele din masini, si faptul ca s-a putut realiza, adica ca toti au avut rabdare.

Singurul repros catre Ovidiu ar fi ca a adus prea putine fete in piscina.. sper sa se concentreze mai mult pe acest aspect la urmatoarele intalniri!! :p

Pozele facute de mine(rez originala) le gasiti aici: http://s.go.ro/amcdv
    Filmarile sunt deja in "studio", asteapta sa fie prelucrate.

Toate cele bune, sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire.

Sandu.

20. Vlad04NOZ

Vlad04NOZ Gold Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi B3 1.8S & Audi A4 B5 Avant
    Atasez cateva poze de la intalnire....nu foarte multe, asteptam montajul ;)

Sandu multumim pentru poze :friends:
    Asteptam urmatoarea intalnire....ma bucur ca am intalnim membrii ClubAudi noi si am reintalnit cativa prieteni mai vechi cu care m-am intalnit la alte intalniri clubaudi.

Poza cu "cerculetele Audi" a meritat fiecare minut de asteptare....a iesit bestial;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta