1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea Club Audi Iasi / Miercuri / Ora 19:30 / in Parcarea din spatele Primariei

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de Merlin, 18 Dec 2007.

1. ALH

ALH 5th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A3 8L 1,9 TDI [ALH]
    Daca tot lipseste Bogdanel , fac eu anuntul lui .:friends:

Nu uitati de intalnirea de azi , palat , ora 19.00 , miercuri :beerchug:

2. mafia_ooops

mafia_ooops 5th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Skoda, 1.9 TDI, 2007
    Si eu intreb, cine vine? :cold:

3. coddot

coddot 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    A4 S-line, 1.8T 190CP, 2003
    vine careva care sa aiba audi a4 b6 sau b7 1.9 tdi 119CP?

care ajunge la intalnire poate sa imi de un nr de mobil, ca sa va gasesc? Al meu este 0754 48 20 20

Ultima editare: 23 Iun 2010
  4. sergiul1990 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4, B6, 2003
    Ultima editare: 23 Iun 2010
  5. coddot

coddot 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Multumec Sergiu! Insa masina nu cred sa o iau din Iasi. Inclin sa merg in Germania sa o iau. Dupa ce o cumpar prea putin mai conteaza testul la vopsea (cred eu). Mi-ar trebui un astfel de dispozitiv cu mine cand ma duc in Germania ;)

Multumesc mult!

6. sergiul1990 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4, B6, 2003
    Succes la achizitie :D:beerchug:

7. home_rt2

home_rt2 4th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    A4 Avant 1.9 TDI 2005
    salutare coddot, nu am apucat sa citesc in timp util, eu am o masina cu motorizarea pe care o cauti tu, numai ca e avant. am fost ieri la intalnire si mai vin si alti colegi, vino sapt viitoare si cu siguranta o sa afli tot ce te intereseaza

8. coddot

coddot 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Multumesc!

Ma gandeam sa vin, dar cand am vazut ca ploua si nimeni nu raspundea pe forum, m-am gandit ca nu ajunge mai nimeni la intalnire. Am sa vin miercurea viitoare.

Nu e problema ca e avant masina ta. Oricum eu oscilez intre berlina si avant. Inca nu sunt sigur.

Multumesc!

9. mafia_ooops

Locație:
    Iași
    Masina:
    Skoda, 1.9 TDI, 2007
    Salut colegi, am primit o noua propunere pentru o oferta de spalat masina pe forum reno, nu am ajuns la ei sa discut pretul pentru membrii forumului, voi incerca sa ajung sau daca ajunge al cineva inainte sa negocieze si sa ne zica si noua. Inca nu stiu unde se afla spalatoria :)

Postez ce am primit:
    " Pe scurt:

Spalatoria se numeste SPARK, are 3 saptamani de cand e deschisa. Suntem abia la inceput si ca orice inceput este greu. Dupa cum v-am spus, baietii de pe club 7 hills vin deja la noi.

Cu ce ne laudam? Pai nu ne laudam, ii lasam pe altii sa o faca. Tot ce va pot spune este ca folosim detergent necoroziv si nu spuma activa (acelasi aspect, alta compozitie). Toate produsele utilizate sunt marca VOULIS (grecia) certificate ISO 9001:2008.

Preturile din (atentie) oferta generala sunt dupa cum urmeaza: 19 lei clasa mica (Clio, Clio Symb, III) 22 clasa compacta/medie (Megane, 19, Laguna) si 24 SUV/VAN/MPV (Kangoo, Koleos, etc). In functie de numarul de membri discutam din nou pretul. Preturile sunt pentru serviciu complet (interior/exterior). Mergem pe sistemul 3+1 (trei platite, a patra gratuit) si ceara lichida bonus.

Va invit pe unul sau doi dintre voi sa veniti sa testati serviciile noastre si daca va convin discutam mai departe. Cu colegii din 7 hills am stabilit o persoana de contact cu care tin permanent legatura. Mi-ar fi foarte usor sa putem face la fel si cu cineva de pe reno.ro.

Pana saptama asta am lucrat doar pana sambata inclusiv. De sapt viitoare vom lucra si duminica. Programul va fi 10-22 in fiecare zi. Probabil ca ziua de luni va fi libera.

Ma gasiti oricand la telefon: 0761.621.628 (Tudor OPREA), preferabil dimineata Sau pe mail la route85@gmail.com".

10. Gorobete

Gorobete Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Trocarici
    Suna interesant....chiar f bine! In cazul asta, cu o usoara negociere, ne putem apropia de un pret de 18 RON + 2 RON bacsis pentru un spalat:yahoo:.....si cred ca oricine ar fi super multumit sa spele masina cu 20 de ron cu tot cu ceara, nu?

11. vertical

vertical 1st Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    Audi A4,1800 Turbo,1995
    Cand e urmatorea intalnire?Vreau si eu sa fiu prezent !

12. mafia_ooops

Locație:
    Iași
    Masina:
    Skoda, 1.9 TDI, 2007
    Vertical, noi te asteptam :beerchug:, urmatoarea intalnire va fi saptamna care vine, unde se va tine si ora , te las pe tine sa descoperi, ca un indiciu :p , cand ai dat click sa intri pe sectiunea intalniri era trecuta locatia si ora.
    Hai, ne vedem la intalnire ;).

Am vb cu tipul cu spalatoria la telefon,eram curios sa vad unde se afla spalatoria, dar o sa-l invit la intalnire ca sa discutam cu totii , spalatoria se afla, in Bucium in spatele reprezentantei Peugeot. Deci sunteti interesati sau nu, ca sa stiu ce sai zic tipului, sa vina sau nu la intalnire ?

13. mafia_ooops

Locație:
    Iași
    Masina:
    Skoda, 1.9 TDI, 2007
    Se mai tine intalnirea azi? si daca sunt doritori pentru prezenta sa posteze aici.

14. ALH

ALH 5th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A3 8L 1,9 TDI [ALH]
    Eu ajung:racer:

15. coddot

coddot 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    si eu vin la 19 ca sa vad care e treaba cu audi a4 1.9 131cp 2005->... sa stiu ce sa cumpar

16. coddot

coddot 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Multumesc pentru sfaturi si primirea calduroasa

17. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
    Salutare prieteni , ce mai faceti ? Propun , ca peste 2 saptamani , in weekend sa facem o iesire la Carrefour ERA , la o cursa in karturi . Ce ziceti ?
    Salutari

LE . LA MULTI ANI DOMNULUI MODERATOR STEFAN ! Obligatoriu la urmatoare intalnire niste bere in portbagaj:p :moa:

Ultima editare: 1 Iul 2010
  18. mafia_ooops

Locație:
    Iași
    Masina:
    Skoda, 1.9 TDI, 2007
    Maine dimineata incepe petrecerea la Elefantul, cica spuam si femeile sunt din partea casei :moa:. Abonati sunt : eu , Tudor, Tudor si baietii de la reno. Cine vine sa se anunte aici :nyah:.

19. 2Dor

2Dor 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    AUDI A4 ,B7 2006, 2.0 TDI , 140 CP
    Intalnire ora 19:00 in fata la Palat

Nu uitati de intalnirea din aceasta seara, ora 19:00 , in fata Palatului Culturii , daca ploua in fata intrarii de la Palat, eu si cu mafia ne-am anuntat venirea. :superman:

20. WandererRO

WandererRO 1st Gear Member

Locație:
    Iași / București
    Masina:
    A6 - 3.2 FSI/quattro/tiptronic/255 CP
    cu parere de rau... In mijlocul saptaminii nu sint in Iasi...

Distribuie pagina asta