Intalnire serioasa azi la Sibiu cu 5 membrii, ceea ce e bine.Poneiule si Gabi ma bucur ca sunteti bine,vam pomenit azi la o gura de cafea.
ce sa-i faci glontzule daca nu mai sunt eu? ms de pomelnic,sa fiti sanatosi sa mai faceti pana vin si eu,va urez o saptamana frumoasa si usoara,ai primit postul lucica? unde ai fost la cluj e vorba. sanatate si multi km fara reparati
Din pacate parcarea unde ne intalnim in ultima perioada a devenit tot mai plina din cauza evenimentelor sportive care au loc in jur.Plus ca noi nu avem un aparat performant asa cum aveti voi la Mures.Esti inca sub influenta micilor cu spuma Glontule? Nu Poneiule,din pacate nu.
Pai ce sa mai...viata grea la Sibiudupa cum vedeti dupa intalnire neam cinstit si ca sa putem face poze cu masini lam "ajutat"pe Santino sa o spele si pe a lui,a mea nu e in poze ca nu a vrut sa o spele si a lui Luci e bolnavioaraSantino a schimbat si presurile si cainele meu a crezut ca imi trebuie mie si lea furat.O zi frumoasa cu mici cu spuma doua degete si bere cu mustar,ca asa am invatat de la colegii de la Mures.ce sai faci?La toti ni greu
macar am avut masina curata, nu ca altii....si dupa cum se vede si din poze....nu te ajuta prietenii la nevoie. salutari si zile insorite va doresc
o bere exteriorul+2 mici interiorul,dar ca suntem prieteni pui si sucul pentru feteNai vazut ce polish frumos ia tras Lucica cu privirea?Cum nu team ajutat?
pff. a venit vara si la voi.. frumos.. si apropo de spalatorit masinile.. sa vezi ce luciu iese cu un pic de mustar