1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea membrilor BUCURESTI - Vineri ora 20.00 in diverse locuri din Bucuresti

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de micu, 2 Noi 2007.

1. Rapier

Rapier Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 Sportback, 2.0 TDi (CNHA), 2016
    Kassel nu vreau sa ma bag prea mult in aceasta discutie, mai ales ca eu sunt unul din cei care are cont pe ambele forumuri. Vroiam doar sa atrag atentia ca vwforum NU inseamna numai Volkswagen. Nu este un forum monomarca asa cum este acesta sau clubseat sau skoda, etc. Este un forum tehnic pentru toate modelel/marcile grupului VAG. Deci afirmatia ca cei de la vwforum "nu au nici o legatura cu masinile noastre" nu este intru-totul adevarata.

Oricum, discutia imi pare off-topic deja. Discutam despre intalnirile membrilor clubaudi Bucuresti aici nu despre cele vwforum, corect?. Daca unii dintre noi fac parte din ambele forumuri si doresc sa participe la ambele intalniri este vre-o problema? Eu stiu ca ajut cu placere pe oricine, indiferent de unde este, Kostas la fel si mai sunt si altii. Nu cred ca cineva a spus ca tu esti de acolo sau tu esti de dincolo si ca nu discutam sau nu te ajutam. Nimeni nu doreste nici sa "fure" membrii nici sa faca intalnirile de aici sa se inglobeze in cele de la vwforum. Oricum in curand, parcarea de la Casa Poporului se va elibera si intalnirile vwforum de noapte se vor tine din nou acolo. Asa incat vom mai fi doar cativa cu Audi care vom veni de la Casa Poporului, vineri la orele 22:00 pentru a participa la intalnirea clubaudi. Unii suntem membri si pe 4tuning si mai mergem si la intalnirile lor...daca esti membru pe mai multe forumuri, nu inseamna neeaparat ca trebuie sa mergi DOAR la intalnirile de la unul singur.

Later Edit: Si mai este un amamnunt. Sunt doua tipuri de forumuri in general...unul de tip forum tehnic (cum se doreste a fi vwforum) si altul de tip "club" si care de obicei sunt monomarca. In acest tip de cluburi, participa oameni cu pasiune pentru o anumita marca si care nu trateaza in discutiile lor neeaparat numai probleme tehnice. Acestea sunt in general cu legaturi mai stranse, se formeaza prietenii, etc... Exista forumuri internationale recunoscute pentru calitatea informatiilor tehnice (vwforum.com, tdiclub, vwvortex, etc)...asa ceva este (sau se doreste a fi) si vwforum. Clubaudi este din ce inteleg un forum dedicat pasionatilor de Audi nu un forum exclusiv tehnic.

Daca insa prezenta unor membrii care fac parte din ambele forumuri si participa la toate intalnirile deranjeaza, imi cer scuze si nu voi mai veni. Nu vreau sa se interpreteze gresit prezenta mea nici aici nici pe vwforum.

Ultima editare: 26 Aug 2008
  2. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    Eu nu am zis nimanui la ce intalnire sa mearga sau sa mearga doar la una singura , dar daca tu esti si membru clubaudi si vw forum trebuie doar sa alegi unde vrei tu sa mergi si nu sa se amestece forumurile intre ele doar ca cei ca tine sa fie in acelasi timp si cu cei de la Audi si cu cei de la VW, cred ca ai citit toate posturile mele pe acest subiect si ai inteles defapt ce ma doare neprezenta daca pot spune asa a celor de pe clubaudi in comparatie cu vw forum .Nicicand nu am zis ca daca cineva e membru pe mai multe forumuri sa nu mearga la intalnirile acestora doar ca separat si nu amestecat asta e singura problema. Daca vineri seara ne-am trezii in parcarea Junior si cu membrii Bmw si , Mercedes si Smart etc ce INTALNIRE A MEMBRILOR CLUBAUDI BUCURESTI ar mai fi ?? Eu sunt si posesor de VW dar nu o sa fiu nicicand membru vwforum pentru simplu motiv ca pentru mine exista Audi, Discutia asta este cam asa iti iubesti nevasta sau amanta mai mult ? Raspunsul si-l va da fiecare singur

3. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    La ultimul paragraf gresesti , din punctul meu de vedere ca posesor de Audi sau impatimit al acestei marci esti binevenit la intalnirile clubaudi.

4. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Referitor la discutiile mele purtate anterior aici, pe vwforum exista si marca Audi ce ar trebuii sa facem sa desfiintam clubaudi si sa ne mutam acolo ???? Eu niciodata...
    P.S. asta este ultimul meu mesaj pe acest subiect ca deja incep sa ma enervez si-mi cad nervii pe Vw mele ...

Rog Administratorii sau moderatorii sa mute discutiile astea in off topic. Multumesc

5. Rapier

Rapier Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A5 Sportback, 2.0 TDi (CNHA), 2016
    Peace man. Nu am interpretat gresit ce ai spus. Te inteleg si te aprob in aceasta priviinta. Eu voi veni in continuare cu mare placere la intalnirile voastre ca si ale celorlate forumuri unde activez.
    Sper ca acum sa nu mai discutam off-topic si sa vorbim de intalnirile noastre. Sper ca vineri sa fiu in Bucuresti si sa particip.

6. DOOM

DOOM Moderator Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 35TDI MY2022 / Audi A1 1.6TDI MY2012
    Prieteni ....relax please.
    Dupa cum s-a mai zis la tribunal in spate e locatia de rezerva a vwforum cat timp e ocupata parcarea de la Casa Poporului.Problema se va rezolva de la sine odata cu eliberarea spatiului respectiv.
    Nu e cazul sa facem atat tam-tam pe tema asta, si mai ales nu cred ca a hotarat nimeni fuzionarea cu vwforum.

OFFTOPIC: Nu am mutat sau sters nimic pentru ca e o problema legata de intalnirile noastre si fiecare are dreptul la o parere.Totusi sa nu incingem spiritele inutil.

7. SaLLa

SaLLa 3rd Gear Member

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi A6 1998 1.9TDI
    oricine are audi chiar dak are cont pe forumu asta sau nu este f bine venit la intalnirile noastre nu ne deranjeaza cu nimic mentionez: doar POSESORI DE AUDI

8. Florin Sandu

Florin Sandu Banned

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A8 3.0 TDI QUATTRO, Audi A3 1,6 FSI
    Frate ce incinsa este lumea pe aici :box:
    Am lipsit si eu doua saptamani si gata :eiertritt:, v-ati apucat de prostii :aggressive:
    In fine, I am back si ma bucur sa va regasesc. Am fost plecat in Austria pentru o operatie si nu am reusit sa tin legatura cu voi :(
    citind ultimele discutii am descoperit ca se organizeaza o intalnire a membrilor clubului undeva la Sighisoara sau la Sinaia, parca, dar am si eu doua intrebari:
    - este o intalnire a tuturor membrilor clubului sau pur si simplu o iesire din Bucuresti a membrilor ?
    - s-a gandit careva daca avem un spatiu unde sa ne strangem in aceste locatii, in ideea ca vom fi ceva mai multi decat la intalnirile regulate ? Nu de alta dar ar fi aiurea sa ne insiram pe drum masinile si sa stam de vorba printre ele !!! De exemplu, la cota 1400, nu vom avea unde sa aruncam un ac daca luam in considerare ca 06.09 este sambata !

Oricum voi urmari aceste discutii sa in principiu ma inscriu la aceasta intalnire/deplasare cu mare placere:icon_thumright:
    si voi fi prezent si la cea de vineri :yes:

9. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    Oooo

Bine-ai revenit printre noi Florin.....sa stii ca eu personal chiar ti-am simtit lipsa....nu la intalnirea aceasta se presupune ca ar veni din toata tara....si cu locul de cazare nu s-a discutat nimic inca ceva concret dar a venit cineva cu propuneri pentru acest lucru....again bine ai revenit !!!!:anbet:

10. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    Clar

Sunt intru totul de acord cu ceea ce ai spus tu Rapier in primul post, nu in asta pe care l-am citat acum...nu l-am mai citat pe ala pentru ca nu avea nici un sens sa umplu inca o pagina....sunt perfect de acord cu tine...si vroiam sa-ti spun ca te asteptam cu cea mai mare placere la intalnirile noastre :friends:
    P.S.: si cum a spus si DOOM tot ce am discutat aici pana acum nu este deloc :sign_ot: dimpotriva....

11. cristi_

cristi_ Banned

Locație:
    București
    hai sa ne intalnim vineri si sa clarificam lucrurile:icon_thumright:
    bun venit Florine !

Ultima editare de un moderator: 27 Aug 2008
  12. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    Da

Cel mai bine este asa....din pacate eu nu cred ca pot ajunge vineri pentru ca trebuie sa merg la un botez....dar oricum la mine problema este lamurita si chiar nu mai vreau sa mai despic firu-n 4 !

13. Alexyno

Alexyno 5th Gear Member

Locație:
    Prahova
    Masina:
    Audi A4 1.9TDI/96kw-131cp Quattro
    salutare baietzi ,bn ai revenit florine`

vad ca foarte aprinse sunt discutiile pe aici....dar mare parte dintre ele nu isi au rostul....si cred ca nu a fost nasoala intalnirea de vinerea trecuta unde au fost si cei de la vw...kassel in primul rand gandeste-te ca si vw si audi fac parte din grupul vag...si f multe dintre probleme sunt comune ca sa nu mai zic ca si piesele se potrivesc de la una la alta :) asa ca nu va mai agitati atat pt ca gandeste-te ca poate te lovesti si tu de vreo problema si poate vre unul dintre ei iti poate da un raspuns...asa ca nu mai fi egoist si asa cum a spus baietzii mai sus forumul lor e un forum tehnic unde sunt foarte deschisi sa te ajute indiferent ca ai skoda audi seat sau vw....asa ca afirmatiile tale sunt prost fondate....Mai gandeste-te si apoi fa anumite afirmatii pe care poate pe unii i-ar jigni :) Numai bn ...

14. kostas

kostas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 REVO Audi A5 Sportback Quattro 3.0 TDI V6 300 CP S-tronic
    Acum am citit ultimele posturi aici... Normal as fi putin deranjat de unele afirmatii facute in acest topic. Dar trec peste. Daca ai audi nu esti mai presus de VW sau alta marca din grupul VAG. Chiar daca am condus VW inainte si acum eu conduc un Audi pot sa spun ca nu m-as mai urca in VW niciodata, dar asta nu inseamna ca sa aleg intre vwforum sau clubaudi. Nu as vrea sa se inteleaga gresit, dar faptul ca vwforum este prezent din cand in cand la junior nu ar trebui sa deranjeze. Poate ai un VW acasa.... Daca aveti o problema la unul (sper sa nu aveti) nu stiu daca veti gasi rezolvarea fix pe clubaudi. Nu spun ca veti gasi rezolvarea pe vwforum. Fiecare este liber sa faca ce vrea. Doar ca uniipot lua unele afirmatii drept jignire. Nu este si cazul meu. Am multi prieteni la vwforum si am prieteni si pe clubaudi si asta nu se poate schimba.

Voi fi prezent si la urmatoarele intalniri clubaudi in calitate de prieten si nu doar ca posesor de audi.

15. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Alexyno mai citeste te rog inca o data tot ceea ce am postat pe subiectul acesta si dupa ce intelegi ceea ce am vrut sa spun da-ti cu parerea .
    Am spus si o repet nu ma intereseaza Vw ca marca ci numai Audi iar acest forum fiind defapt CLUBAUDI(prin aceasta titulatura este exclusivist) cred ca numai despre aceasta masina trebuie sa vorbim aici, iar intalnirile sa fie asa cum sunt in postul acesta :INTALNIREA MEMBRILOR CLUBAUDI BUCURESTI nu grupul vag, vw etc
    Deja ma enerveaza discutia asta, eu sunt un impatimit AUDI fratilor si de aceea sunt pe acest forum daca il trasformam in grupul VAG,Vw, etc spuneti si dispar de aici...
    Alexyno daca ai nevoie de sfaturi de intretinere etc cine nu te lasa sa intri pe vwforum ???
    Facem intalnire clubaudi vineri sau iar amestecare cu grupul VAG ? ASTA este problema mea

16. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Kostas ma repet pentru a mia oara am pe langa TT si un GOLF si un TOUAREG , problema era strict sa nu ne mai amestecam nu am nimik cu vw forum .Vreau sa facem din intalnirile clubaudi ceea ce sunt intalnirile vwforum(multi participanti) si cred ca doar usor si separat este posibil, si ce m-a deranjat vineri cel mai mult au fost bisericutele formate ici colo.....

17. cristi_

cristi_ Banned

Locație:
    București
    :friends: Hai sa ne intalnim vineri, sa discutam, sa punem lucrurile la punct, fiindca asa nu facem decat sa umplem posturi.:friends:

18. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Se prevede o intalnire fulger...

Dragii mei, urez bun venit noilor membrii cat si celor ce s-au alaturat din nou acestui topic(DOOM,DarkMoon).Doresc sa va invit sa luati parte cat mai multi la intalnirea de vineri seara, sa cunoastem si lume noua si sa lamurim si problema cu intalnirea prin tara sau intr-un loc nou.Legat de celelalte discutii, nu-i problema,se vor rezolva in timp;)

19. DOOM

DOOM Moderator Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 35TDI MY2022 / Audi A1 1.6TDI MY2012
    Hai sa terminam cu discutia de mai inainte, dupa cum am mai zis se va rezolva de la sine. KASSEL ai citit ce am zis mai devreme ca nu facem intalniri mixte ci s-a intamplat cu ocazia cursei care ocupa locul obisnuit al vwforum si cand se va elibera ei se vor duce la locul unde se vedeau si pana acum.
    Oricum vwforum e un forum mare...e normal sa aibe bisericute...noi suntem mai tineri (ca forum) si mai putini si e logic sa stam grupati.
    Ceea ce nu vreau sa se intample e gonirea membrilor vwforum de pe forumul nostru...oricine e pasionat de audi e binevenit din punctul meu de vedere.
    Ce incearca probabil KASSEL sa spuna e ca ar fi bine ca la o intalnire audi sa fie totusi mai multe audi-uri decat VW ceea ce si mie mi se pare corect.Nu are nici o legatura cu faptul ca VW ar fi sub audi sau mai stiu eu ce idei de genul asta.Nici Lamborghini n-ar avea ca cauta la clubaudi :) desi sunt din acelasi concern :)
    Si cu asta am spus tot.
    Va rog mult sa nu mai dezvoltam subiectul si sa ne intoarcem la ce discutam de fapt.

P.S. Eu din pacate voi lipsi vineri pentru ca plec din oras, asa ca am spus in acest post concluziile mele.
    Am sters unele posturi si ii rog pe cei care le-au scris sa nu se supere si sa inteleaga ca trebuie sa existe totusi o ordine pe forum.

Ultima editare: 27 Aug 2008
  20. kostas

kostas Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    2010 REVO Audi A5 Sportback Quattro 3.0 TDI V6 300 CP S-tronic
    eu nu am nimic cu nimeni. sunt constient ca Audi surclaseaza VW, de aceea am trecut de la VW la Audi. Si e normal sa se formeze bisericutze pw vwforum pt ca sunt multi membri care vin la intalniri. nu ii poate tine nimeni pe toti la un loc sa vorbeasca despre un singur lucru. Eu sunt membru si aici si acolo. Respect pe toata lumea si incerc sa nu imi patez onoarea de membru nicaieri si sa nu supar/deranjez pe nimeni. Ne vedem vineri seara.

Distribuie pagina asta