Nimic nou pe la noi,eu Santino si Bogdan cu bemewe-ul,multumim lui Cosmosin ca a trecut sa ne salute.Vreme de numarat bani si facut copii,la Paltinis a nins,in oras doar un pic de lapovita.Cauciucuri de vara?
Ma bucur ca v-ati intalnit si ca v-ati simtit bine, eu dupa cum stiti am fost la socrii in Alba, masina merge ceas, s-a rezolvat problema, in rest toate cele bune va doresc, pe saptamana viitoare, stima! Ps: cf gabita, cum o mai duci?
Ok,daca Am Timp O Sa Vin,duminika Asta Sigur Nu Ca Sant In Germania Momentan,daca Vreti Sa Va Aduc Ceva De Aici Cu Placere
Bun venit in Club. As avea eu o rugaminte....daca poti.....adu-mi si mie un audi a7 . sa ne vedem sanatosi....si cu rezervoarele pline.
lasa alex ca tie iti ajunge abt-ul tau,salutari la toti poate am sa va vad in fuga pe marti sau miercuri in sibiu,ca vin sa-mi iau masina,cum zice si alex sa ne vedem sanatosi.
cred ca ma veti astepta cu covorul rosu sa inteleg abia astept sa va vad,mai ales pe fratele zoli la 23 ora de aici am autocar asa ca numai bine
- Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!
Multumim Gigi la multi ani si tie. Pentru cei care vor sa ni se alaturi in noaptea de inviere,se pare ca noi vom fi la Schitul Paltinis. Maine,duminica nu va avea loc intalnirea.Numai bine.
salutare la toata lumea,nu mai ziceti nimic pe aici,astazi am facut o vizi la sediul bmw din munchen am ramas masca.ceva poze dar fara masini ca va suparati
Mai Gabi sa nu mai zici la nimeni Oricum interesant e ca desi stai calare pe motorul ala,ajungi cu picioarele pe pamant Ne e dor de voi,noi suntem bine,ca de Paste,sarmale,miel,gratare.E greu in Romania!