1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea Club Audi Iasi / Miercuri / Ora 19:30 / in Parcarea din spatele Primariei

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de Merlin, 18 Dec 2007.

1. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    multumesc pt linkuri, imi era lene.
    se mai uploadeaza unul si acum, apoi le sterg de la mine din cont. mai sus ma referam la filme nu la poze. abia am vazut si nu mai pot edita :p
    revin cu likul pentru ultimul filmulet
    diabolick daca poti adu si tu aparatul
    te asteptam

2. BRT

BRT 6th Gear Member

Locație:
    Piatra Neamț
    Masina:
    Audi Q5 2.0 2012
    Observ ca a fost ceva treaba acolo...frumos...cu gumele cum stati?Ati mai lasat ceva carne pe ele:p?Sambata se tine ceva ca e posibil sa fiu si eu prin Is...V-am salutat!

3. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    intalnirea s-a cam mutat martea, s-a cazut de acord, fiind mai usor pentru toata lumea.
    doar daca e cineva dispus sa vina si sambata.
    eu maine sunt cam ocupat si din pacate nu cred ca pot.
    daca reusesti te asteptam martea la 18.30 la palat si daca e frig ne hotaram atunci unde mergem,dupa ce se incing un pic cauciucurile :p

iata si ultimul link : http://www.youtube.com/watch?v=N8M-QsUj8NE

la care se adauga si http://www.youtube.com/watch?v=eDGt1fg08Y8
    http://www.youtube.com/watch?v=6Z_Xe...eature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=7o6YV...eature=channel

Ultima editare: 21 Noi 2008
  4. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    Am facut un studiu pe internet , despre vremea de marti . Pe un site spune ca o sa fie innorat , pe un site zice ca o sa ploua , pe altu zice ca o sa ninge si pe ultimu zice toate trei fenomene .... . Vreun back-up plan ?

5. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Mda....este foarte posibil sa ne intalnim direct la London Pub unde Sorrow(Liviu) este o gazda perfecta si ne va retine cu siguranta o canapea ca si martea trecuta ;) Masinile oricum nu prea pot fi admirate noaptea...deci cred ca pe perioada iernii intalnirile for fi direct in London Pub, in afara de atunci cand ne vom intalni pe zi... Si oricum, mai mult ne intalnim sa stam la vorbe, sa schimbam pareri...deja ne cam stim iubitele...;)

6. sorrow666draku

sorrow666draku Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 (B7), 2006, 2.0TDI -140cp multitronic 7+1
    mda, maine seara ne intalnim din nou......:arco: ...de data asta vin si eu cu masina spalata.....sper k sa nu se depuna pe ea mult praf, azi i-am dat o spalare... TOP WASH + wax+ etc.... cine stie isi da seama:readit:
    PS: diabolik0007 te asteptam.....sper k pana la 18 ani sa nu iti schimbi parerea despre OOOO

7. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Inteleg ca ramane maine seara la 18:30. Eu voi veni cu masina mai murdara de data asta;eu am aranjat-o pt martea trecuta sa dea bine in pozele din Playcar. Ne vedem la palat sau la Liviu acasa?;);)

8. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    la palat la 18.30 si apoi vedem unde mergem. nici eu nu o mai spal:p

9. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    La 18:30, dar va rog, nu intarziati, in fata la palat...pentru ca sa ne delectam putin cu masinile, apoi, pe la fara 10 sa plecam la London, ca altfel inghetzam de tot! Deci incercati sa veniti la timp...

P.S.: Glumaretzule, te rog adu acel numar din Auto Bild sa vad si eu acel clasament... Merci!;)

10. aMadeMan

aMadeMan 1st Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 4F TDi 2oo6
    Imi pare rau baieti ... astazi nu pot ajunge. Ramane pe saptamana viitoare.
    Bafta.

11. IS55PRO

IS55PRO 6th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 4F 2.0 TDI 175CP
    Nici eu nu ajung, trebuie sa plec la SV :racer:

12. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    faina intalnire
    am avut si noi 9 masini, incep sa se adune cerculetele.
    asteptam pozele de la diabolik ;)

13. st3ditzu

st3ditzu 3rd Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    A6 Limousine S-Tronic/quattro/2021/2.0 Diesel-Hibrid/DTPA/204HP/4K C8
    ...9 si cu sergentul 10. Pentru ca eu am fost la prima "infatisare" va asigur pe toti cei prezenti ca am fost super incantat sa va cunosc. Baieti de toata isprava care se ridica la nivelul "firmei". Va felicit si va respect pasiunea. La cat mai multi si multe revederi.:respekt:

14. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    9 masini si 10 oameni :p , al 10-lea pe tusa . Pozele , nus toate clare :( Gorobete sry ca nu ti-am prin masina in poze ... ca era parcata prea in spate . Mah cum a zis cineva azi la meeting , ar trebui sa ne intalnim odata si pe zi , ca atunci observi mai bine masina si pozele ies mai fain . :)

Ultima editare: 25 Noi 2008
  15. panti

panti Silver Member

Locație:
    Bistrița
    Masina:
    audia3 1.9 TDI ALH,seat toledo 1.9 TDI
    cum de au iesit pozele asa?era frig?:)

16. glumaretzuu Gold Member

Locație:
    Bacău / Iași
    Masina:
    Audi A4 B8 2.0TDI
    Hai ca suntem un club mare; de abia dupa ce am plecat am realizat ca am inghetat.;) Poate prindem o zi mai calduroasa si ne intalnim mai pe lumina; mai facem un shooting sa devenim cel mai mare club din tara.:p Locul nostru de intalnire apare si in vreo doua spoturi publicitare.

17. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Mda...a fost frumos, iar pasiunea ce ne uneste este atat de mare incat nici nu mai simtim frigul...:tocktock::tumble:
    Apropo glumaretzule, multumesc mult pentru revista!:readit::kiss: Poate gasesti ceva clasamentre si din vara...;)
    Diabolik, unde disparusesi mai ceva ca Zorro la urma? Am vrut sa te ducem acasa dar nu mai erai.... Bafta!

18. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    Ma bag si eu din Buc pe aici pe la voi. Pozele sunt super ! mai ales cu palatul acela in spate...pacat ca au iesit asa neclare...ca nu prea intelegi mare lucru...dar oricum in esenta lor super !
    P.S.: sa stiti ca noi pe aici ne ajutam intre noi...asa ca data viitoare sa nu mai lasati baiatul sa plece pe jos,mai ales pe frigul asta!!!

19. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    multumim pentru poze
    data viitoare nu mai uit aparatul sper, numai sa am pe cine poza :p
    puneti la vot cand vreti sa ne intalnim in timpul zilei. weekendul asta nu pot.
    faceti propuneri

20. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    pozele nu au iesit asa din cauza frigului .. ci din cauza aparatului :(.Degeaba e fotograful bun , daca aparatu e obosit :p . Cu tot frigul de afara , nu simteam frigul pt ca eram inconjurat numai de Audi-uri si de oameni pasionati de audi-uri :happy: . A da , de 1 decembrie , o intalnire pana in ora 4 juma ? ce ziceti ?

Ultima editare: 26 Noi 2008

Distribuie pagina asta