1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea anuala de iarna - Ranca febr. 2010 (jud Gorj)

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de deocamdata, 29 Sep 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Ramane Onix.
    Am vb astazi.
    Conditiile au ramas aceleasi chiar daca nu ocupam tot hotelul.
    Avem termen pana vineri sa platim 50% avans.
    Dei ... pentru cei care nu au platit inca ... va rog frumos.

Multumesc!

2. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    1.deocamdata: 2 persoane
    2.calin: 2 persoane
    3.sandu: 2 persoane
    4.gelu: 2 persoane
    5.johny: 2 persoane
    6.ovidiutm: 2 persoane
    7.Cristi S: 2 persoane
    8.xaby: 2 persoane
    9.musicdok: 2 persoane
    10.DAN.TG-MURES: 2 persoane
    11.alin petrean: 4 persoane
    12.colin: 2 persoane
    13.mlozoveanu: 2 persoane
    14. cornelp: 1 persoana

albastru=achitat

Total: 29

Ultima editare: 20 Ian 2010
  3. jony

jony Gold Member

Locație:
    Craiova
    Masina:
    audi a4 2004, 1.9TDI, 131 cp, 6 trepte
    :blahblah1::blahblah1::blahblah1: vedem noi la ranca, poate si tu o sa fi unul din laudatorii mei :p

4. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Cu parere de rau va anunt ca nu sunt sigur ca voi reusi sa vin cu voi,singurul motiv sunt banii;si poate nu era asa dificil daca nu ma lasa ambreiajul saptamana trecuta.Alin a avut dreptate cu avansul care trebuia dat inainte de sarbatori,eu unul am zis ca ma voi descurca in ianuarie dar m-am impotmolit,oricum fac tot posibilul.
    Stiu ca sunt offtopic si voi sterge postul mai tarziu.
    Va salut pe toti.

5. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Nu esti off topic Cristi si nu trebuie sters postul.
    Eu insistam sa nu mai posteze aiurea cei care chiar nu au nicio legatura cu intalnirea.
    Sincer ... chiar imi pare foarte rau :(

6. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Update ...

6.ovidiutm: 2 persoane[/COLOR]

11.alin petrean: 4 persoane

albastru=achitat

7. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Update ...

6.ovidiutm: 2 persoane[/COLOR]

11.alin petrean: 6 persoane

TOTAL=29 persoane

albastru=achitat

8. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Update ...

6.ovidiutm: 2 persoane

11.alin petrean: 6 persoane

TOTAL=29 persoane

albastru=achitat

Avand in vedere ca luni fac plata avansului si voi comunica numarul de camere rog pe cei care considera ca vor veni 100% sa-mi spuna cat mai urgent.

9. pasbogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    s4 c4 2.2 20v t quatt,100 C4 v6,coupe b2 2.2 20vt quatt,samurai,LT35,90 b2 quatt
    Si eu sa inteleg ce?Este o un eveniment privat cu limita de membri?fara actiuni care implica masinile in sine?
    Intrebarea mea referitoare la actiuni care implica masinile a fost pertinenta.Acesta este un forum public.Posturile se sterg in functie de ce?La sectiunile TEHNICE nu prea vad aportul nimanui.
    DACA ESTE UN EVENIMENT PRIVAT iar un circuit pe zapada pentru concursuri de quattro vi se pare deplasat,nu mai folositi denumirea intalnirea anuala audi.
    SAU nu este audi?este intalnirea forumului in sine?a unora?:mad:

10. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Participi la intalnire ?
    Nu te vad pe lista doritorilor (deci cu atat mai putin a celor care au platit).
    In fapt ... ce doresti ? Sa ne faci programul ? Nu ti se pare penibil ?
    Ai fost vreodata la intalnire ? sa vezi cam in ce consta ?

Ti-am sters posturile deoarece le-am considerat fara subiect (la fel ca si acesta la care-ti raspund).

11. pasbogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    s4 c4 2.2 20v t quatt,100 C4 v6,coupe b2 2.2 20vt quatt,samurai,LT35,90 b2 quatt
    Inainte sa vin la intalnire(eu si muti altii din cluj,suntem destui) am intrebat daca ar fi posibilitatea organizarii unui circuit pe zapada care sa il facem din anvelope uzate aduse de acasa vopsite sau nu.Ce e asa fantastic in a intreba asa ceva.NU nu am fost la intalnirea club audi.In ce consta?trebuie sa ghicesc?De obicei se pune un link cu poze de la evenimentele anterioare astfel incat noii participanti sa isi faca o imagine despre eveniment.Referitor la cazare..+5 sau 10 sau 20 participanti din Cluj nu trebuie neaparat sa se cazeze in acelasi loc daca nu sunt rezervari.Problema cred ca este a mea,am asociat intalnirea club audi cu o intalnire pasionati de audi.
    Niste detalii referitoare la orarul evenimentelor intalnirii cred ca ar fi binevenite.

12. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Daca "viteji" ca tine s-ar inscrie din timp exista si un orar al intalnirii.
    La Albota a fost organizata intalnire cu reprezentantii importatorului si a fost prezentat A5 Sportback inainte ca el sa ajunga in show room.
    Anul acesta se conturasera cateva evenimente impreuna cu Porsche, Nurvil si poate Tess.
    Cand vrei sa organizez evenimente si pt cine ? Pt niste participani virtuali din Cluj (sau de oriunde altundeva) ?!?!?!?!? :tocktock::tocktock::tocktock:
    Vino frate cu initiative si lucruri concrete din timp nu cu 2 saptamani inainte de intalnire.
    Crezi ca Porche sau dealerii oficiali stau "la ordine" asteptandu-ti comanda ?

Am impresia ca-ti bati joc de noi!

13. pasbogdan Silver Member

Locație:
    Cluj-Napoca
    Masina:
    Da,pentru niste potentiali fani audi din cluj si nu numai.De obicei se organizeaza un eveniment sau o expozitie pentru niste potentiali vizitatori.Romexpo sau Expotransilvania nu organizeaza evenimente pe baza de rezervari.Doar mediatizeaza cat mai bine evenimentul.
    Ca orice POTENTIAL participant la un eveniment am intrebat care este programul intalnirii.Nu sunt organizator,de aceea am intrebat.Imi bat joc de voi?asta ce inseamna?daca intreb ce voi face 3 zile inafara de ski e bataie de joc?Nu aveti o atitudine normala.Felicitari organizatorilor pentru efort.Insa atitudinea de a divulga un program al unei intalniri doar dupa rezervari este una anormala.De ce rezervari?pentru cazare?cazarea nu este o problema.Sunt sigur ca pe o raza de 100km se gasesc cazari din abundenta.Pe mine NU ma intereseaza in mod deosebit unde se cazeaza organizatorii,ma intereseaza actiunea in sine:evenimente cu caracter sportiv(daca sunt),discutii tehnice cu membrii participanti,schimburi de opinii si pareri referitoare la unele aspecte(upgrade)la:motor,electronica,diagnoza,schimbari de soft,management motor gen vems,suspensii,transmisie,ambreiaje,frane,jante,anvelope,estetica si mai putin linii audio.
    Poate mi-am creat un obicei de la intilnirile cross/enduro,care au acest calendar.
    Nu are rost sa se ofenseze nimeni.Nu am contestat eforturile organizatorilor,eram curios de caracterul intalnirii.

Cu respect(nu stiu de unde imaginea de "viteji")
    Bogdan Pascu

14. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Avand in vedere ca aceasta intalnire a fost la un pas sa nu se tina din cauza diferentei mare dintre cei care doar vorbesc si cei care si fac ceva (de aici afirmatia mea legata de viteji) tot ceea ce-mi propusesem sa pregatesc s-a dus pe apa sambetei.
    Vroiam un test Q7 face lift vs Allroad face lift vs Q5 vs A4 quattro la urcarea pe pista sau intr-o zona cu o inclinatie a pantei suficienta pentru a pune probleme.
    Urma sa facem o prezentare a ceea ce inseamna ABT (fiind tunerul de casa a celor de la Audi) si a solutiilor oferite pentru cele mai cunoscute motorizari si modele.
    Cu cei la Porsche nu am stabilit inca exact cu ce urma sa contribuie (cei da la Albota stiu ca baietii chiar au fost super ok si ne-au pregatit ceva surprize deci si la Ranca urma sa fie ceva)
    Am negociat chiar si cu lautari pentru seara de vineri.

Nu cred ca ai observat evolutia organizarii acestei intalniri dar pana acum cateva zile erau 6 persoane doritoare din totalul de peste 40.

Pentru cine sa ma agit ?

Nu stiu daca iti poti imagina postura in care am fost dupa ce am agitat pe toata lumea sa "ma dau la fund" si sa contramandez toate aceste "initiative" pentru ca nu exista pic de responsabilitate si respect fata de ceea ce presupune organizarea unui eveniment de acest gen.
    E clar ca toti avem probleme si se poate intampla orice dar din pacate unii nu au avut nici bun simt sa spuna pur si simplu "nu mai vin"

Deci ... consider in continuare ca fiind inoportune interventiile tale, acum, cu cateva zile inainte de intalnire in special fara a cunoaste cuprinsul acestui thread.

15. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
  16. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    In urma discutiilor telefonice avute astazi as vrea sa anunt ca am rezervat in plus cateva camere dar am promis celor de la Onix ca miercuri ( 3 februarie) le voi comunica configuratia finala.
    Deci ... rog pe cei care vor sa vina sa ma anunte.

Multumesc!

17. dinel1959 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6
    La aceasta intalnire poate participa oricine?
    cum se procedeaza
    Cu cine trebuie sa iau legatura?:blownose::)

18. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Poate participa oricine.
    Detalii ai in thread-ul actual.

19. duud40

duud40 2nd Gear Member

Locație:
    Constanța / București
    Masina:
    Audi rs4 2007
    As da si eu o fuga. Am cautat in ultimele 5 pagini de posturi si primele dar chiar 40 de pagini n-am citit. Imi poate face si mie cineva un rezumat va rog frumos?
    As veni vineri sau sambata sa va salut, sa facem poze si eventual ceva activitati cu masina,din pacate nu pot sa stau peste noapte.

20. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    Cazarea este la Hotel Onix.
    Sigur ca esti binevenit.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta