1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea membrilor BUCURESTI - Vineri ora 20.00 in diverse locuri din Bucuresti

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de micu, 2 Noi 2007.

1. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    Asa este dar totusi din grupul VAG noi suntem pesteVW :)
    ( eu detin si un Vw Golf si un Vw Touareg si nu sunt membru vwforum normal ar fi ori fiecare sa isi tina intalnirile separat ori sa apara VAGFORUM pt toti la gramada). Poate sunt egoist si imi cer scuze dar pentru mine exista doar AUDI

Ultima editare: 25 Aug 2008
  2. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    Eu nu sunt de acord

Kassel sa stii ca sunt foarte multi la vwforum care au Audi...deci daca pt tine exista doar Audi.....Audi p care le au ei ce sunt ???? eu zic sa nu fim rautaciosi....pentru ca poate din cauza acestui aspect noi reusim sa ne strangem maxim 10 masini intr-o zi pe saptamana iar ei reusesc treaba asta in fiecare seara !!! eu sunt martor:yes:

3. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    Si exact....

ASta este important sa se simta lumea bine....si sa fie lumea de treaba....NU FITZOASA....cunoastem si la noi la club audi...:rolleyes: pe mine unul nu ma deranjeaza intersectarile de acest gen...chiar ma bucura pentru ca mai aflii lucruri noi....aaa da si inca o treaba....pe mine chiar m-a ajutat Kostas si mi-a inlocuit-o din Vag-Com pe tanti care vorbea in germana....si acum imi vorbeste in engleza !!! merci frumos :friends:

4. cristi_

cristi_ Banned

Locație:
    București
    :sign_ot: am si eu o tanti acasa, o poate face sa nu mai vorbeasca decat cand vreau eu? :p

5. SaLLa

SaLLa 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 1998 1.9TDI
    tot vagabont ai ramas dinamovistule :p

6. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
    Deci deschidem votul ?
    Am inteles ca locatiile sunt Sinaia-Cota 1400 si Sighisoara iar data 06.08.2008 Corect ?

7. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    Da

Eu sunt pentru deschiderea votului !!!!!

8. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    Lol

Asta e super tare....eu nu cred ca poate :think: desi ar fi o treaba foarte buna...:p

9. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Radule cred ca nu ai inteles corect si eu sunt posesor de 2 VW dar nu ma intereseaza aceasta marca de aceea sunt pe clubaudi si nu pe vwforum, inteleg ca le tii partea dar in loc sa ridicam forumul Audi mai sus stam si discutam despre cei de la vw forum , ei or discuta despre forumul nostru?? de ce nu postezi pe forumul lor daca iti place VW atat de mult ?? Eu personal nu o sa mai particip la nici o intalnire "cuplata" audi -vw, maine poimaine or sa vina si bmw,mercedes s.a.m.d
    Si acum o sa fac si eu ca d-na Mona Musca :
    numai particip la o intalnire in care nu cred audi-vwforum

10. cristi231077

cristi231077 Audi Expert

Locație:
    Timișoara
    Masina:
    <<<<===
  11. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    Ooooff

Kassel, mie doar nu mi se pare frumos sa fim rautaciosi....nu am de ce sa ma inscriu pe vwforum...daca vroiam sa fac asta o faceam de la bun inceput, nu de alta dar prima oara intrasem pe forumul lor. In alta ordine de idei vroiam sa spun ca la ei pe forum sunt multi posesori de Audi (unul dintre ei chiar m-a ajutat practic)...marca in care crezi...in alta ordine de idei VW fabrica Audi nu invers....eu nu discut despre forumul lor si chiar daca eu as discuta iar ei nu tot nu m-ar interesa...fiecare face ce vrea si ce crede....nu poti sa obligi pe nimeni sa faca ce vrei tu...si vad ca tu nu ai inteles...nu am zis ca-mi place VW eu vorbeam de cei care au Audi la ei....nu vorbeam de BMW, Mercedes, Seat, Skoda sau alte marci.....si in plus sunt 2 membrii de la ei pe care ii stiu care sunt si la noi pe forum....de ei ce mai zici Kassel ????

12. dark000moon

dark000moon 4th Gear Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A6 Avant 2.5 AKE Quattro
    Nu cred ca are rost sa ajungem la discutii de genul asta.
    Important e sa fim cat mai multi audisti la intalnire.
    Cnad am zis ca ne faceam de ras ma gandeam la vechile intalniri la care daca ne strangeam 5 masini era sarbatoare avand in vedere ca era odata pe saptamana sambata.
    E bine ca am inceput sa ne inmultim.
    Cat despre cei de la vw bravo lor ca sunt uniti si participa la intalniri nu am nimic cu ei.
    Incet incet sper sa ii depasim ca numar :D

13. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Si ca sa nu iti raman dator cred ca ai inteles ce am vrut sa zic in urma discutiei pe messenger Radule
    fiecare sa isi promoveze marca preferata separat , iar despre cei 2 membrii care sunt si pe vwforum si la noi am tot respectul pentru ei dar ei sunt in masura sa isi aleaga la ce intalnire sa mearga.
    Asta am zis eu ca lucrul amestecat .....are un anumit miros...
    Numai bine

14. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Tu ai inteles perfect ceea ce am vrut eu sa zic, ca trebuie sa fim uniti si sa ne intalnim separat numai asa o sa vedem cati suntem noi.

15. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Si cum ti-am zis Radule sunt si posesor de VW dar nu sunt membru pe vwforum din simplu motiv ca imi place Audi mult prea mult si nu vreau sa il tradez dupa cum spuneai tu la o discutie

16. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Scuze moderatorilor daca nu postez unde trebuie dar vreau sa-i demonstrez lui Radone atasamentul meu pentru cele 4 cerculete
    Audi 100 2.0l 1995 ,A8 2,8l 2001,TT 1.8T 2003,TT 3.2dsg 2005 si lista o sa se mareasca tot pe Audi

17. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    OK

Stai linistit ca si eu sunt fan Audi cum esti si tu...si nici eu nu l-as trada pentru nici o alta firma, cu atat mai putin pentru VW.... :) dar mi-ar placea totusi sa fim si noi la fel de uniti cum sunt cei de la VW Forum:friends:....si sa ne strangem mult mai multi ca ei...dar asta nu depinde doar de mine sau doar de tine Kassel....iar la faza cu lucrul amestecat care miroase a :Flush:....sunt in totalitate de acord cu tine...si cred ca ai inteles si tu ca eu vorbeam de cei cu Audi de la forumul lor...care pe de alta parte sunt si super ok ca oameni....:respekt: si chiar m-au ajutat...de restul sincer nu prea ma intereseaza...si cum ti-am zis si in discutia de pe mess sa stii ca sunt oameni cu vechime foarte mare pe forum si foarte cunoscuti care sunt si la forum VW si care nu numai ca reusesc sa se inteleaga cu ei dar si sunt foarte buni prieteni....nu dau nume:whistle2: In rest eu zic ca nu-si mai are sens discutia asta.....:haudrauf: Asa ca in concluzie :respekt: AUDI OOOO

18. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Sa destindem atmosfera

Salutare dragii mei, am revenit in oras si imi cer scuze pentru disparitia misterioasa - am sperat sa ajung vineri noapte la intalnire, de aceea nu am mai postat fiind si mult timp plecat, dar era deja 12 si trebuia sa plec din oras.Cu prima ocazie nu ratez intalnirea,observ aspecte noi.;)

19. cristi_

cristi_ Banned

Locație:
    București
    Sa sti ca ti-am simtit lipsa !
    Kassel - tb sa vi vineri sa iti iei stikerul de la nadir si daca e sa fim din nou cuplati cu cei de la vw, vom discuta cu ei sa isi caute alt loc

Ultima editare: 26 Aug 2008
  20. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Nu ai cum sa discuti cu ei sa isi caute un alt loc de intalnire ca doar parcarea Junior nu este proprietatea clubaudi se intalnesc unde vor, eu am zis doar sa fim uniti si sa fim cel putin 1 peste ei dar vad ca imi bat gura de pomana pe aici si pana la urma eu o sa fiu oaia neagra a acestui forum doar ca nu imi place lucrul amestecat si ca vreau sa dezvoltam acest forum cel putin la fel ca al lor .Ceea ce nu inteleg eu aici este ca toata lumea le tine partea celor de pe vw forum ( pana la urma un forum concurent al nostru chiar daca face parte din grupul vag , eu sunt stelist si tin cu Steaua nu cu Gloria Buzau satelitul ei). Asa ca raman fara cuvinte .... Ori VW ori Audi ?? Ii respect pe cei de pe vwforum dar ei nu au nici o legatura cu masinile noastre.
    P.S. Poate deranjez eu pe acest forum sau nu este locul meu aici........

Ultima editare: 26 Aug 2008

Distribuie pagina asta