1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea anuala de primavara 2011 - 11-13 martie, Poiana Brasov

Discuție în 'Intalniri nationale' creată de Sandu_A6, 11 Noi 2010.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
  1. socratestanculescu 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi 100 2.3cod mot.NF,Audi 100 e.2 Turbo,Audi 200 mot.1B
    Intalnirea 11-13 Februarie

Va salut Domnilor,

Va propun urmatorul mod de a ''trata'' aceasta cautare a locatiei:
    1.Incadrarea in baremul de 320-340 lei in conditiile de cazare si hrana initial enuntate(confort si hrana civilizate,nu LUX);
    2.Intalnirea este intre membrii Club Audi Romania si,in acest sens,mi se pare RATIONAL SI LOGIC sa aiba loc intalnirea pentru a ne cunoaste,eventual a lega prietenii,a schimba impresii despre ''subiectele''cu care ne deplasam,a ne sfatui cu privire la diversele probleme tehnice cu care ne confruntam in intretinerea si repararea specifica diverselor modele Audi si alte aspecte legate de Club;
    3.Cine doreste ski,spa si alte distractii,avand in vedere timpul relativ scurt pe care-l avem la dispozitie,le poate avea-pe cont prorpiu-oricand alta data.
    Parerea mea(conform amendamentului 1 din Constitutia U.S.:dreptul la libera exprimare);o impatasiti bine,nu iara bine si nu-i cu suparare.
    Macar sa stim cum ''stam''...

All the best from Bucharest,
    Socrate Stanculescu

2. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6 3.0 224CP, Touareg 7P 3.0 240CP
    Socrate ai zis multe lucruri interesanta dar nu la obiect.
    Ce locatie preferi?
    Baremul acela, este pentru o pers, 2, 3?

3. dcaramarin

dcaramarin Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4-avant-2.0 CR, CAGB
    Salutare Sandu, spune-ne, cati au platit avansul ? ..personal sunt pentru prima locatie, Poiana BV. A doua locatie aleg Cota 1400. Mai departe de valea prahovei nu merg in conditiile astea de iarna....

4. socratestanculescu 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    First of all; Salut Domnule,

1.Locatia mi se pare normal si de bun simt sa fie accesibila ''tutulor'':);nu prefer o anumita locatie.Singura rugaminte este sa nu dardaim de frig p-acolo.
    2.''Baremul acela'' l-ati dat pentru 2(doua) persoane/perioada(11-13.02);la acesta m-am referit9d-voastra l-ati dat !)
    Consider ca tot ce am scris este corect si ''in normele legale'':)

:respekt:
    Socrate Stanculescu

P.S.
    Scuze de intarziere;probleme cu reteaua....

Apropos de mesajul D-lui dasi 35,

Banii ti-i virez in ''secunda 2''(on-line Ing -Ing)..!!
    Hotarati locatia ,avansul si ''m-am executat''...!!

:respekt:

Socrate

Ultima editare de un moderator: 9 Ian 2011
  5. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Domnule Socrate, vad ca esti foarte vorbaret dar te invit sa citesti si regulamentul. Vei afla acolo ca nu ai voie sa postezi consecutiv cat timp iti permite folosirea butonului EDIT, respectiv folosirea abuziva a lui QUOTE pe care iti placa vad sa il folosesti la fiecare mesaj.

6. socratestanculescu 2nd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:

7. ovidiutm

ovidiutm Moderator Staff Member

Locație:
    Timisoara
    Masina:
    A4 B6, 1.9 TDI ~ AVF/BGA + alte marci.
    Domnule Socrate, eu pot sa continui sa va avertizez verbal sau pot sa trec la penalizari. Inca o data repet, nu mai dati quote la ultimul post, scrie si in regulament. Mai inainte v-am spus si dvs. ce faceti? Exact opusul in postul de deasupra. Sau sunt eu paranoic si vad altceva?

Cand doriti sa postati, dati jos la baza paginii si aveti o casuta unde scrie "quick reply". Acolo dati click si scrieti ce doriti. Apoi click pe butonul "post quick reply". E atat de simplu.

8. dcaramarin

dcaramarin Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4-avant-2.0 CR, CAGB
    Stimati colegi, dupa ce am vazut toate ofertele puse la dispozitie de Sandu la pag.11 va supun atentiei ceea ce mie mi s-a parut a fi cel mai OK ca alternativa la varianta Poiana Brasov. iata:
    - Predeal, Hotel, Meitner, 3 stele......are afisata o oferta "team building" pentru grupuri de minim 30 persoane unde cazare cu mic dejun, dejun si cina/zi/persoana = 145 ron. Locuri de cazare spune proprietarul ca sunt in 27 de duble + 4 apartamente..suficiente zic eu.....necunoscuta ar fi doar numarul locurilor de parcare....dar se poate afla cu un tel.
    - pe locul doi ar fi Hotel IRI din Busteni unde am calculat din oferta pusa la dispozitie un total de 380 ron/2pers , adica 2 nopti cazare + 2*MD+ 1 pranz + 2* cina. Sunt 30 de camere dar iarasi nu se stie cat de incapatoare este parcarea...
    Cam astea ar fi in cazul in care depasim numarul de locuri din prima oferta cea initiala....Este posibil sa fi gresit pe undeva cand am calculat, va rog sa ma contraziceti cei care aveti rabdare sa va uitati din nou in oferte...

9. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Cred ca modalitatea cea mai simpla si mai eficienta e sa facem un poll si sa supunem la vot.

Ce ziceti?

10. Sandu_A6

Sandu_A6 Bronze Member

Locație:
    Tg. Mures
    Masina:
    A6 3.0 224CP, Touareg 7P 3.0 240CP
    Oricum facem numai sa facem o data, ca timpul trece si stam pe loc..
    Facem discutii pe langa subiect in loc sa discutam ce trebuie.
    Tiisoara ce zice? Carol, Deocamdata, Cristi S..?

11. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    audi 80 B4 1.9 tdi 90cp 1994; A4 1.9 TDI AVB 2004; A6 allroud 2,5 TDI BCZ 2004
    Hai cu poll-ul Sandu. Votam si stabilim. Cred ca in trei zile se poate stabili. Daca stam sa mai cautam ne prinde primavara. Oricum este imposibil sa ajungem toti la un consesns numai din discutii si pareri.

12. dcaramarin

dcaramarin Silver Member

Locație:
    Constanța
    Masina:
    A4-avant-2.0 CR, CAGB
    Votul meu :
    1- Poiana brasov, hotelul cu circuit inchis
    2- Predeal, Hotel Meitner - numai in cazul in care se depaseste capacitatea primei locatii...dar asta nu stim decat in momentul strangerii avansului. Apropo..Sandu mai e valabil contul de la ING pt virarea avansului?

13. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    Votul meu:
    1. Poiana Brasov - hotelul cu circuit inchis;
    2. Cota 1400 Sinaia - a doua varianta cu mai multi doritori.
    Eu am pus avansul, 150 ron, in contul de ING dat de Sandu, si astept confirmarea lui ca au intrat banii.

14. orgonaskaroly

orgonaskaroly Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
    Timisoara nu prea zice nimic, multi am avut alte prioritati in perioada asta, bugetul este foarte redus si cred ca sarim peste intalnirea de iarna. Pentru ca nu vreau sa vorbesc in numele colegilor ii astept si pe ei sa-si spuna parerea.

15. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    eu din pacate nu mai votez nimic...:(
    stiu, dupa asta o sa apara postari de genul " v-am zis eu?"
    "distractia" mea de iarna se va duce in service....:crying:
    deci.. cu parere de rau.. va spun ca eu n-o sa mai particip.
    e si un lucru bun.. Bogdane... o sa poti sa dormi cu Marius in camera :)

16. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    Vad ca incet incet se cam retrage lumea. Stiu ca veti spune ca fiecare are un motiv bine intemeiat, dar pe mine ma face sa inteleg ca totusi am avut dreptate: ne vom intalni doar noi astia mai noi in club. "Veteranii" se retrag unu cate unu. Nu-i bai, daca ne intalnim 10 membrii, tot e bine. Daca noi vrem va fi bine. Sandule, sper ca tu nu te retragi, macar tu sa fi din cei care au mai fost si la alte intalniri.

17. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Ma bucur ca sunteti determinati;)
    Inca nu spun "vam zis eu"
    Poate ar fi bine sa urmam exemplul colegilor de pe vw si sa facem un poll de genul:
    # DA, particip.
    # NU, nu pot veni la aceasta intalnire.
    # NU, prefer sa "sarim" intalnirea de Iarna si sa o organizam in primavara
    Parerea mea....

18. mircea_glontzu

mircea_glontzu Audi Expert

Locație:
    Târgu Mureș
    Masina:
    Allroad 2011 CAHA
    Luci. da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine ;)
    un asemenea poll e egal ca si cu polul pt alegerea locatiei.
    pentru ca daca saptamana trecuta ar fi trebuit sa votez as fi spus si eu un DA, hotarat.
    dar masina si defectiunile ei(sau alte evenimente) nu tin cont de aces pol..

Ultima editare: 10 Ian 2011
  19. filalucian

filalucian Platinum Member

Locație:
    Sibiu
    Masina:
    Audi A4 1.8t B5 1997
    Era o parere acuma nu trebuie sa ma te superi:p:);)
    Ideea e ca trebuie sa se hotarasca lumea acum ca deja e tarziu daca aceasta intalnire va mai avea loc.Tu esti o persoana,dar lipsa de implicare si interes a tuturor nu face decat sa arate ca lumea nu e cu adevarat interesata de prezenta din n motive,proprii si personale.Intrebarea ramane:Intalnire sau nu?In afara celor care au depus avansul eu tind sa cred pana la un poll,ca raspunsul e nu.Teoretic mai e o luna pana la intalnire si noi nu avem locatie.Sandu asa cum tiam mai spus,sa incerci sa ti cont de parerea fiecaruia e imposibil si impunerea unei locatii este necesara.
    Sper ca parerea mea sa nu deranjeze pe nimeni:friends:

20. otelea

otelea Silver Member

Locație:
    Câmpulung Moldovenesc
    Masina:
    Subscriu la ce a spus lucian. Eu chiar imi doresc ca aceasta intalnire sa aiba loc.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Distribuie pagina asta