1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea Club Audi Iasi / Miercuri / Ora 19:30 / in Parcarea din spatele Primariei

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de Merlin, 18 Dec 2007.

1. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Mihai, uita-te pe la paginile 43, 44....vei vedea niste poze de la intalnirile din iarna trecuta, cand ne adunam mai multi... Anul acesta, din cauza intalnirii care era si inca mai este programata miercurea, participantii au scazut considerabil...:|

Voi cand si unde va intalniti?

2. Mihai!

Mihai! 2nd Gear Member

Locație:
    Iaşi
    Masina:
    bmw e39 530d 193 cp 2002
    Frumoase masinile!!!!

Noi ne intalnim ori la 2, ori la 3 saptamani... Mai mereu la Carrefour Era, dar si la Palat. Depinde de ocazie.. Tot timpul la ora 15:00....

Am organizat si un concurs de indemanare... Video aici: http://vimeo.com/10638101 La premiere, mai pe la mijloc asa, apar si eu.. Cel la costum cu insigna... Is tanar, dar am reusit sa strang ceva lume.

Vreau sa spun ca dealerul BMW chiar se implica. Am avut 2 intalniriri chiar la ei la sediu, una tehnica, unde ni s-a oferit consultanta gratis si una de prezentare, in primul weekend dupa ce a fost lansat noul seria 5. Multi au vazut pentru prima oara seria 5 gt, f10 etc... Vin si la intalniri. Au venit chiar si cu seria 6 si noul seria 7. Merg si la intalnirea anuala. Baietii is superi. Si directorul e f de treaba.

Pun si ceva poze, dar las link, sa nu deranjez...
    http://bimmerfans.files.wordpress.com/2010/03/dscf5495.jpg

Avem un blog unde punem pozele si anuntam evenimentele. Sper sa nu incurc pe nimeni daca il pun. Nu castigam bani din asta. Daca incalc regulile, rog sa fie scos.

3. Mihai!

Mihai! 2nd Gear Member

Locație:
    Iaşi
    Masina:
    bmw e39 530d 193 cp 2002
    Mi-ar placea sa ne intelegem, poate pe viitor facem o intalnire comuna sa ne cunoastem

4. ALH

ALH 5th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A3 8L 1,9 TDI [ALH]
    Am fost si eu atunci la Carefour Era . Pe langa faptul ca abia de va ajunge parcarea de acolo la catzi va adunati :thrashi: , faceti si concursuri acolo:racer: . Mi-a placut mult :jump: . Pacat ca nu e si in clubul nostru cineva care sa ia initiativa cum se ia la voi:arco:

Ps: A fost amuzant tipul cu ursuletul care scapa benzina la greu la buson cand facea drift :fart:

5. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    Ar fi o treaba sa facem o intalnire comun . Mai discutam stiffler avem cativa membri in club care vroiau sa-si vanda audi-urile si sa treaca la bmw , cred ca ei ar fi cei mai incantati de o intalnire comuna .
    LE : Te stiu din vedere , de la proba de indemanare :p . Eu,bob0 si Dramatique eram prezenti atunci la intalnire , stateam la un colt al pistei .

La multi ani lui cata616 !!!:beerchug:

Ultima editare: 17 Apr 2010
  6. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Ar fi o idee buna sa facem o intalnire comenuna, mai ales acum, ca s-a si incalzit.
    Cred ca tot la ERA ar fi cel mai bine, datorita parcarii....
    Doar sa ne spuneti si noua din timp cand aveti programate urmatoarele intalniri ca sa stim din timp! ;)

P.S. Bogdan mai vorbeste aiurea cand e obosit....

7. Mihai!

Mihai! 2nd Gear Member

Locație:
    Iaşi
    Masina:
    bmw e39 530d 193 cp 2002
    Na, m-am gândit că dacă tot chem lumea să nu se plictisească. Şi am băgat şi un mic eveniment, vrem să facem mai multe. Duminica viitoare, pe 25 mergem la grătar mulţi, apoi pe 1 iunie vrem să strângem nişte bani, haine, jucării şi să le donăm copilaşilor nevoiaşi... Timpu le va rezolva pe toate.

Oricum, mi-aţi lăsat o impresie plăcută. La nivel înalt audi şi bmw se mănâncă, dar noi suntem doar pasionaţi aşa că trebuie să ne înţelegem :)

8. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Singurul of pe care il avem, este ca dealer-ul local, cred ca nici macar nu stie de existenta noastra, de implicare, nici vorba....:undwech::Flush: Numai la nivel national, cei de la Audi ne-au suprins fff placut ! Pe langa implicare in organizare, au tinut si un eveniment special doar pentru clubaudi.ro....au lansat Audi A5 Sportback in premiera la Sura Dacilor in Poiana Brasov, locatie rezervata, unde de altfel au oferit si o masa echivalenta cu o nunta :)

9. Mihai!

Mihai! 2nd Gear Member

Locație:
    Iaşi
    Masina:
    bmw e39 530d 193 cp 2002
    Da, o să vă anunţăm cu 2-3 săptămâni înainte

10. Mihai!

Mihai! 2nd Gear Member

Locație:
    Iaşi
    Masina:
    bmw e39 530d 193 cp 2002
  11. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Ce mi-a sarit george in cap :p . Asteptam unda verde de la tine Stiffler , de abia astept un alt eveniment auto :)

12. Mihai!

Mihai! 2nd Gear Member

Locație:
    Iaşi
    Masina:
    bmw e39 530d 193 cp 2002
    Contu e făcut mai demult! Nu ştiu dacă există posibilitatea să-mi schimb nicku. Prefer Mihai :lol:
    Sigur...
    Voi când aveţi următoarea întâlnire? Poate vin şi eu?
    Dar de ce aţi ales miercurea? În weekend lumea se plimbă pe la palat aşa se află mai uşor de voi.... Duminica la palat mai fac şi citroen, matiz, fiat.. Miercurea mai are Logan parcă. Dar au şi duminica.

E mai bine la sfârşit de săptămână. Lumea are timp liber, se recreează. Acum eu am dat un sfat, nu mă bag. Dar aşa am procedat noi. Oricum, am făcut mereu reclamă pe bloguri şi alte site-uri. De aia suntem câţi suntem

13. bob0

bob0 1st Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    skoda octavia 1.9 TDI 105 CP
    mana sus pentru o intalnire comuna audi bmw; e inchidem ochii si ii dam voie si verisoarei skoda sa vina.:friends:

14. Mihai!

Mihai! 2nd Gear Member

Locație:
    Iaşi
    Masina:
    bmw e39 530d 193 cp 2002

skoda nu e vară cu vw?

15. Emiliannec

Emiliannec 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    BMW, 320i, 1995
    salutare Bogdan si comunitatii Audi ! Noi am mai vorbit pe 4Tuning despre Intalnirile organizate de noi la ERA si mi-a placut ca desi esti in alt club asta nu te-a impiedicat sa sustii ceea ce noi am incercat sa realizam pe parcursul celor 6 luni de cand am inceput mai in forta sa mobilizam lumea. Dupa cum stii, am putea face un eveniment frumos mai ales ca avem de partea noastra si pe baietii din OSMS, HPRT si chiar EXCESS cu care am avut mereu un dialog deschis si un sprijin in cazul in care a fost nevoie. Oricum sprijin si eu initiativa unei intalniri comune... sa vedem ce reactie au baietii cand le transmit [​IMG]

P.S. Eu am insistam la evenimentul respectiv sa incingem putin si cateva gume.. mai ales ca multi "se dadeau loviti" pentru proba de indemanare. Daca apuca sa intre Slip sa vezi atunci show... [​IMG]

16. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Salutare Emiliannec si bine ai venit ! Anul trecut HPRT au reusit cel mai frumos eveniment auto la care am fost , care a tinut si 2 zile ( mai ca vroiam sa dorm prin parcare ca sa nu pierd nimic ) , cred ca prin colaborarea acestor cluburi cunoscute din iasi vor duce la realizarea unui eveniment demn de ciuda celor din bucuresti .
    Pe langa Slip mai era si Ovidiu(ocaruntu) care am vazut de ce era in stare masina lui , care am vazut ca si-a facut aparitia cu renault-ul , vroiam sa-i vad bmw-ul in actiune live ca l-am vazut doar in filmulete :(

bob0 , stii cum era gluma de pe net cu skoda , Skoda - Am gasit o alta piesa pe care scrie Audi :)) :p

@stiffler , vezi ca poti sa-ti schimbi numele contului , daca intri pe Contul Tau si intri la edit password , username . Trebuie sa ai vechime 60 de zile , numele Mihai parca e luat de administratorul forumului , dar ceva apropiat poti gasi :p

Ultima editare: 18 Apr 2010
  17. Emiliannec

Emiliannec 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    BMW, 320i, 1995
    da.. eu zic ca daca ne unim fortele pentru un astfel de eveniment sunt sanse sa iasa ceva frumos pentru toata lumea si cu o expunere mare in zona de profil :sly:

18. Mihai!

Mihai! 2nd Gear Member

Locație:
    Iaşi
    Masina:
    bmw e39 530d 193 cp 2002
    Mersi mult Bogdan!!!

Stai flex Emilian, nu văd pe cineva să aibă pică cu ei şi să nu dorească să vină... Chiar m-ar deranja. Ar fi o întâlnire în care vin alţi pasionaţi tot cu maşini germane.
    În legătură cu viitorul eveniment. Ne vor ajuta şi de la BMWClub Magazine. Va veni cel mai probabil şi xxl de la bucureşti, vorbesc şi cu cei de la auto-tv. Cu reclama ne e uşor de acum. Domnu director de la Era ai văzut că e f de treabă şi ne lasă oricând să facem show-uri pe acolo. Deci nu rămâne decât să ne mobilizăm....

19. Stefan

Stefan Audi Expert

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI A4 B5 Avant, 2001, PD, AJM, 116+ CP by arazvan2002
    baieti ramane de acum intalnirea in spate la primarie? schimb titlul la topic?
    referitor la intalnirea cu bmw de ce nu? chiar vroiam sa vad niste bmw-uri mai in detaliu ca sunt unele modele care imi cam fac cu ochiul.
    va puteti alatura noua la intalnirile saptamanale fara probleme

20. Richer

Richer 2nd Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Audi A6 1.9 TDI 131 CP 2002
    Eu is de acord cu schimbarea zilei, miercurea imi este aproape imposibil sa apar. Cat despre Audi & BMW, count me in!

Distribuie pagina asta