1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea Club Audi Iasi / Miercuri / Ora 19:30 / in Parcarea din spatele Primariei

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de Merlin, 18 Dec 2007.

1. ALH

ALH 5th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A3 8L 1,9 TDI [ALH]
    eu eu:jump:

2. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A6 C5 1.9 TDi , Audi 80 B3 1.6 D
  3. 2Dor

2Dor 2nd Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    AUDI A4 ,B7 2006, 2.0 TDI , 140 CP
    Eu nu cred ca ajung in seara asta. Have fun today.

4. sorrow666draku

sorrow666draku Bronze Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Audi A4 (B7), 2006, 2.0TDI -140cp multitronic 7+1
    sa va luati echipament pentru tenis cu piciorul. In parc la expo de la 20.30. :) Mergem direct de la club la expo.

5. Danku

Danku 5th Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    A3 1.9 TDI 110hp - 2000
    Scuze ca nu am mai putut ajunge, m-am intalnit cu un vecin care isi sarbatorea ziua de nastere si nu am avut cum sa refuz cateva paharele.

6. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Nu-i problema , recuperezi la urmatoarea intalnire :p

7. mafia_ooops

mafia_ooops 5th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Skoda, 1.9 TDI, 2007
    Azi impreuna cu Cristi, Tudor si un coleg de la forum Reno am fost si am probat spalatoria SPARK. Am vb cu baietii si vor veni cu o, oferta pentru toti membrii forumului. Oferta o va posta sefu spalatoriei aici pe forum in 3-4 zile.
    Atasez cateva poze de la spalatorie, baietii au fost amabili si ne-au prezentat catalogul cu produse si chiar produsele propru-zise cu care lucreaza. Asteptam oferta lor aici.

8. christian22

christian22 1st Gear Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    s8; 4.2;1999 skoda octavia 1,6 TDI
    nu am stiut unde sa postez acest topic ....
    oricum ma intereseaza daca imi poate zice cineva cum e drumul IASI-TARGU FRUMOS- PASCANI- GURA HUMORULUI-CAMPUL LUNG MOLDOVENESC-VATRA DORNEI-BISTRITA -DEJ-SATU MARE sau macar pe bucati v-as fi recunoscator nu am facut drumul asta niciodata si nu as vrea surprize neplacute
    ideea e ca incerc sa ajung la Budapesta din Iasi si drumul asta m-ar face sa economisesc ceva kilometri ...(va rog sa il comparati cu drumul Bacau --Bucuresti asta pt a-mi da eu seama ce inseamna bun sau rau ) MERCI

9. Cristisor

Cristisor Platinum Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Fost proprietar de A4 (B5)
    Pana pe la Vatra Dornei pot sa te ajut eu. Drumul e mai rau decat Bacau - Bucuresti, in sensul ca sunt portiuni cu mici probleme si nu peste tot ai 2 benzi. Intre Targu Frumos si Motca, dupa Pascani, este drum cu o banda pe sens. Nu are probleme mari, insa nu e chiar "ca in palma". De la Motca pana la intrarea in Falticeni e E85, pe care se poate merge foarte bine. Inainte de Falticeni ai indicator spre Gura Humorului. Drumul are o sg banda pe sens, e foarte putin circulat si bun. De la Gura Humorului pana la Vatra Dornei sunt portiuni la fel de bune ca Bacau - Bucuresti pt ca abia au fost modernizate, insa sunt si portiuni in zona muntoasa unde stiam ca se mai lucreaza. Din auzite, si de la Vatra Dornei drumul este modernizat pana la Cluj, deci undeva la nivelul Bacau - Bucuresti. Mai departe nu te pot ajuta. Drum bun.

Ultima editare de un moderator: 30 Iul 2010
  10. mafia_ooops

mafia_ooops 5th Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    Skoda, 1.9 TDI, 2007
    christian22 sfatul meu e, sa ei harta si unde vezi drum european acolo sa fii si tu , in rest e jale. NU este exclus sa fie si pe drumul european probleme, doar e Romania ... Drum bun .

11. Cristian S.

Cristian S. Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    A4
  12. razvanee

razvanee 1st Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    80 competition w210 e50 e46 325i
    Salutare tuturor .cred ca la intalnirea de miercuri 4 august am sa vin cu un prieten care detine un audi 80 cc :D sper sa ajung !

13. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Va asteptam si sunteti bine veniti :)

14. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Am fost azi si am spalat masina la spalatoria X5 de pe aleea tudor vladimirescu , vis-a-vis de chioscurile cu cosgiuguri si linia de tramvai . In principal sunt multumit de spalare . Masina a fost cu mai multe solutii intre spalari . S-a dat cu spuma pe ea , dupa care a fost frecata cu un burete . De sters a sters-o bine , au ramas doar cateva picaturi de apa pe praguri . Rotile iar au fost stropite cu o solutie si apoi sterse . As da ca nota un 9 . Un minus mare , in cazul masinii mele e ca s-a insistat in anumite locuri si sunt mici sarituri de vopsea (are 23 de ani masina in pana mea)

Pret la exterior 15 ron .

15. HARFO66

HARFO66 Bronze Member

Locație:
    iasi
    Masina:
    a6 2.5 150HP
    Am fost si eu la x5,dar nu am fost multumit de cum au spalato,mai aveam negrata pe jante,la partea din interior a portierei nu a mai sters apa,lichidul de dat la roti este lichid de parbriz.
    Eu o spal putin mai incolo,circa 300m,nu 'parmataxi' urmatoarea,este ceva mai micut ca amplasare,au o plancarta cu rosu ceva..dar o spala bine,ceara lichida si silicon la roti-15lei.
    Si vis-a-vis de ei sunt cei cu spalatoria GPL,unde sunt baeti seriosi si e tot 15lei.
    La x5 acu 2 sapt. am dat 18lei.
    Iar cei de la parma taxi,cea de pe colt cu str.bas ceasus sunt cei mai jegosi,la propriu vorbind,niste tigani,care dupa ce ca o spala de ramane zoaie dupa,mai fac curat si prin 'sertarul cu economii'.

16. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Nu uitati de intalnirea de azi !

17. Danku

Danku 5th Gear Member

Locație:
    Iasi
    Masina:
    A3 1.9 TDI 110hp - 2000
    Prezent cu yellow fellow

18. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    E posibil sa intarzii putin ca am scoala de soferi .

19. Bogdan.IS

Bogdan.IS Audi Expert

Locație:
    Iași
    Masina:
    Nu ati mai fost la intalnire ! :p

20. razvanee

razvanee 1st Gear Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    80 competition w210 e50 e46 325i
    da ne cerem scuze defapt imi cer scuze dar nu a mai putut prietenul cu 80 ul :-l da las ca tot vin eu o data cu un audi sa facem cunostinta !

Distribuie pagina asta