Ah ce as fi baut si eu cu voi leii mei dar ce sa faci zi de nastere la neamuri, obligatii etc wtf, va salut tare si ma bucur ca v-ati distrat
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/T30_Power_Bass_Pack/ Ceva de genul sau mai puternic .. unde in Sibiu se gasesc ? 9 Mai am auzit?!
Daca vrei nou cam da.Eu miam luat unul de 300 cu statie incorporata din Media Galaxy anul trecut cu 4 mil si sunt multumit de el.Daca vrei second ma interesez daca vrei.
Salutare. Scuze de off-topic, as vrea niste pareri despre Facultatea de Medicina din Sibiu, prietena mea vrea sa dea in vara acolo. E serioasa, se invata, merita? Apoi, ce cartiere, zone sa "ocolesc" in cautarea unei chirii? Oferta de locuri de munca cum e? Se gaseste de lucru? Si sper ca din vara sa ne vedem la intalnirile din Sibiu
moldoveanul meu . la orice facultate se practica acceasi schema (in general): daca vrei sa inveti...poti sa inveti...daca nu....mergi cu valul; in privinta chiriei vom discuta si te vom indruma cand ajungi aici (in functie de preferinte si posibilitati); gasesti si locuri de munca...numai sa vrei; te asteptam cu drag in ClubAudi Sibiu. bafta
Mersi, e mai bine cand stii ca ai pe cineva care te poate ajuta macar cu sfaturi si indrumari. Cand o sa ajung prin Sibiu, va anunt negresit.
Salutare,am înviat,acum am net in sfarsit,sunt plecat de 2 saptamani dar zici ca nu v-am vazut de un an asa ca faceti poze pentru mine si poneiu.Daca va intereseaza cum sunt preturile pe aici la uleiuri si altele de aici nu ezitati,ieri am vazut cauciucuri de iarna pe 15 ,16 reduse la 38 euro.
salutare baieti,vad ca prosperati in intalniri,ceva nou sa mai schimbat ceva? eu sunt bine o sa vin in vara dupa masina ca m-a intrebat luci daca am luat-o,am ramas aici fara sa fie ceva prevazut,dar e ok,mie dor de cafeluta de la transilvania dar cum a zis si gaby sa va ganditi si la noi,distractie frumoasa si daca se poate si pozesa aveti grija de voi numai bine,cu netul stau prost ca nu prea gasesti peste tot free.
salutare la toata lumea,si eu la fel ca poneiu stau prost cu netu pe aici,am cumparat un stick de la o retea de aici si merge ca naiba adica aproape deloc la naiba cu nemtii lor si cu netu lor plus ca mai este si scump,asa ca pofta mare la cafea