1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea anuala de iarna - Ranca febr. 2010 (jud Gorj)

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de deocamdata, 29 Sep 2009.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6 3.0 224CP, Touareg 7P 3.0 240CP
    M-a sunat directorul de la Cindrel - Paltinis si am discutat despre oferta de cazare. S-a aratat foarte interesat de colaborare si de negociere, si a zis ca daca nu avem nevoie de nu stiu ce "hartie doveditoare"(daca nu stiti la ce ma refer va trimit PM :p) putem discuta foarte deschis pe marginea acestui subiect si m-a invitat sa merg pana acolo sa vorbim, nu la tel. Oricum i-am zis ca eu consider ca baza de discutie pretul din pachetul afisat pe site-ul lor de 6 nopti/2...am scris asta intr-un post anterior, adica suma de 580-3* sau 680-48*/cuplu/3 nopti cu MD inclus, ca baza de negociere. Daca mai adaugam cina aprox 60 ron(am luat pretul de la albota) x3 seri=180 ron (360/cuplu). Adica suma se va ridica la 940ron/cuplu la 3* si 1040ron/cuplu la 4*. De aici in jos cred ca un pret ok care as vrea sa il obtin ar fi sa ajungem la 800 respectiv 900 ron/cuplu, adica 140 ron reducere. Pt cei care doresc doar 2 nopti ar fi 535 respectiv 600/cuplu sau pentru cei care vin singuri se imparte la 2. Sumele astea sunt calcule aproximative, depind de negocierea cu hotelul.
    Numai daca va hotarati pe varianta asta, dau o fuga pana in sibiu sapt viitoare, sa nu ma plimb aiurea..

Aline, sti ca la Albota eu ti-am propus locatiile Straja si Ranca, mie imi e indiferent unde mergem, atata timp cat este partie :), dar uite ca depinde si de conditiile de cazare si preturile care le gasim. Asa ca nu trebuie sa fim neaparat legat doar de o locatie, am stabilit data - e batuta in cuie, acum in functie de hotel/conditii si pret putem stabili/vota locatia finala. Avem oferta din Sibiu mai gasim una buna si la Ranca si le supunem la vot!

PS Daca lautarii aia vin dor la Ranca si nu le place la Paltinis..atunci e clar ca trebuie sa renuntam la Paltinis :p

2. mlozoveanu

mlozoveanu Bronze Member

Locație:
    Somewhere in the jungle (Buc)
    Masina:
    A4 8E Avant 2.0 TDI 103 KW
    Mie imi miroase a vota de data aceasta locatia, intre Ranca si Paltinis :)

3. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6 3.0 224CP, Touareg 7P 3.0 240CP
    Eu nu vreau sa supar pe nimeni, vin doar cu pareri si sugestii, oricum ma supun majoritatii. :anbet: Oarecum imi sta in mana sa caut locatii, de 12 ani ma ocup de organizare revelion/schi austria si alte iesiri la munte cu gasca mea, poate de aia m-am bagat cu tot felul de idei :p :superman:

4. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Sa vedeti voi pana la urma ce Cavnic bagam nehotaratilor:)

5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Da' ce, ca mie mi-a placut la Cavnic... deci, cate voturi avem pentru Cavnic si cat pentru Austria? :moa:

6. TTs

TTs Pasionat Audi

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi TT Quattro 1,8T
    Eu votez pt Austria:p,desi sigur nu se va tine intalnirea aici:(.

7. masimo

masimo Silver Member

Locație:
    Baia Mare
    Masina:
    Audi A5 3.0 TDI with REVO Stage 3 DPF Bypass Software,VW Touareg 3.0 TDI,2011
    :applaus::applaus::applaus:Oooo...abia va astept,sa-l sun pe Pruna(asa il chiama pe patron)? Pun banere cu :sign_welcome:,prin tot orasul daca veniti:)! Ce mi-ar placea!!!

8. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Deoarece pana pe 24 timpul meu liber este inexistent si vad ca va grabiti in alegerea locatiei eu ma retrag din actiunea intalnirea din februarie.
    Vin oriunde si la orice tarif (sanatosi sa fim Doamne Ajuta)

9. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Na... doar nu te-ai suparat!? Ca oricum degeaba ne grabim daca n-are cine organiza... asa ca, spor la treaba si mai vorbim dupa 24.

10. dany-yzo

dany-yzo 4th Gear Member

Locație:
    bucuresti
    Masina:
    golf 4, 1.9tdi, 2004
    sa reeditam o intalnire foarte frumoasa??? ma uitam la stiri si vedeam ce frumos ninge la cavnic...eu sunt pt cavnic daca se propune...

11. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Lasa prostiile ca nu tine,timp este asa ca putem astepta pt.decisive,daca sa ales Ranca pai haideti sa consultam toate ofertele din statiune si daca consideram ca nu ni se potriveste nimic,alegem altceva,intradevar a fost frumos si acolo si acolo si la cavnic in special ca a fost gramada aia de zapada,dar am fost,nu trag mai spre casa ca mie unul nu imi place,dimpotriva cat mai departe sa fie,sper ca prin acest club sa vad si tara noastra.
    Hai o seara faina tuturor.

12. gabrielgorgan

gabrielgorgan 3rd Gear Member

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    Audi A4
    V-am spus ca nu sunt mediatizate intilnirile anuale. Am intrat aseara la membrii din Moldova si am intrebat daca este cineva care merge la Rinca (sau unde va fi aleasa destinatia) nici nu stiau ce se intimpla la Rinca ( imi cer scuze daca supar pe cineva)

13. mlozoveanu

mlozoveanu Bronze Member

Locație:
    Somewhere in the jungle (Buc)
    Masina:
    A4 8E Avant 2.0 TDI 103 KW
    Pai este problema lor...asta inseamna ca nu urmaresc toate sectiunile forumului, ci doar pe cele pe care-i intereseaza.

Din cate stiu eu thredul cu intalnirea de la Ranca e sticky:p

14. deocamdata

deocamdata Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    ALLROAD: 2009 3.0 TFSI ; 2006 3.0 TDI; RR Autobiography 4,4 SDV8
    Nu este nici o suparare Ovi dar urmareste un pic cursul discutiilor.
    La Albota stabilim pentru 100% Ranca. Apoi, fara a avea nici o cotatie sigura incepem sa discutam despre paltinis, ajungem la Cavnic si ne indreptam spre Austria.
    Pe bune acum ... si eu am gasit la Voineasa ceva misto si ieftin ... ce facem acum ... mergem unde este cel mai mic pret ?
    De ce nu facem o licitatie atunci ?
    Facem un caiet de sarcini cu cele necesare si o postampe SEAP.

Asa mi s-ar parea normal dar daca e graba ... repet ... nu e nici o suparare. Eu oricum vin oriunde si oricum

Se poate te rog sa-mi dati adresa voastra, a membrilor din Moldova unde intrii tu (chiar ... e o sectiune speciala a membrilor din Moldova de care eu nu stiu ?!?!?!) si o sa incerc sa vin pe la fiecare in zilele urmatoare sa va fac cunoscuta intentia noastra se a organiza intalniri anuale (intentie veche de vreo 2 ani de fapt).
    O sa-l rog pe Mos Craciun sa mi-l dea pe Rudolf sa-l inham la Allroad si asa rezolv totul intr-o noapte.
    Ce zici ? E bine ? E suficient ? Eventual pot sa fac si invitatii tiparite pe care sa le inmez personal domniilor voastre ...

15. gabrielgorgan

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    Audi A4
    Poate ca ai dreptate. Dar oricum si eu am dat de intilnirea de la Albota din greseala. Adevarul este ca ma uitam numai la unele probleme nu prea dadeam importanta la acele mici reclame ale voastre. Numai bine.

16. gabrielgorgan

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    Audi A4
  17. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    te-a intrebat o persoana pe topicul intalniri din Iasi, nu Moldova!!!
    se stie despre aceste intalniri si cand va fi posibil vom ajunge si noi cu mare placere

18. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    fara sa jignesc pe cineva.. dar astia sunt genul de membri care citesc forumul doar cand au probleme. si si atunci intra, si HOP deschid threaduri noi, chiar daca problema a mai fost discutata de 12 mii de ori.
    tocmai de aceea forumul e impartit pe mai multe sectiuni, printre care si cea de intalniri club-audi

19. gabrielgorgan

Locație:
    Dorohoi
    Masina:
    Audi A4
    Da Mrcea , poate ai dreptate, dar tu stii ce se intimpla in Bucuresti, Iasi sau poate Brasov?

20. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Ultima editare: 16 Oct 2009
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta