1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Intalnirea membrilor BUCURESTI - Vineri ora 20.00 in diverse locuri din Bucuresti

Discuție în 'Intalniri regionale' creată de micu, 2 Noi 2007.

1. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Apropo de post-uri

Mie imi place ca p-aici se discuta orice mai putin de intalniri - in principiu se stie ca intalnirea oficiala e vineri seara,dar poate mai sunt membrii noi care nu stiu aranjamentul si e bine sa vada un post pt intalnire....zic si eu,nu situ:think:

Ultima editare: 24 Oct 2008
  2. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    AUDI TT 3.2 DSG Quattro 250CP / VW TOUAREG 3.0 TDI / VW GOLF 1.4
    Afara ploua Razvane despre ce tricouri vorbesti ??? Sper ca nu va sperie ploaia si veniti cat mai multi in seara aceasta.

3. taz

taz Banned

Locație:
    Sadr al Yusufiyah
    Masina:
    Audi A4 B6 S-line 2.5 V6 TDI quattro, fost -132 KW 180 CP actualmente 151 KW 205 CP
    eh, si ce are kassel?
    le bagam pe sub geci :P
    si vinerea trecuta a pluat, dar grupul celor care vin constant la intalniri s-a format chiar si in aceste conditii...
    asteptam si alti pasionati sa apara la intalniri, nu doar pe forum...

4. DOOM

DOOM Moderator Staff Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audi A4 35TDI MY2022 / Audi A1 1.6TDI MY2012
    N-au venit pasionatii pe vreme buna....daramite acum pe frig si ploaie.Si oricum sunt multi care cauta doar rezolvarea unor probleme pe forum....n-au neaparat chef sa ne vada noua fetzele pasionate :).

P.S. Vin si eu asta seara, daca mergeti in alta parte dati un semn

Ultima editare: 26 Oct 2008
  5. cristi_

cristi_ Banned

Locație:
    București
    :cold: desi sunt racit cobza o sa vin si eu, bine inteles daca ma ia D-nul Kassel ;) :friends:

6. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Pacat... ca intotdeauna au fost doar membrii care vin in fiecare saptamana...
    Ma intreb ipotetic daca nu ar mai venii nici ei, cine ar mai reprezenta Bucurestiul la aceste intalniri....?
    Membrii prezenti : Subsemnatul, Cristi,Opium_sline,Florin Sandu,Adibose,Doom,Mos Craciun, si inca un baiat pe care din pacate (si imi cer scuze) nu il cunosc si nu stiu cum il cheama.:(

7. alex_flo

alex_flo Silver Member

Locație:
    București
    Masina:
    AUDI 80 1.8S, PM, 1990, EURO2
    Sunt Alex, adica "lalex_flo". N-aveai cum sa-mi retii numele ca nu ne-am pezentat oficial. Oricum, a fost a treia intalnire consecutiva la care vin si bineinteles nu ultima.

Nici eu nu inteleg de ce nu vin mai multi la intalniri desi pe forum sunt destul de activi, mai ales si din cei cu modele clasice (ca mine:p), care sunt oricum mai multi, nu doar Mos Craciun (:respekt:) si cu mine.

Eu o sa incerc sa vin la cat mai multe intalniri, sa ne cunoastem si sa ma integrez, chiar daca n-am 200 si... dai cai putere.

8. Mos Craciun

Mos Craciun Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Audi 80 B4 2.0I ABT
    Din comoditate nu vine lumea la intalniri.. Probabil ieri au vazut ca ploua si s-au gandit ca nici noi nu venim.. Eu am stiut unde sa va gasesc, chiar daca am venit mai tarziu, dar altii nu s-au gandit..
    In ultima vreme am inceput sa ne strangem mai multi(cand nu ploua), spre deosebire de inceputurile clubului cand veneam doar 2-3..

9. taz

taz Banned

Locație:
    Sadr al Yusufiyah
    Masina:
    Audi A4 B6 S-line 2.5 V6 TDI quattro, fost -132 KW 180 CP actualmente 151 KW 205 CP
    lalex_flo, nu ai nevoie de 200 HP
    nici macar de audi nu e nevoie atat timp cat esti pasionat.
    kassel nu vine mereu cu TT ul dar vine, e prezent la intalniri
    andra_bb, chiar daca nu are audi, vine...(nush cat de pasionata e ea de audi insa stiu cat de pasionata e sa nu ma lase pe mine singur :p )
    sper ca pe viitor sa ne strangem mai multi.
    sini si radu au lipsit pt. ca nu au fost in oras
    apropos, asta seara am fost la radu la buzau :p
    am mancat o pizza (a durat o ora sa ne ia comanda) si-am baut o cafea...

10. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    M-ai uitat razvane.....

Si mai zi si de batranul exe, care din cauza unor mici probleme nu a putut ajunge - ne revansam cu o spontana la OMV in timpul saptamanii;)

11. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Batranul exe care nu prea ne mai onoreaza cu prezenta ....vesnic exista cate un motiv...
    P.S. Si sa nu zici de spontana aceea ca ne intalnim la Casa Poporului sau Parcul Carol......

Ultima editare: 26 Oct 2008
  12. djflorin

djflorin 1st Gear Member

Locație:
    Bucuresti Sector 4
    Masina:
    Audi A4 / 2004 / 2,5TDI , 163CP , V6
    unde cand pe ce data???

Nu inteleg nimik sa imi explice cineva vreau sa vin si eu la intalnirile astea dar problema e ca nu inteleg cand va intalniti la ce ora si in care sambata ? Daca se poate da o data anume sau va intalniti in fiecare sambata :yahoo:

13. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    intalnirile au loc in fiekre vineri la ora 9 seara! Nu sambata!

14. cristi_

cristi_ Banned

Locație:
    București
    Intalnirea saptamanala este in fiecare vineri, la ora 21, in parcarea din spatele Tribunalului Bucuresti (fostul magazin junior);)

15. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    Iti multumesc pt kompletare domnule Cristi!

16. KASSEL

KASSEL Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    Din pacate vineri lipsesc de la intalnire, plec din tara . Prietenii stiu de ce ... ;)
    P.S. Lipseste si Cristi, merge cu mine, sa vezi ce rad de el azi ca nu a mai zburat deloc cu avionul :)

17. nadir

nadir Gold Member

Locație:
    București
    Masina:
    Audis S3 8P
    hahah lol aveti grija de voi =))

sa va luati pungi mari la voi ca la cat sunteti s-ar putea sa aveti ce vomita!

sper sa pot ajunge la intalnire

18. RadOne

RadOne Banned

Locație:
    Bucuresti
    Masina:
    vezi avatar
    .exe hai k iar ne.ai onorat cu prezenta! Ai plekt cumva si u cu Kassel si Cristi? Sau ai fost la farfurie! La spontane te inteleg ca nu vii k nah nu prea ne sincronizam noi asa...ziua aia din sapt in kre noi nu putem,poti tu...dar si la intalnirea d vineri... :( chiar asa...ne tradezi?
    P.S.: sa stii k lipsa ta nu trece neobservata!

19. X Gold Member

Locație:
    Iași
    Masina:
    -
    Absente multe,adevarat...

Radu,ai dreptate si recunosc ca am absentat in ultima perioada,insa promit sa recuperez - de tradat nu va tradez si niciodata n-am sa fac asta,insa am fost realmente coplesit de evenimente in ultimele 2 saptamani.:keule:. Meriti o cinste pt ultima fraza,mi-a placut:friends:

20. taz

taz Banned

Locație:
    Sadr al Yusufiyah
    Masina:
    ai ajuns, mi-ai facut si o diagnoza...nu cred ca am apucat sa-ti multumesc asa ca o fac acum...ai plecat sa iti iei fata si nu te-ai mai intors :asskicking:

Distribuie pagina asta