Intalnirea anuala de iarna - Ranca febr. 2010 (jud Gorj)

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de deocamdata, 29 Sep 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. sse 1st Gear Member

Locație:
    ardeal
    Masina:
    audi
    O parere de "boboc" se poate ?

2. mlozoveanu

mlozoveanu Bronze Member

Locație:
    Somewhere in the jungle (Buc)
    Masina:
    A4 8E Avant 2.0 TDI 103 KW
    Am vorbit cu un prieten care a fost la Straja in iarna trecuta si mi-a zis ca nu recomanda Straja deoarece nu sunt parcari pe acolo, se parcheaza pe marginea drumului si a auzit multe persoane care se vaitau ca si-au gasit masinile lovite din cauza patinajului celorlalte masini iar urcarea este cam greoaie daca nu dezapezesc drumul.

Asa ca sunt pentru Ranca !! :eyebrows:

@calintes: eu ma bag sa ma tractezi, dar te voi servi cu o licoarea magica :) nu cu vin fiert (recomandari de licoare magica poti lua de la deocamdata)

@sse: Povesteste-ne bobocule !;)

3. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Nu ta avanta in afirmatii total nefondate.
    Acum nu demult am avut santiere paralele in Piatra Neamt, Craiova si Bucuresti. Faceam 15.000 km/luna. Deci ... hai sa facem o intalnire in Amsterdam. De o zi. Cu drum fara oprire atat la dus cat si la intors. Mi-e complet indiferent. Faptul ca pt tine 600 km e o distanta enorma nu inseamna acelasi lucru si pentru altii.

P.S. Nu m-am suparat. E de inteles. Si eu poate, la varsta ta ma "avantam" mai usor in discutii.

Ai idee cati membrii din Bucuresti au fost la Cavnic ? NU! Habar nu ai ... Si s-a condus pe zapada si drumuri inghetate 11 ore. Si nu a comentat nimeni nimic.
    Constanta ... abia au reusit una sau doua intalniri locale cu doar cativa membrii. Vezi ex. Brasov. Desi de 2 ori am fost aproape la ei acasa, in afara de Catalin care a fost in trecere, nu a aparut nimeni.
    Cine vrea sa vina vine si la "capatul pamantului". Cine e comod nu o sa se deplaseze pentru o intalnire nici dintr-o camera in alta.
    Grup restrans ... hai sa fim seriosi ... ma fai sa rad. (ironic binenteles) In ceea ce priveste capacitatea de cazare am spus minim 50 locuri (adica 25 camere) ...
    Ma opresc sa-ti demontez afirmatiile. Sper sa te opresti si tu in a le face fara o argumentatie solida.

P.S. Datorita argumentelor anti Straja, locatia ramane Ranca, fapt pentru care am modificat si tilul acestui thread!

Ultima editare: 30 Sep 2009
  4. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Eu am zis de la inceput....ideea acestui drum, este ca ajungi ca o leguma, nu ca este imposibil de facut. Si stiu si ce inseamna sa faci 15k km pe luna... si eu am avut santiere in acelasi timp in Cluj, Craiova, Bucuresti si Constanta (pe langa cele din Moldova). Nu asta e ideea...ideea e sa facem intalnirea de minim 3 zile :) , ca sa ne putem bucura cat de cat de ea! (pentru cine poate veni de joi)

Iar in legatura cu membrii din anumite zone...da, am tot respectul pentru Tm si MM si nu ii pot intelege pe cei din apropiera zonelor in care s-au tinut intalnirile si abia daca au aparut...

P.S Cristi, eu acum am facut 1350 si sper sa fac si in februarie 2000... Si cum zici ca sunt 600km intre Tm si cavnic? Am cautat pe net, si mai mult de 400 nu imi ies? Ma rog, nu mai are importanta... Sper sa ne vedem la Ranca!:photo:

5. dany-yzo

dany-yzo 4th Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    golf 4, 1.9tdi, 2004
    sunt pentru ca baietii din tm au facut un MIC ocol ca sa facem o coloana mare spre Baia Mare....

6. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Incearca TM-Deva-Alba Iulia-Cluj-Baia Mare-Cavnic nicidecum TM-Arad-Oradea-Satu Mare-Baia Mare-Cavnic.

Ontopic: ramane sa ne concentram pe Hotel NT?

7. mlozoveanu

mlozoveanu Bronze Member

Locație:
    Somewhere in the jungle (Buc)
    Masina:
    A4 8E Avant 2.0 TDI 103 KW
    Hotelul NT este cel care se va deschide in decembrie ?:ermm:

8. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Gorobete de ce nu ai zis nimic la Albota ??la masa sa discutat,sa si strigat in gura mare,chiar nu pricep,cand ne intalnim nimeni nu zice crr..,iar de pe scaunel acasa avem obiectii,uite la anu in sept cheama-ne tu in Moldova,vei fi surprins cati vei numara din Tm.Ce sunt 600km?nimic daca e pana acolo,hai sa ramana Ranca si urmatoarea vedem.Acum MD nu va veni din cauza distantei?Apropo si eu am licenta.
    Hai toate bune.

9. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    Aline, vezi ca am notat. Cand plecam?:p

10. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Ramane ca eu sa incerc sa ajung in week end in Ranca sa vedem ce si cum (inclusiv acel hotel nou despre care v-am zis).
    Intre timp am luat legatura cu NT sa vedem o cotatie de pret.
    Cat despre Amsterdam ... o facem pe cea de toamne ... numai in ciuda unora :p

11. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Cristi, vezi ca ma confunzi si mai bine nu te-ai arunca in afirmatii de gen... Plus ca daca citeai ce am scris, ai fi vazut ca m-am gandit sa organizez urmatoarea intalnire dar nu am cum.
    Eu am zis aceste lucruri si la Albota si culmea, erau multi care erau de aceeasi parere, in special in privinta lunii februarie,care este una de sesiune,dar acum nimeni nu mai zice nimic. Inlusiv sotiile la vreo 2 membri au zis ca nu pot veni din aceasta cauza... Majoritatea membrilor cu care eram, erau din zona MM si cativa de pe langa Sibiu parca...ar putea macar sa confirme!
    Ma rog, am zis si inchei aceasta discutie...voi face tot posibilul sa ajung.

12. gabrielgorgan

gabrielgorgan 3rd Gear Member

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    Audi A4
    Lasati cearta. De abia incepem sa ne formam intr-o familie si incep discutii care nu isi au rostul. Adevarul este ca am fost putini din MD (3 masini nu 2) dar vreau sa spun ca Threadul nu prea a fost mediatizat, eu am aflat de aceasta intilnire dupa ce am propus sa ne intilnim macar 200 de masini si am postat pe intilnirea membrilor din TM (acolo am aflat de intilnirea anuala de la Albota) pentru ca dupa cum am mai zis sunt mai uniti fata de altii (imi cer scuze daca supar pe cineva dar o fac fara intentie) acum intelegeti de ce am postat acolo. Intrebarea mea este cind incepe lista? ca cea de la Albota cind am intrat era inchisa si acum vreau sa sa fiu pe lista. (chiar daca sunt din MD si sunt ....Km ). In rest multa bafta la examene.
    PS Toti cei din MD hai sa facem o intilnire cum a fost la Han si discutam despre intilnirea de la Rinca.

13. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Asta e MAXIMA :mad:
    De intalnirea de la Albota se vorbeste din 9 mai! Deci cu 4 luni jumate inainte de intalnire !!!!!!!!
    Thread-ul a fost sticky!

Ce vreti mai mult ???????? Sa sun fiecare membru in parte periodic si sa-l rog frumos sa participe ??????? :wtf::wtf::wtf:

Crede-ma ca altele au fost cuvintele scrise prima oara dar din respect fata de membrii am reformulat totul!

Extraordinar! Incredibil ........................

14. DUM

DUM 4th Gear Member

Locație:
    Arad
    Masina:
    Audi A6 4 F , acum cu upgrade 220 CP
    Salutare!

Este greu sa se hotareasca lumea, din pacate , cu privire la locatie. Am citit parerilor tuturor, intr-adevar este sesiune in februarie dar , parerea mea sincera, ca am trecut prin mai multe faculati cu examene, ca dupa data de 20 februarie, se cam termina sesiunile peste tot, asa ca daca s-ar organiza intalnirea dupa 20 februarie ar fi sanse mai mari de a participa membrii care dau examene in acea perioada si care ar veni, cuplacere dupa o sesiune de iarna .Evident este o parere. Eu oricum vin indiferent unde si cand se face, evident sa nu se intample vreo nenorocire sau ceva pana atuncea.

15. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Eu sunt sigur ca va fi un poll pentru fixarea datei, deci studentii care merg la intalnire pot vota data dorita si la sfarsit vedem ce iese.

16. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Facem.
    Dar nu deschid un topic separat pt a nu da posibilitatea sa voteze celor care o fac doar de "amorul artei".
    Consider (si sunt sigur ca vorbesc in numele tuturor) ca au drept de vot cei care au fost macar la o intalnire. Stiu ca este un gest discriminator excluzandu-i pe cei care intr-adevar vor sa vina si nu pot sa voteze dar uitati-va la votul pentru intalnirea de la Albota si-mi veti da dreptate. (pt alegerea locatiei au votat 56 membrii; - au venit doar 23 adica 41%).

Deci:

12-14 februarie: deocamdata;
    19-21 februarie:
    26-28 februarie:

Rog sa votati folosind quote si sa va treceti numele in dreptul datei. La sfarsit numaram :)

Am votat 12-14 pt ca sper sa fie zapada

17. ovidiutm

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    12-14 februarie: deocamdata; ovidiutm;
    19-21 februarie:
    26-28 februarie:

18. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    12-14 februarie: deocamdata; ovidiutm; jony;
    19-21 februarie:
    26-28 februarie:

Si daca am examene pot sa lipsesc de la ele ca sa vin la intalnire:friends:

19. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    eu deocamdata nu votez nimic.. doar ca sunt PENTRU organizarea intalnirii :p
    nu pot sa votez pt ca astazi am primit o hartie care se numeste preaviz :crying:
    oricum. sper sa fie ok. si sa fiu si eu prezent

20. gelu ispas

gelu ispas 6th Gear Member

Locație:
    Caracal
    Masina:
    audi A4 Avant
    Ar trebui să voteze întâi studentii si după aceia "bătrînii satului".Sa vedem câţi votează şi câţi vin.
    Eu nu voi vota pentru că vin în orice perioadă.
    Lăsaţi cearta pentru că la întâlnire nu o să mai vorbiţi unii cu alţii,sau cine se ceartă *se iubeşte*:friends:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta