Se pare ca nu mai misca nimeni pe aici.Maine,sambata ora 12 va fi difuzata emisiunea pentru care am filmat in toamna pe tvEveniment,deci va putea fi urmarita doar local.Au promis ca dupa difuzare imi va da si o copie,asa ca pentru cei care nu pot vedea emisiunea la tv o sa facem copii si va dau celor care vreti cate una. In alta ordine de idei se pare ca si eu voi parasi Sibiul,cel putin pentru vreo 2 luni si ma voi alatura lui Masimo la Baia Mare datorita jobului pe care il am de luna asta.Asa ca voi lipsi de la intalnirile locale care sper sa le mai faceti chiar si fara mine.Ma mai puteti gasi prin Sibiu pana pe 15 mai. Cosmosin am vazut ca ai renuntat la masina in favoarea bicicletei,bravo tie,acum ai si banda de biciclete,e numai bine!
E o intrebare la care inca nu pot sa raspund,sunt foarte multe schimbari in viata mea si din pacate nu pot sa imi fac planuri.Ce pot promite e ca voi face tot ce imi sta in putinta sa vin.
salutare sibiu,ceva nou in afara de ce scrieti pe forum?pai luci daca pleci tu mai ramane santino cu lucianboncea,va doresc numai bine si sa ne vedem sanatosi,cosmine sa ai vesta cand circuli pe 2 roti,salutari din suedia si mie dor de voi
Gata baieti?a murit Sibiul?Eu mam dat pe vw si mam intalnit cu baietii vw forum la o bere fara alcool,asta dupa ce weekendul trecut am facut una mica cu Masimo.
Pai da cum, ce crezi ca ma las eu? Baieti in seara asta m-am dat cu A5-ul lui Masimo (am stat in dreapta) , n-am cuvinte, o sa dorm cu zambetul pe buze
D-apoi daca te lasa sa-l si nvarti oleaca... bine ca nu te-a lasat . a stiut el de ce.. tot ii udai scaunu
ce faceti sibieni mei nimic nou? luci trimite-mi si mie un email cu filmarea de la evenimentul sibiu,sunt bine si mie dor de voi pacat ca nu pot ajunge la chef poate ne vedem anul asta,santino nici un semn ai schimbat cauciucurile,gabi cum o mai duci pe acolo,mai jos de mine adica in germania,lucian b,tie cum iti mai merge masina,sa aveti noroc si numai bine.
La Multi Ani Poneiule sa ne traiesti sanatos si sa ne vedem cu bine,sper ca iti merge bine acolo departe si ca merita sa nu fi cu noi acum de ziua ta,macar ai scapat,nu mai trebuie sa dai o cisterna de cogniac.Numai bine!!
Salutare poneiule si La Multi Bani, merge ok masinuta, sunt multumit de ea, tie cum iti mai merge? Cand vi acasa sa bem o cafa?